A nyáron szeretnék kiruccanni a barátaimmal a horvát tengerpartra, de fogalmam sincs, hogy hol tudnék szállást foglalni. Ezért kérném, ha tud valaki megbízható forrást, ahol ezt el tudnám intézni, nagyon megköszönném.
szállás
lazacc
2005 Dec 19, 14:43
WWW.adriatica.net ez magyarul is megjelenik
www.dalmacija.net ez angol
www.miani-appartments.com ez ugyan szlovéniában van, Portorozsban, de a horvát határ kb 4 km-re van.
Kiválasztod a régiót, szigetet, települést, a megfelelő appartmant, és lelevelezed a tulajjal. De kereshetsz itt a net-en helyi "Turist Biro"-kat, és érdeklődsz. Olaszul nagyon sokan tudnak, de a német/angol párossal is tudsz boldogulni. Idén Omis-ban láttam, hogy az egyik ilyen helyen kiírták, du 6-8 között magyar nyelvű információs van. Jó bolt lehetett, mert akkor mindíg tömve volt hazánkfiával/lányával, akik ezek után persze, hogy ott fizettek be hajókirándulásra, raftingra stb.....
Persze, némi óvatosság nem árt, olvasd el hozzászólásomat a "Horvátország 100 kellemetlen dolga" témánál.
Ugyhogy csak ügyesen!
Bluggyy
Lazacc
apartman
Laci
2005 Dec 19, 17:38
Beírod a google keresőbe, hogy:privatni smjestaj majd a település nevét, rengeteg ajánlatot fogsz kapni.
Én semmikép sem foglalnék a helyedben előre szállást! Mindig lesz valahol kiadó szoba...Elég puritán, igénytelen a szállások nagy része. Nehéz egy igényes, légkondis szállást partközelben találni, ahol nem a régi bútorok dominálnak a 60-as éveket tükröző berendezésekkel.És szinte alig olcsóbbak a jó helyektől, a fénykép viszont ápol és eltakar...Én akkor keresnék amikor megyek, eddig mindig találtam szállást, mikor foglaltam, átvertek...
vizipart
nyomasek bobo
2005 Dec 26, 02:22
...hat nekem fingom sincs....
Jóakarónak
Laci
2005 Dec 26, 10:13
Az én tapasztalataim teljesen mások az apartmanokat illetően.
Tavaly és idén is neten foglaltunk, tavaly Trogirtól 3 km-re Seget-donji településen, idén Dubrovnik mellett, 32 illetve 30 €-ért 150-200 m-re a tengertől gyönyörú kilátással igényesen berendezett légkondis apartmant, korrekt, barátságos de nem tolakodó házigazdákkal.Tapasztalataim alapján mindenkinek bátran merem ajánlani a netes foglalást.
appartmankereso
marti almart@z... [Ellenőrzött E-mail]
2006 Apr 25, 16:04
Szia,en is ismerek egy jo appartmankereso programot,a www.apartmani-hrvatska.com cimen.A nyelvet at tudod valtoztatni magyarra,a terkepen rakattintasz arra a regiora ahova menni szeretnetek,erre behuzza a kornyek telepuleseit,azok kozul meg megintcsak azt valasztod ki,ami erdekel.Ha megvan,megint egy kattintas,es kidobja az adott helyen levo szallashelyeket.Fotokkal,pontos leirassal /klima,tengertol,kozponttol valo tavolsag,felszereltseg,parkolas stb./.Persze az arak is fel vannak tuntetve szezontol fuggoen.Ott van a tulajok elerhetosege is.Jo keresgelest,ha meg nem talaltal volna megfelelot.
(Oroszország, balti-államok, Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Ukrajna, Románia, Szerbia és Montenegro, Horvátország, Szlovénia, Bosznia, Albánia, Görögország, Ciprus és minden más európai ország keletre.)