Nyár közepén mennénk Split környékére valahova barátokkal, úgy néz ki, hatan. Apartmanban laknánk. Ha tudtok olyan apartmant a környéken, ami jó helyen, esetleg a parton van, nem drága, és bejött nektek, írjatok lszi!!!Az is érdekel, ahova tuti ne menjünk!!!Ha eseteleg kultúr-vagy kirándulóprogram-tippetek is van, az is jöhet. Köszi!!!
Omis
Lazacc
2006 Feb 07, 12:08
Gyönyörű kisváros, fehér homokos stranddal. Ahogy mentek Splitből Omis felé, Duce-ban van egy Turist Biro. Beballagsz, elmondod mit szeretnél, és 5 percen belül ajánlanak ennek megfelelő helyet. Amit kerülj el, az Ivan Krnic apartmanja. Lásd Horvátország 100 kellemetlen dolga cimen a hozzászólásomat.
Bluggyy
Lazacc
:)
franyalany
2006 Feb 09, 00:26
koszi. nincs ott nagy tomeg?? én is azt néztem ki, jokat irnak rola. Nem tudsz véletlenul 1 jo apartman cimet? Ha igen mennyibe kerult? és ha esetleg autoval mentél: mennyi ido alatt értél le?? Koszonom
:-)
Lazacc
2006 Feb 15, 12:32
Akinél tavaly voltunk, az adott ugyan egy e-mail címet, de onnan visszajöttek a levelek, olvasatlanul.
Az alábbi címen 2003-ban voltunk, nagyon barátságosak voltak a háziak és tiszta volt a ház, valamint nem túl drága. Előnye, hogy kb 30 m a tenger és nincsenek sokan, hátránya, hogy a ház előtt köves, sziklás a part. Az omis-i homokos strandok kb 15 km-re vannak innen(és ott nem fog a magány érzete gyötörni...), és a split-i belváros sincs 20 km-nél messzebb. A háziak németül beszélnek, de az e-mail cim a lányuké, ő angolos. Ez a honlap angolul van:
Igen, kocsival mentünk. Budapesttől Letenyéig kb 3-3,5 óra alatt lehet leérni, onnan Split 502 km-re van az kb 5 óra. 4x kell megállni, 2x jegyet húzni és 2x fizetni. Ha jól emlékszem 36 és 157 kuna volt tavaly az autópályadíj és eurót is elfogadnak.
Szállás a Makarskai riviérán. ( Brela )
anicum anicum007@f... [Ellenőrzött E-mail]
2006 Feb 27, 11:39
Sziasztok!
Én tudok segíteni szállás terén, ha valakit érdekel... Mi tavaly nyáron a Makarska riviérán, azaz Brelán nyaraltunk, s az ottani szállásadónkat, - aki magyar származású - nagyon megkedveltük, így szívből merem ajánlani mindenkinek.
A Biokovo hegység fennséges ormai, fehérkavicsos partok és a smaragd színű tenger - ez a makarskai riviéra. Brela, Baska Voda, Makarska, Podgora.
Brela strandja kavicsos, fokozatosan mélyülő tengerpart melyet píneaerdő vesz körül.
A szállás:
Ez egy családi ház, ahol 4 apartman található. Ebből
2: két ágyas, konyhás, fürdőszobás,
1: három ágyas - pótágy is betehető, mert nagyon tágas - konyhás, fürdőszobás, és 1: kétágyas, fürdőszobás, ebben az apartmanrészben nincs konyha csak hűtő, de használhatod a háziak konyháját, bár aki nem akar főzni annak úgyis lényegtelen.
Van egy közös használatra kialakított társalgó, ahol étkezhettek, bár mi nem éltünk a lehetőséggel. Egyébként a ház - Makarska irányában -, a főúton bal kéz felöl található és a kilátás gyönyörű.. A háziak nagyon kedvesek. Nekünk akadt egy kis gondunk az autóval, s Ők időt és energiát nem kimélve segítettek, hogy mielőbb orvosolják a problémát, s mivel a háziasszony magyar származású, - aki nemcsak magyarul, de németül és olaszul is beszél -, így rengeteg infót és útbaigazítást kaptunk a környék nevezetességeiről, s arról, hogy mit hol érdemes megvásárolni. Egyszóval, nagy szerencsének éltük meg, hogy náluk kaptunk szállást.
Az árak: A kétágyas apartman 5. 6. és 9. hónapban. 12 EUR/fő, főszezonban 15 EUR/fő
a három+pótágyas apartman 20 EUR/fő naponta.
köszi
franyalany
2006 Feb 27, 21:58
Köszi a tippeket, omis nyert, oda megyünk. találtunk apartmant is, majd meglátjuk!Kszi mindent!Sziasztok
Anicum
Moni
2006 Feb 28, 14:42
Szia! Érdekelne nagyon a szállás tudnál pontos nevet címet adni esetleg.... vagy van valami internettes elérhetőségük ahol esetleg képeket is lehetne látni....
Köszike előre is.
Moni
Móni
anicum
2006 Mar 01, 02:12
Szia Móni!
Ha írsz egy email címet, küldök képeket és ha tetszik, akkor megadom az elérhetőséget is.
Üdv: Ani
Anicum
Moni
2006 Mar 01, 14:31
Szia Ani!
Előre is köszi amit küldesz, az emilem: n_monika@citromail.hu
Szia: Moni
Móni
anicum
2006 Mar 02, 11:41
Szia Móni!
Email ment!
Brela
anicum
2006 Mar 25, 01:40
http://gportal.hu/portal/brela
Nézz be hozzám és érezd jól magad !
anicum
NME
2006 Mar 29, 14:12
Kérném én is a MAKARSKAI (BRELA)ELÉRHETŐSÉGET.
erika.nagyne@eon-hungaria.com
Brela
Laci
2006 Mar 29, 18:09
Véletlenül nem Radai reinkarnációja vagy?
Laci
anicum
2006 Apr 01, 22:42
Szia Laci!
Eleinte kicsit furcsán néztem e kérdést olvasván, de kutatómunkám eredményre vezetett s mondhatni megvilágosodtam. Gondolom, hogy a (Horvátország világa) címen futó honlap szerkesztőére célzol.
S azt hiszem ez egyértelmű válasz a kérdésedre..., mely nem tudom milyen célzattal írodott... (?)
Üdv: Ani
NME
anicum
2006 Apr 02, 00:25
Szia Erika!
Email ment!
s.boti@invitel.hu
Boti s.boti@i... [Ellenőrzött E-mail]
2006 Apr 14, 19:48
Van 2 eladó SkyEurope repjegyem Dubrovnikba az alábbiak szerint:
Oda: 20.06.2006 19:10 Vissza: 29.06.2006 21:00
Összesen 14000 Ft + az átírás ktge (pontosan nem tudom, de pár ezer Ft)
Kit érdekel?
(Oroszország, balti-államok, Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Ukrajna, Románia, Szerbia és Montenegro, Horvátország, Szlovénia, Bosznia, Albánia, Görögország, Ciprus és minden más európai ország keletre.)