Kivándorlás és kinti magyarok

miert van annyi buzi az usaban?

miert van annyi buzi az usaban?
fery feketemunkas@h... [Ellenőrzött E-mail]

2003 Mar 07, 02:33

2 eve elek az usaban,miami mellett es feltunt hogy nagyon sok a buzi es a leszbi.szerintetek miert van ez igy?csak itt van ennyi a meleg ido miatt,vagy masholis ennyi gyoker talalhato?

szerintem...
tz

2003 Mar 07, 02:55

a ferit "y"-nal irni az a buzis.

haat.
fairy

2003 Mar 07, 03:30

Nem tudom, hogy ki a gyoker??? De van egy sejtesem... A gyokerseged primitivsegedbol fakad. Mielott le mocskosbuziznal: nem vagyok homoszexualis, de rengeteg meleg baratom van akikat nagyon szeretek. Es kikerem az o nevukben a gyokerezest!! Amugy nem ertem, hogy miert zavarnak ok teged annyira, hogy meg "tollat is ragadsz".

Mert itt nem cseszegetik oket.
normal

2003 Mar 07, 04:12

Szegyelhetnek magukat es ne a betegseggel takarozzanak.

fery
Egy buzi

2003 Mar 07, 07:20

Eredetileg itt sem volt tobb mint mondjuk Magyarorszagon, de itt az UJVILAGBAN hamarabb elfogadtak oket mint sok mas reszen a vilagnak. Tehat egyre tobben hataroztak ugy,hogy itt tartalmasabban leelhetik az eletuket mint mondjuk Magyarorszagon.Altalanos velemeny, hogy a lakossag 8-10%-a

homoszexualis, tobb mint 30%-nak volt ilyen iranyu elmenye.

A szamokkal lehet vitatkozni de nem erdemes.Az legyen a legnagyobb problemad, hogy sok a buzi korulotted.

Normal.?
Meleg

2003 Mar 07, 21:23

szerinted a melegek betegek?

Hat teged kiloktek a sorbol mikor az eszt osztottak.

Egy meleg fiu-ferfi semmivel sem kulonb mint egy hetroszexualis ember.Az hogy kivel megy agyba az maganugy,minthogy neked is van bizonyara maganugyed.

A masik dolog amit meg hozza szeretnek toldani hogy a "kokemeny" hetero ferfik lenezik, es mindennek elmondjak a melegeket, hogy milyen gusztustalan meg hasonlok amiket muvelnek, de amikor meglatnak ket not egymassal enyelegni,huh az milyen izgato, es hat egybol ott akarnak lenni ,na hat ket no ha egymassal nemi eletet el az nem lehet homosexualis kapcsolatnak, lesbikusnak nevezni?

Az nem undotito?Hat elobb szallj magadba es utanna irj hulyesegeket.

termeszetesen vannak a melegek kozott is gusztustalan,nemtetszo egyenek, mintahopgy a heterok kozott is vannka ugyhogy ezen a teren nincs semmi kulonbseg,a sexualis elet pedig mindenki maganugye!Ha nem tetszik , minek foglalkozol vele, vagy netalan LATENS buzi vagy?

Meghogy meleg? buzi, kocsog, homo
normal

2003 Mar 07, 22:35

Mi az, hogy kiloktek a sorbol es szalljak magamba, mit pimaszkodsz itt velem? Mindig azzal vedekeztek, hogy ez nem bun, ez beteseg. Dehogynem bun, mar a biblia is megmondta, hogy ne dugjad a farkadat segglukba. Ha ezt elfogadjuk, akkor a mocskos pedofiliadat sem kene buntetni, "mivel a sexualis elet pedig mindenki maganugye". Azert mert nehany politikus szabad utat adott ennek, most divatossa is probaljatok tenni, es fertozitek meg a felnovekvo generacio tudatat. Szegyelje az anyad magat, hogy ilyen deformalt egyent nevelt fel.

betegseg???
andras

2003 Mar 07, 23:13

Ez az allapot,leszbikus,vagy buzi,mindenfele kepp egy betegseg,de ez a gyermek szervezeteben olyan fiatalon dol el,hogy mire eszreveszi mar keso...Nem vetem meg oket az allapotukert,de azt mar igen,ha az utcan ket szoros buzi csokolozik,a chicagoi Belmont avenuen,az a /rorzshelyuk..A leszbikusokkal ugyanez a helyzet..En nekem volt itt az USA-ba egy szep szoke baratnom,ahol korabban eltem,akihez nem kozelitettek a ferfiak,akik szinten ott laktak..Segitettem a kocsijan valamit butykulni/3-dik szomszedom,volt/ Mikor vegeztem megkert,hogy igyunk meg egy sort..Kellemesen eldumaltunk,nagyon tetszett neki az akcentusom,mikor jott hozza egy masik holgy ket kisl;annyal...Tetszett a szoke hat meg probaltam hozni magam.Kesobb elbucsuztam,majd napok mulva arrajott es beszelgettunk,megint atm,entem,segitettem viragokat ultetni,a lenyeg az hogy bizony csiptem,volt bent olyan hatarozottsag,ami nem surun volt az itteni lanyoknal..Mar harom honaapja jartam ,oda,mikor a szomszedom,kartyazas kozben kerdezte,hogy tudom e hogy a csaj ,leszbi??Mondtam az kizart dolog!!!De az mondta hogy bizony igaz..Masnap kerdeztem/nala aludtam/hogy igaz e??Igen igaz!!Nagyot nezhettem,mert kerdezte hogy most akkorelmenekulok???mondtam nem..Masnap a mar korabban latott csajjal a ket kislannyal atjottek hozzam,es miutan behivtam oket,mondta hogy o a baratnoje..En tovabbra is megmaradtam,a baratnojevel osszeveszett,/gondolom miattam/.De megiscsak a masik ene gyozott,es mikor jottem haza,egy level volt az ajtomban,hogy elment,Brendaval,orokre Idahoba...Ezutan a kaland utan maskepp neztem a leszbikusokra.Igaz enream,is azok akik ott eltek:)Azota megnosultem de mindig szep emlekkel gondolok Tammy-re..

Re.
Chicken pox

2003 Mar 08, 01:11

"Altalanos velemeny, hogy a lakossag 8-10%-a

homoszexualis, tobb mint 30%-nak volt ilyen iranyu elmenye." olvastuk fentebb.

Ez egyszeruen nem lehetseges. Biztos nem ertett sok mindent a statisztika tudomanyahoz, aki ezt allitja. Feltetelezhetoleg homoszexualis, erosen elfogult egyen irhatta csak. Talan San Francisco homokos negyedeben keszult a felmeres...

Jozan esszel el tudja valaki kepzelni pl. a volt iskolajabol osztalytarsai kozul mondjuk 4-5 buzi volt? Meg az iskola tobbi osztalyabol is? Meg az osszes tobbi iskolabol is... Pedig azt allitjak fentebb, kozel minden harmadik embernek volt ilyen elmenye.

Ez egyszeruen hulyeseg.

Chicken pox,Normal
Meleg

2003 Mar 08, 01:29

Chicken. honnan tudhatod ki a meleg vagy ki nem, azert mert nem mondja meg roluk senki sem?Nem minden meleg viselkedik ugy mint ahogy azt ti hiszitek es nemm minden meleg fordul meg barokban, es nem minden melegel nagyvilagi eletet.

A fennt irogato Doktor Uraknak irom, hogy a diplomajukat visszaadhatjak, metrt a melegseg nem betegseg,nem oroklodik, nem lehet egy nathaval elkapni es egyeb.Az anya kromoszomaja okozza a megtermekenyiteskor,abban a pillanatban dol el a sexualis iranyultsaga.Forduljatok orvoshoz es olvassatok sokat kulonbozo erre utalo orvosi konyvekbol.

A Bibliaval meg ne geyre mert az okorban is volt homosexualis elet, a gorogoknel is volt, es termeszetes, senki nem lesz se tobb se kevesebb tole.

Miert faj nektek a melegseg?Ha idegesit nem vegyel rola tudomast.Akinek nem inge ne vegye magara!

Ne foglalkozz a temaval es akkor nem irsz hulyesegeket feleslegesen a tobbi idetlen hozzaszoloval egyutt.

Arra bezzeg egy arva sort sem irt egyikotok sem miert jo a ket csaj az agyban mennyire izgato az nem gusztustalan mi?

Hat ha valaki beteg azok ti vagytok.

Lehet normalis az is aki meleg nem szukseges szukagyunka lenni ahhoz,nezzetek korbe a vilagon szamtalan "nagy" agy el aki meleg.Sosem tudhatod mikor fogsz kezet vagy beszelgetsz egy jot egy meleggel, nem kell ahhoz szoknyat es make-up ot viselnie.

nem minden meleg Dragqueen

A Biblia alapjan...
Christian man

2003 Mar 08, 01:54

OK, a liberalis oldal velemenyet mar ismerjuk. Most leirom mit mond errol a temarol a Szentiras. Elore kozlom, sokaknak nem fog tetszeni. Csak azt irom amit Isten igeje mond.

Csakis kizarolag NO es FERFI kozott, HAZASSAGON BELULI szexualis elet megengedett. Az osszes tobbi bün. Annyira komoly, hogy az Oszovetsegben mindenkinek halal buntetes jart, aki ezt megszegte. Isten kegyelmebol mar az Uj szovetsegben elunk, nem kell a bunosoknek meghalniuk, de az Ur elott ugyanugy bun a hazassagtores, homoszexualitas, pedofilia, stb.

Isten oroktol fogva van es mindorokke letezik, az ö vegtelen kegyelmebol elunk mi csak. Oneki nem kell a "korral haladnia" , modernizalodnia. O soha nem valtozik es azok az igazsagok is orok ervenyuek amik a Bibliaban le vannak irva.

Akit erdekel, leirom, mit, hol talal meg a Bibliaban.

Hu de felhuztad magad, csak nem faj az igazsag husi?
normal

2003 Mar 08, 01:58

Olvasson a rosseb a fajtadrol. Inkabb probalj normal tagja lenni a tarsadalomnak, vagy vagasd le a tokodet, ha nem tudod a megfelelo helyre tenni. Azt mindenki tudja, hogy nem oroklodik, nem lehet egy nathaval elkapni es egyeb. De viszont konnyen be lehet szediteni a fiatalokat es ezaltal rosszab mintha virus lenne. Egyebkent te is betegsegre hivatkozoltal >Az anya kromoszomaja okozza a megtermekenyiteskor,abban a pillanatban dol el a sexualis iranyultsaga.< Akkor most mi vagy, egy deformalt kromoszoma az eleted vegeig? Talaj magadnak egy baratnot. Get a life!

tolerancia
nem meleg

2003 Mar 08, 02:02

Nekem semmi bajom nincs a melegekkel, addig amig nem probalnak megkornyekezni. De akkor is ha latjak hogy nem vagyok vevo ra beken hagynak. En viszolygok meg a gondolatatol is hogy egy velem egynemu akar hozzam is erjen, de attol meg nem itelek el senkit se szexualis orientaltsaga miatt. Szerintem illene toleransan viselkednunk veluk. Ha zavarnak, akkor ne menj buzinegyedbe, de szerintem legalabb olyan primitivseg mint mondjuk valakit a borszine vagy az etnikuma miatt szidni. Nekem az a tapasztalatom, hogy a melegek nem terjeszteni akarjak ezt az eletformat, hanem csak elfogadtatni, hogy az olyanok mint ti ne rekesszek ki oket ezert. Ez itt Amerikaban mar igy van, senki se szolja meg oket. Jo lenne ha nem kene mindig valakiket keresni bunbaknak miert ilyen a vilag amilyen. Rengeteg muvesz van akinek a zenejet, filmjet, alkotasat csodalattal nezed/hallgatod, es nem is tudod rola hogy meleg. Ha kiderulne akkor mar nem szeretned?

Miert kell nekunk mar mindenkihez toleransanak lenni?
normal

2003 Mar 08, 02:18

Te meg hatarozottan el tudod utasitani oket, de mi van, hogy ha a kisfiadat halozzak be? Miert kelljen kiszorulnom egy varosreszbol, hogy nekik teret engedjek? Ez egy diszkriminacio! A paradejukat latva inkabb toborozasnak tunik mintsem elfogadtatasi probalkozasnak. Azonkivul erdekes megfigyelnetek, hogy milyen arogansa is valik, leszolja a bibliai tanokat es meg minket tart betegnek!

nem
Meleg

2003 Mar 08, 02:52

halozzak a melegek a fiatalokat,persze vannak akik, de egy 25 eves srac ha egy 14 eves lanyt haloz be az normalis vagy fiatalabbat?

Ha a Szentiras szerinted a hazassagon beluli sexualis eletet engedejezi akkor az itt irogatok nagy reszet ki kellene vegezni mert hat nem mindenki hazas es el sexualis eletet.Ugyhogy kezdheted a sort a toklevagassal.

Ha igy akarod kikezdeni a meleg temat akkor mas temahoz is hozzanyulhatsz HUSI.

Pedofilok heterok kozott is leteznek nem tudtad?

Amig itt leszolod a melegeket addig azt is bizonyitod mennyire buta is vagy,szemellenzovel jarsz.

Meg valami amit elfelejtettetekm irni a temaban, hogy mi van a lesbikusokkal?

Azok jok mi?

Tudtam, azert csak izgatnak azok a csajok? :)
normal

2003 Mar 08, 02:59

Most nem erek ra, majd holnap folytatom a nevelesedet. Pa, husi!

normalnak
mucus

2003 Mar 08, 03:09

nade cicafiu!ez micsoda hangnem?a farturok nem emberek?felhaborito...

Christian man
valaki

2003 Mar 08, 15:53

Hogy felhomalyositsalak, a kereszteny vallas letezese ota a leggatlastalanabbak a papok voltak, minel magasabb szinten annal ibnkabb. Fiukat, lanyokat egyarant kefelgettek, es minel fiatalabb volt az illeto annal jobb! Ne gyere nekem a szentirassal, mert koztuk burjanzott es burjanzik legjobban a farfuras! Normalnak - Te ugy latszik csukott szemmel, es fullel jarkalsz, ha nem veszed eszre, hogy manapsag mar minden megengedett: pl. filmsorozat a TV-ben a melegekrol, ahol mindent elesben mutatnak, a leszbikrol ugyancsak. Mar meg sem lepodik az ember, ha gyerekekkel eroszakoskodo felnottekrol, PAPOKROL hall, lat, ha minel tocsogosabb egy film a vertol, annal tobben nezik, foleg kiskoruak. Ha minden film a nok elleni eroszakrol szol -valamilyen formaban es mag sorolhatnam! EZEKEN kell felhaborodni, nem azon, hogy leteznek homoki fickok is !!

Kedves Valaki!
Christian man

2003 Mar 08, 23:03

Nincs szandekomban a temarol vitat nyitni veled, mert en ugysem tudlak meggyozni, en csak egy gyarlo ember vagyok. Egyedul Isten Igeje tud Teged meggyozni. A hit Isten ajandeka. Eletem elso 19 evet Onelkule eltem le, a legmakacsabb ateistak koze tartoztam, mindent materialisan probaltam megmagyarazni.

Aztan egy baratom csak annyit mondott, fogadd el Istent, kerd , hogy adjon neked hitet, es adjon egy jelet arrol, hogy ö letezik. Igy tettem, es valoban kaptam Istentol egy bizonysagot, hogy ö letezik es megajandekozott a hit adomanyaval.

Ilyen egyszeru. Aki ker, az kap. Meg van irva a Bibliaban.

Mas. Amit a papokrol irtal, az nem teljesen alaptalan, sajnos. Nagyon szeretem a katolikus testvereimet, de az elmult 1500 evben, ami ota allamvallas a katolicizmus , sajnos nem sok jot tettek. ( inkvizicio, vallashaboruk stb.) De nem is ez a legnagyobb gond, hanem hogy teljesen felre magyarazzak a Bibliat.

Pl. a papi notlenseg. A Szentirasban egyertelmuen meg van irva, hogy csak hazas ember lehet egy gyulekezet vezetoje. Ezzel szemben naluk csak notlen ember szolgalhat. A hazas elet hianya a fo oka a papok egy reszenel az abnormalis szexualis viselkedesnek.

Pl. szent kepek, szobrok a templomban. Egyertelmuen meg van irva, hogy "ne csinalj faragott kepeket,semmi hasonlot ahhoz, ami az egben, foldon es a fold alatt van" erre egy katolikus templomban csak azt latsz. Sokaig lehetne meg folytatni.

Es meg valamire hadd hivjam fel a figyelmet: keresztenyseg nem egyenlo a papokkal. Papok csak az Oszovetsegben voltak, ok voltak a kozvetitok Isten es az emberek kozott. Akik most papoknak mondjak magukat, csak a katolikus gyulekezetek vezetoi.

Christian man
Boy

2003 Mar 09, 00:13

a fent olvashato iromanyod nagyon szorosan a temahoz kapcsolodik, ennek valoban igen sok koze van ahhoz hogy miert van annyi meleg az usa ban.

Hat nem csak az usaban vannak melegek,de ellene semmit nem fogsz tudni tenni, megha a fejed tetejere is allsz akkor sem.Mindig is voltak es lesznek is,ok is mint a heterok es a negerek, feherek, vagy akarkik ,lesbikusok , az elet reszeit akotjak.ennyi erovel szidhatnatok a ciganyokat is, ok meg nagyobb szemetjei a tarsadalomnak(tisztelet a kivetelnek)

Az hogy vannak , leteznek nem bun,amig bekenhagynak, addig neked sem kell oket piszkalni, ha meg annyira zavar huzz vissza Mo ra, ott kevesebben vannak.Bp nem gay city.

Amit csinalsz
normal

2003 Mar 09, 01:14

az szegyen a csori kis szuleidnek. Gusztustalan es erkolcstelen a tarsadalomnak. Szamotokra meg egeszsegtelen. Gumibugyiba akartok szaladgalni a 40-es eveitekre? Ne a kiskapukat keresed. Mert nem az a szegyen ha elesel, hanem az, ha utana nem allsz fel.

jó itthon
zsolt

2003 Mar 09, 01:14

Már néhányan megírtuk :az USA egy nagy szemétlerakó:bünözök,melegek,sikertelenek ülepítő helye.

Nem értem a kinti köc..gök miért ócsárolják hazánkat,stb.

Talán mert nekünk jobb itt .

Amit en tudok
Egy hetero lany

2003 Mar 09, 01:31

az pl. az, hogy biblia ide vagy oda, az okori gorogok kozott elte viragkorat a homoszekszualitas. Ugyan olyan termeszetes volt, mint a hetero. Nem kell vele kerkedni, hiszen ez ugyan ugy a magan ugyunk, mint a hetero eletvitel. De igazandibol nem tudom, hogy mi az amit toleralni kellene a homoszexualisokon, hiszen nekem is tobb baratom az, es ugyan ugy beilleszkedtek a tarsadalomba, mint a tobbiek. Nem ertem mi a gond veluk? Az hogy leteznek?

A masik, hogy regebben, mivel lehetosegem volt ra, rendszeresen olvastam egy orvosi szaklapot, valamint szeretem az ismeretterjeszto musorokat, s innen veszem, hogy a homoszexualitas oka meg mindig nem bizonyos, de mar rajottek, hogy az agynak van egy resze, ami a nemi identitasert felel, s ha ott gond van, akkor nem heteroszexualis leszel. Ez veled szuletett. Valamint a pszichologia mindent a gyermekkorra, az akkori elmenyekre vezet vissza. Ez nem azt jelenti, hogy feltetlen az anyad, vagy apad hibaja, hiszen ott volt ovi, meg egyeb. De van aki felnott koraban donti el, hogy O egy vele egynemut szeret. Szerintem mivel az ember tarsas leny, mindenkinek szuksege van partnerre. Egy a lenyeg, hogy a szereteted ne legyen eroszakos, hogy ha nem talal viszonzasra, felejtsd el. De ez igy van a heteroknal is. Azt pedig vegkepp nem ertem, hogy hogyan lehet pedofiliahoz hasonlitani. Pedofilkent egy felnott raeroszakolja a vagyat egy gyermekre. Vagy az egyeniseget eldeformalva erdeklodove teszi a szexre, aminek a gyakorlasa gyermekkorban meg nem egeszseges.

Ja es valoban, mizujs lanyos szex ugyben. Ugy ertem 2 lany. Ha harmadik vagy, akkor is nagy valoszinuseggel egy reszben homoszexualis kapcsolatot elvezel. Erre meg senki nem valaszolt "meleg"nek

whasup faggots
vegbela feketemunkas@h... [Ellenőrzött E-mail]

2003 Mar 09, 01:36

na mi van buzikak,felment a pumpa.en csak azt akartam mondani,hogy nagyon szeretek illegalisan elni a vilag legjobb allamaban es jo eletem van itt,ezert ennek erdekeben meg a buzikakat es azt ahogyan mutogatjak oket es buszkek rajuk is hajlando vagyok elviselni.en homophobic vagyok,de amig beken hagynak addig nem erdekelnek.a leszbikussaggal pedig nem osszehasonlithato,mert eleve ott nem tortenik behatolas,azaz seggbekuki.buzi telepek:san francisco,ca ,key west,fl ,new york,ny.texasban nem turik meg a kocsogoket szerencsere.egyebkent a buzik kozott is vannak rendes es muvelt emberek,de van olyan is akit helybol fejbe kene rugni,hadd szokja.usa meg azert jon be nekem,mert nincs cigany,ide nem jonnek mert dolgozni kell,neger is jobb nala.mindenesetre buzinak jo itt lenni,hiszen it mindennap televagnak hatulrol,vagy megszopatnak ha te is akarod!!budapest meg szep hogy nem buzi telep,bar a nepligetben tanyaznak,zuglo a kiraly.akinek meg nem tetszik az szijjon gazt!!csumi,dr.veg bela

farturo artur
fery feketemunkas@h... [Ellenőrzött E-mail]

2003 Mar 09, 02:02

azert irom a nevemet y-nal,mert usaban fery vagyok.FERY,aki a f..szat a szadba veri!!!!!!

lehet toleralni, elfogadni egy bizonyos szinten,
laca

2003 Mar 09, 02:26

de azt meg szerintem ok is tudjak, hogy valahol azert valami felresiklott akar az erzelmi fejlodesukben, akar a kromoszomaknal, akar pusztan szeretethiany, zsarnok szulok, koros peldakepmajmolas, stb...stb... de a szekszualis eletuk tuti hogy nem egeszseges, meg ha egy csomo turelemharcos annak is probalja beallitani. Nem fizikai jellegu betegseg de lelki biztosan vagz meg mas is, talan egy szekszualpszichologus jobban el tudna magyarazni.

Sajnos manapsag mar kisse "divat" is lett, holott szerintem gyogyitani, megelozni kellene.

Minden emberi ..
valaki

2003 Mar 09, 15:36

tarsadalomban voltak, vannak, es lesznek melegek, leszbikusok. Nem tudom megerteni miert kellene oket fikazni. Csak azok az elitelendoek es buntetendok, akik anyagi haszonert csinaljak, vagy fiatalkoruakat befolyasolnak! Christian man-nek: valoszinuleg Jehova tanuja vagy, es nektek nem tanitjak, hogy szeresd embertarsadat, vagy legalabbis probald megerteni?! Ez teszi az embert emberre. Lacanak: nem biztos, hogy helyes a betegseg szo ra. Van aki genetikailag ilyen, rajtuk nem lehet segiteni. Csak azokon, akik tenyleg valami tudatalatti lelki tores folytan valtak azza.

mindenkinek
Srac

2003 Mar 09, 17:53

Minden nagyhangu melegutalonak, ha annyira bizonyitott szerintetek hogy a melegseg betegseg, mutassatok egy olyan helyet ahol sikeresen gyogyitjak!

Ahova nyugodtan fordulhatnak lesbikusok,homosexualisok, es persze a ferdehajlamu heterosexualisok is mert azert azok is vannak boven!

ha nem tudtok akkor jobb ha befogjatok a bagolylesot, mert az eszt nem osztjak ingyen,a butasagot meg titkolni kellene.

Kinek
Hetero

2003 Mar 09, 18:03

a pap, kinek a papne.Ha te hetero vagy keresd a lanyok tarsasagat, a meleg akkor meg a melegeke, ilyen egyszeru.Nyilvan ha nem szereted a voros haju lanyokat nem kezdesz ki veluk.

A homosexualitas(lesbikusok,melegek)epp ugy a tarsadalom reszei.Emberek ok is.

Ha nem fogadod el,hogy van ilyen is akkor a sajat butasagod,emberi szuklatokorodet bizonyitod.

Nem hirdetni kell a melegseget hanem elfogadni.

senki sem hirdeti legy te is meleg mert az milyen jo, mintahogy a heterosexualitast sem hirdeti senki sem, ez mindenki maganugye,a lenyeg hogy az ember boldog legyen a maganeletben.

vagy neten az faj valakinek hogy a melegek inteligensebbek es nagyreszuk az atlagosnal tehetosebb?

hat dolgozni kell!

Szoval uraim, itt nem ocsmanykodni kell, hanem kicsit gondolkodni.

En nem itelem el oket,vannak a barataim kozott is melegek, semmi bajom veluk, de a vedelmukre kelek ha barmi incidens eri oket.

költözz össze velük
rokker

2003 Mar 09, 19:06

A buzikat elkellene különíteni a társadalom egészséges részétől mondjuk 1 szigetre és ott gyógykezelni őket,metszéseket végezni az agyukon ,vagy kisérletezni velük,az állatokon ugy sem lehet mostanában. Semmire nem jók valjuk be ,ha a társadalom nem fogadná el őket ilyen pozitiv diszkriminációval,,hát nekik is kellene valami keményebb munkát vállalva megélniük ,de most mi is van?Elég ha egy bárban egymást a szinpadon seggbe akármi..zik.Nem szabadna őket gyerekek előtt mutogatni sem mert milyen példa is ez, a legjobb esetben is csak egy csúnya nőhöz hasonlító tranvesztita banda,igen sajnos divat lett belőle.Ezek az emberek betegek és megbotránkoztatnak minden rendes embert.

Bár az összes kimenne az USAba.

rokker
khm

2003 Mar 09, 19:39

sorold fel a tarsadalom egeszseges reszet kik alkotjak?

A pedofil heterok, az apak akik a gyerekukkel fajtalankodnak,a fiatalsag akik a tizeneves lanyokat eroszakoljak,a gyilkosokat,a rablokat, es meg lehetne sorolni.

Az elobb valaki feltett egy kerdest de senki sem valaszolt ra!

HOL GYOGYITJAK A HOMOSEXUALITAST?

Mert itt mindenki olyan okos, feltetelezem doktorok irnak akik az eletuket a homosexualitas kutatasara szentelik es bizonyitottan tudjak gyogyitani.

Hat uraim, hol van az az intezmeny?

A homosexulitas nem feltetlen parosul a travesztikkel( meg leirni sem tudod),es nem minden meleg el anal kapcsolatban

Es a holgyeket a heterok milyen elegedetten lokik fenekbe az milyen jo is mi?Az nem gusztustalan.

A megbotranykoztatast pedig azok a melegek okozzak akik nyilvanosan elik a privatnak mondhato eletet, de ilyenek elofordulnak a hetero tarsadalomban is.hanyszor latni ejszakai buszon vagy moziban ba szo embereket vagy disco rol ne is beszeljek ahol nyilvanosan is sexelnek a fiatalok egy eldugott sarokban.Na ezekkel is peldat lehet allitani a fiataloknak hogy is kell elni normalisan, es majd 15 evesen gyerekeket szulni mert a hulye fiu mikor a fa sz felall az esz megall, es johet az idill elet gyerekkel tizenevesen.Ez a normal elet!hajra!

A heterok a tarsadalom kremjei?
kozombos

2003 Mar 09, 19:47

A meleg tema nagyon kapos lett de a heterok szennyeset senki sem teregeti ki.Pedig vannak epp eleg mocskos heterok, meg tobben mint a melegek.

Válasz mindenkinek
Ihászmester

2003 Mar 09, 21:00

Egy jó ideje olvasgatom a hozzászólásokat, van némi primitív és ostoba, egyszerű és elfogult gondolat!

Radics Péter újságíró kb 2 évvel ezelőtt nyilvánosságra hozta és vállalta, hogy ő bizony homoszexuális. Kérdem én: KIT ÉRDEKEL? Aztán írt egy könyvet a homoszexualitás előnyeiről, az őt ért inzultációkról (miután felfedte, hogy homokos) és mindent megtesz annak érdekében, hogy Magyarországon a homoszexualitás egy szeretett és kedvelt formája legyen a társadalomnak. MINDEZT AZ USÁBÓL!

Aztán Radics Péter elmondta azt is, hogy őt bizony mássága miatt száműzték az MTV-től és rendszeresen hátrányos helyzetbe hozták.

Ezek tények! Most mondom, hogy mi van mögötte!

Először is Radics Péter Magyarországon az amerikai fizetésekhez csekély összeget keresett. Miután egy televíziós showban (Szily Nóra vezette hétköznap este 9:30-kor az RTL-en /azt hiszem/ ) élő közvetítésként 20 perces riportot készítettek Radics Péterrel, aki hosszasan ecsetelte, hogy A HOMOSZEXUALITÁS EGY NAGYON SZÉP DOLOG! (Ezt szó szerint idéztem). Kérdem megint: KIT ÉRDEKEL?

Szóval ami mögötte van. Radics Péter barátunk Mádl Ferencnek írt egy levelet, hogy Magyarország egy szemét ország, visszaadja a magyar állampolgárságát és felveszi az amerikait!

Na kérem! Itt a lényeg! Egy kis csóringer amerikai ügyvéd is tudja, hogy papírt szerezni Amerikában a legkönnyebb módon éppen úgy lehet, hogy arra hivatkozok (és bizonyítom), hogy homokos vagyok és mivel ez hátrányos megkülönböztetés: Amerika megszán és pillanatok alatt megvannak a papírok! Bizonyítani pedig úgy lehet, hogy kis botrány kavarsz, beszélnek rólad. Az egy külön előny, hogy magyar újságíró vagy, könyved is van stb!

Most Radics Péter barátunknak zöld kártyája!

Amire megint mondhatnám: KIT ÉRDEKEL?

Értsétek már meg, ma Magyarországon, Amerikában és még egy csomó helyen homokosnak lenni DIVATOS DOLOG! Egy csomó előnnyel jár. Erről nagyon sokat tudnék mesélni. Például, hogyan lehet énekesként, színészként és mindenféle magas fizetéssel járó poziciókat megkaparintani, ha ANNAK MONDOD MAGAD! Mert ilyen is van! Persze nem árt ha az is vagy és akkor nem ér meglepetés ha tényleg megkérnek rá!

Szóval ne az alapdolgokat fogjátok meg és azon veszekedjetek, hogy én utálom a homokosokat én meg nem! Ez nagyon alacsony színvonal! Kicsit mögé is kellene már látni, más dolgokat is észrevenni!

Én nem vagyok az de nem is vagyok ellene, viszont nem kell reklámozni, hirdetni és győzködni engem, hogy fogadjam el! Azt elfogadom hogy más csinálja, az az ő ügye! Mivel hetero vagyok ezért ösztönszerűen ellenzem!

De szerintem EZ TERMÉSZETES!

Üdv

Nem a bagolylesot, hanem a bagolesot kell befogni!
normal

2003 Mar 10, 01:22

Ha mindenki betartana az elet nagybetus torvenyet, akkor nem kellene a vedelmukre kelnetek. Az embert az teszi emberre -->hogy nem dugja a masikat vegbelbe. Khm=Meleg, hagyad abba mar a masokkal valo mentegetodzesedet, olyan vagy mint egy ovadas. Es nem egy csodapirulara kell varnod, hanem eloszor is neked kell osszeszedned magad, hogy buszken tekints arra, hogy embernek szulethettel es nem egy veglenynek.

Normal
Erdo

2003 Mar 10, 03:02

te nem vagy normalis.Fery kevel egyutt.Olvasom miket hordotok ossze,probaljatok lehuzni a melegeket,de elobb magatokba kell nezni mielott altalanossagban beszeltek.

Vannak minden fele emberek, ismetlem emberek.Te lehet oriasi orral szulettel a masiknak gorbe ujja van a harmadiknak meg nagy fule,de attol meg emberek vagytok nem?Vagy egyikotok a fiatal lanyokat mig a msaikotok az 5o es korosztalyt szereti, de ettol meg emberek vagytok nem?A melegek foglalkoznak a ti maganeletetekkel,hogy mikor kivel mikor milyen volt?nem hiszem , akkor hagyjatok beken oket,es azokat probaljatok kiszoritani a tarsadalmbol akik nem hasznara hanem karara vannak az embereknek.Feljebb mar valaki felsorolta oket nem ismetlem.

Khm feltett egy kerdest de erre senki nem valaszolt

"Es a holgyeket a heterok milyen elegedetten lokik fenekbe az milyen jo is mi?Az nem gusztustalan"?

Ez a tema nagyon el lett kerulve

valaszolna valaki?

Normal
Meleg

2003 Mar 10, 03:06

Hat en ezzel befejeztem , nem kivanok tobbet irni mert teljesen felesleges,aki szukagyu azzal nem lehet mit kezdeni.

Felesleges ocsmanykodni,amig mindket fel bekeben el egymas mellett addig minek a masikat szidni?

A gyulolkodoknek
Erika

2003 Mar 10, 03:09

Senki nem vetette fel azt az eshetoseget ha esetleg a csaldjaban testvere vagy esetleg a gyereke homosexualis lenne akkor is igy allna a temahoz?

ha kiderulne hogy a fia meleg,mit tenne ilyenkor egy "normalis" szulo?

Meleg Khm Erdo Erika miert nem irsz egy nev alatt?
normal

2003 Mar 10, 03:56

Szoval az egybol szukagyu, aki nem tartjak termeszetesnek a fajtalansagodat? Meg en szegyeljem magam mert nem tartom helyesnek amit csinalsz? Es te vajon nem vagy szukagyu es meg buszke is vagy ra amit teszel? Ha mar itt vagy meseld el, hogy pontosan miert jobb egy szoros hapsi fenekkel kozosulni, minthogy egy selymes boru not olelj magadhoz, aki gyemekeket tud adni neked az oleleseidbol.

Ha kiderulne hogy ha a csaladban valaki bebuzult, akkor neki is felsoronam a fentieket es nem hagynam hogy itt masokkal "De bezzeg... "-ezzen. Aztan johetnenek az orvosok a hormon terapiakkal, nyugtatokkal es a tobbi.

Na es akkor jojjon az a tema ami ugy izgatja a Meleg agyadat, amikor ket no ha egymassal nemi eletet es amikor a heterok lokik fenekbe oket. Hum, nem felejtetted ki a kecskeket?! Igen, ez mind a beteges szexualistas jolfizeto termeke. Vagy valami mast vartal?

Nem normalisaknak
Egy normal a

2003 Mar 10, 17:59

Hat nem tudom nalad hogy van de egy no egy olelestol nem esik teherbe, de lehet nalad maskepp mukodik.

Ha meg gyogykezeltetned a hozzatartozoid -ami keptelenseg mert ilyenfajta gyogykezeles nincs- nem kapnal mast csak egy depresszios begyogyszerezett nem emberi lenynek mondhato valakit.

A lesbikusokat lefizetik azert lesbnikusok , nem azert mert a hasonlo nemukeket szeretik?Erdekes felfogas.

A ti elmeleteitekben a ferfi tetotol talpig szoros, hat lehet te majom vagy de en nem.Egy ferfinek is lehet szep bore.Izlesek es pofonok.

Nem minden ferfi el Analis kapcsolatot, es ha igen akkor sem kell gumibugyit hordani 40 evesen.

Vegezetul. ird mar le legyszi annak az orvosnak a cimet aki hormonterapiat es gyogyklezelest csinal?

Lehet majd ha a csladtagodnak csinaltatod majd kino a melle es akkor majd ugy csinblahatsz mintha a novered lenne:) hehehee

Nem tudom valaki észrevette e
Bangli

2003 Mar 10, 20:10

rajtam kívül egy kicsit fentebb Ihászmester mit írt a kedves publikumnak! Mindenféle baromságot összehordtok, pedig szerintem azon kéne elgondolkozni amit ő írt!

Szerintem nagy igazság van benne!

Elmondtam a velemenyemet, ha meg nem is tetszett.
normal

2003 Mar 10, 23:51

Az eroszakos stilusoddal meg rontottal is a helyzeten. Fog a fene megegyszer valaszolni a tobbi suket kerdesekre. Ugyis csak kotozkodni akarsz vele, hogy magadat igazold. Meg hogy nem fog szelelni a segged az analis kozosulestol, ja ha osszevarratod!

jol irta ihaszmester
hmm

2003 Mar 11, 00:09

ez is csak egy mai divatos dolog, majd elmulik egyszer. engem csak az zavar, hogy megkulonboztetest akarnak, ha meg megkapjak az a bajuk, mint a zsidoknak is. ennyi erovel a balkezesek is felvonulhatnanak, reklamalva, hogy miert nem balkeznel van a valto az autokban. de ma az az erdekes, ami debil, az a hir arra figyel mindenki, de nemsoka mar mindenki leszarja, erdektelen lesz, megy a szemetbe. na jo ejt fiatalok

??
egy szo

2003 Mar 11, 09:15

Vegigolvastam az elozo hozzaszolasokat. Csak annyit szeretnek megjegyezni, hogy a melegnek lenni mar az okori Gorog tarsadalomban is nyilvanosan OK volt. Nem hiszem hogy ennyi szaz even keresztul (vagy eppen ezer) "divat" maradt volna...Nem divat kerdes ez...ha ez ilyen egyszeru lenne, nagyon sokat fejlodne a vilag pillanatok alatt.

Arra pedig hogy megkulonboztetest akarnak, meg jogok ide-oda...a tarsadalom (akar USA akar Mo) elfogadt egy normat amit hosszu evtizedek alatt formaltak es a norma az az volt, hogy ferfi-no alkothat csak igazi parkapcsolatot...hazasodhat, alkothat csaladot, igenyelhet szocialis juttatast, stb...Az uj torvenyek (lasdd hazassag ferfi-ferfi kozott, no-no kozott), es IGENYEK azzal jarnak hogy a vilag VALTOZIK. Az EMBEREK valtoznak...TE sem akarod azt az ocska es elavult trabantot manapsag...(vagy legalabb is az emberek tobbsege) Ugyan igy a tarsadalom igenyei is fejlodnek...es igen is a melegek is a tarsadalom reszet alkotjak! That's the bottom line.

Nem kene ez a marakodas gyerekek...folyik eleg haboru a vilagban...

miert van annyi?
TO

2003 Mar 11, 20:13

Es miert van annyi Franciaorszagba vagy Angliaba ? Ez nem igazan egy amerikai jellegzetesseg.

Válasz
Ihászmester

2003 Mar 12, 22:50

Nem tudom miért kell mindig az Ókori görög társadalomra hivatkozni, ahol a másság erény volt!

Ma az, hogy homokos valaki bizonyos értelemben előnnyel jár! Mint ahogy a fenti példáimmal ezt jelezni kívántam.

Ne haragudjatok már: de nem ugyanaz a használt TRABANTOMAT lecserélni egy BMW-re mint a SZAR HETERO életemet EGY JÓ KIS HOMÓRA!

:)))))

Ez nevetséges!

Egy dolgot jól mondtál, barátom: a melegek a társadalom részét alkotják! Legalább ha már értelmeset nem tudtál szólni, kikerestél a SABLONLEXIKONBÓL egy sablonmondatot!

Üdv

Na ja, az okori gorogok.
normal

2003 Mar 12, 23:25

Szepen el is bukott az a birodalom is, amikor megerkeztek az tisztaveru nomadok.

a tisztaveru nomadok, akik
na ja

2003 Mar 13, 01:27

sorra eroszakoltak a lanyokat, asszonyokat.ez is lehet egy jo elet,akkor inkabb meleg lennek minthogy igy jussak nohoz.Eleg szegyelnivalo, sok a szemet a heterok kozott is, eleg ott is korulnezni.

Ez itt
Oscar Wilde

2003 Mar 13, 01:47

buzizsúr vagy pont az ellenkezője?

Ha van egy pár "beavatott" itt,akkor

ajánlhatnának egy-két jobb helyet,mondjuk Vancouverben.

Ha forr a vérem,hová menjek?

Mittudomen
kary

2003 Mar 13, 23:58

mi van embertarsaimmal, mikor ilyen dolgokon szinte szetkapjak egymast.

Kepzeldd el, hogy van egy munkatarsad! azonos nemu, de mivel az asztalotok egy irodaban van, hat neha szoba elegyedtek. 2X eves vagy, O sem tudja a csaladi allapotodat, meg te sem az ovet ( gyanakodni lehet, mert nincs meggyuruzve ).

Kiderul, hogy sok mindenrol megegyezik a velemenyetek. Egyszer elhivod magadhoz egy vacsira, ahol masok is ott vannak, a meghivast viszonozza, te is elmegy.

Aztan jon a problema, valaki megsugja neked, hogy homosexualis az illeto ...

Megvaltozik a viszonyod vele?

Ha igen akkor bocs ...

De hany meg hany ember van, akit - neadjisten - meg nagyra is becsulsz annak ellenere, hogy homosexualis, csak nem tudsz rola ...

A negativ diszkriminaciorol meg annyit, hogy es a feminizmus az megengedett dolog ( bocs nem akarok darazsfeszekbe nyulni, , mert sok esetben igen is kivanatos ).

A pozitiv diszkriminaciot az az allam hozta letre, amelyik nem tudott az ilyenjellegu (es masjellegu ) massaggal mit kezdeni.

A homosexualisok kis resze csak az aki felhivja az onnon homosexualitasara a figyelmet ... gondolom en ...

Ja hogy vannak hires negyedek/szorakozohelyek? Naja!

Miert akarna az ember felholtra veretni magat "normalis"(?) emberekkel ( kint ahogy a fennemlitett Radics Peterrel is tettek - maskulonben egyet ertek vele kapcsoltaban az elottem szolokkal, de nem a homosexualitasa miatt )

Na mara ennyit, kezeket takaro ala ...

k.

Buzinak lenni
Normalis

2003 Mar 15, 02:05

maganügy, épp ugy, mint a kedvenc kefélési pozicio. Undoritova, köcsöggé, szar buziva akkor valtok, HUSI polgarok, amikor értékesnek probalkoztok feltünni és dekadens civilizacionk fel is magasztal benneteket, mint ahogy azt Ihaszmester is szépen megirta mar. Sajnos manapsag buzinak lenni divatos, hazasodhattok is egyre több orszagban, söt, ad abszurdum, még örökbe is fogadhattok!! Verjétek be oda ahova akarjatok, de az Isten (remélem létezik) verje meg mindazon buzit aki "massagara" ( bé divatos szo!) hivatkozva a közvélemény elé all, kivive retkes maganéletét a placcra. Annak meg végképp rothadjon le a f@sza amelyik ebböl még elönyt is kovacsol maganak illetve gyereket merészel nevelni. Barhogyan is legyen a dolog, ti csak a dekancia fokméröi vagytok természetellenes, ocsmany hajlamotokkal.

A topic inditojanak csak annyit: "...Amerika egy olyan orszag, amely a barbarsagbol egyenesen a dekadenciaba fejlödött..." (gyengébbek kedvéért: a kettö közt lenne ugyebar a civilizacio..)

Ismeretlen szerzö, idézve Lévi-Stauss altal.

keszon betegseg
kary

2003 Mar 15, 05:57

Hogy Kuncze Gabor orokervenyu mondasat idezzem: " a keszon-betegseg veszelye nelkul en mar ilyen melyre nem is tudnek lesullyedni".

A velemeny az egy dolog az olyan van mindenkinek, amilyet akar, me meg olyanabb is ...

De hogy azt miert kell ugy megfogalmazni, hogy kozben masokat jol oldalbarugjunk, azt nem ertem ...

Persze lehet hogy mimozalelku vagyok, bar en is arcpir nelkul mondok olyanokat, amiknek az arnyeket is kiszedne innen az operator, de a fenti hangnem meg engem is lazit ...

Na akkor Nagyfiu, az elozo kerdesemre valaszolj! Vagy meginkabb arra, hogy mi lenne, ha a fiadrol/lanyodrol kiderulne, hogy jobban kedveli a masik nemet, mint ahogy azt Te idealisnak iteled ...

Vagy eppen a szuleidrol derulne ki, hogy nyitottabban fogjak fel a vilagot, mit ahogy te azt vaklaha is el fogod tudni kepzelni?

Maskulonben meg az elonyeikrol meg csak annyit, hogy nezz magadra, es rajossz, hogy az sem lenne veletlen, ha mindegyiknek alanyi jogon utalnanak ki lofegyvert ...

A massag reklamozasarol meg annyit, hogy Te nem ugyanebben a helyzetben vagy, mikor az onnon tokossegedet reklamozad ...

Legyen ervenyes read is a sajat atkod?

Bocsi ...

Megse!

forrongjal magadban, es legyen a Te buntetesed, hogy egyre tobb embert elfogadja a "massagot", es latnod kell hogy egyre inkabb nem kell a kivaltasagaikra apellalni ezeknek az embereknek ...

[A stilusod nagyon kihozott a sodrombol]

Fery!

Ha olyan nagyon jio fej az az amerikai orszag, akkor miert nincs legalis letelepedesi lehetoseged? Vagy O jo, csak Te nem vagy eleg jo neki?

[backgroud, mielott meg a flame kozeppontjaba kerulok:

hazas vagyok, sok eve, nem volt semmilyen homoszexualis tapasztalatom, es mindezt az US-ben, legalisan]

k.

PS.: probaljuk mar eljatszani az embert ... Hatha sikerul ...

hűűű ,de sok B...van
zsolt

2003 Mar 18, 00:44

És mid az usaban akar letelepedni

fery
Tibike

2003 Mar 18, 20:55

A kerdest ugy tettem volna fel,hogy miert van annyi paraszt luzer magyar az USA-ban.

nem hiszem el
axel

2003 Mar 18, 22:01

hogy mekkora sötétség van ebben a topicban(normális, fery,hasonlók).Ezeknek az embereknek a megjegyzéseire talán nem is kellene reagálni,annyira kisüt soraikból a butaság.A pride-ot én nem büszkeségnek forditanám, mert nem is pontos ,másrészt irritálja az ortodox heterokat, hanem inkább önérzetnek.És ennek igy már értelme van.De hogy a heterók közül sokan ilyen hevesen büszkék arra amiről nem is tehetnek,az elég érdekes.a kisokos fery ezentúl addig jutott el hogy feketén dolgozik és bújkál egy országban és talán rejtett homoszexualitásával, fiatalkori buzi kalandjával küszködik és nem tud túllenni rajta.Hát igy kompenzálja.Buziverő voltál már?Odaát biztos nem mert nem vagy annyira fasza hetero gyerek, hanem itthon.

Röhögök az ekkora butaságon ,valószinüleg ezeknek a talán nemileg frusztrált embereknek ennyi maradt a sikertelen életükben, hogy roppant büszkék tudnak lenni felszini heteroságukra. Ennyit tudnak felmutatni.

Gondoljatok már bele, hogy intelligens, képzett baráti ismerősi köreitekben beszél-e valaki úgy mint ezek az emberek?Már azzal túl vannak dimenzionálva, hogy észérveket irtok az ő zavaros, albán szintü okfejtésükre válaszul.

Szerintem elég ennyi, és hajtsák nyugodtan álomra az ő kis édes hetero fejecskéjüket.Nyugodtak azért teljesen mégse legyenek, mert a családjukból a kemény és megfellebbezhetetlen itéletü apuci elől menekülő jóégtudja milyen identitású fiacskájuk gyakran nálunk kötnek ki,ahol megtudják problémájuk nem egyedi és nem kell előle a világ végére menekülniük.

Amúgy én csak a heterokkal érzem jól magam.Mármint az ágyban.Egyszer talán ti is meglesztek, ha jól néztek ki.Nem vagyok rasszista.

Csá

Miket kell tolerálni?
Hetero

2003 Mar 18, 22:58

Ha a természet nem tévedett, akkor valami mégsincs rendben a homókkal. Lehet, hogy a hálószoba mélyén elintézhetnék a vágyaikat, de miért kell e miatt utcára vonulni és büszkén jogokat követelni. Másrészt hol a határ? Ha sokan szeretnek lóval, vagy csirkével közösülni, akkor ők is kivonulnak és jogokat követelnek? Kicsit szégyenkezem, hogy fiú létemre a lányokat szeretem és nem vagyok "divatos". Tolerálom a fogyatékosságokat, származást, bőrszínt stb, de ne kelljen már természetellenes elferdüléseket szeretnem és támogatnom. Szeretem a barátnőm édes kis popsiját én is, de eszembe nem jutna tüntetni amiatt, hogy toleráljátok nekem és nyissatok bárokat, ahová azok járnak akik időnként hasonlóan cselekednek.

Heteronak
Ihászmester

2003 Mar 19, 06:54

Kiváncsi voltam hányan reagálnak a 2 megjegyzésemre, hát mit mondjak: SZÉPEN CSÖNDBE MARADTATOK A MÁSIK OLDALON!

:))))

Végre egy értelmes, intelligens hozzászólás Hetero barátom!!!

Válaszolva egy kérdésre: MI LENNE HA KIDERÜLNE HOGY A GYEREKEM IS HOMOKOS?

Nos mélységesen lesújtana, mert valljuk meg őszintén hetero életformám kézzel lábbal tiltakozik a dolog ellen. Materiális szempontból is probléma mert nem lehet unokám!

Viszont a hatalmas nagyszájjal rendelkező hasonló kérdezőknek visszakérdeznék?

Hogy éreznéd magad, ha egy nagycsaládi összejövetelen, rokonokkal, gyerekekkel teletűzdelt vacsora pohárköszöntőjén a fiad felállna, rámosolyogna a barátjára és mindenki előtt bejelentené, hogy Józsival úgy döntöttek, összeköltöznek - lehajol egy csókért - majd bejelenti, hogy örökbefogadtak 1 kisfiút és egy kislányt akit igazi ANYAKÉNT és APAKÉNT szeretnének felnevelni? - ismét puszi -

A fiamat nem tagadnám meg, sőt lebeszélni sem beszélném le semmiről! DE NE HARAGUDJATOK, NEKEM EZEK UTÁN NEM LENNE KEDVEM ELFOGYASZTANI AZ ÜNNEPI PULYKÁT!

Ez gyomor kérdése, nekem meg ehhez nincs gyomrom!

Ettől még a fiam marad hogy más a szexuális beállítottságom, továbbra is szeretni fogom de IGEN NEHEZEN VISELNÉM EL az ezzel járó örökös morbid helyzeteket!

Sorry, ez van!

Igaza volt a melegnek, szuklatokoru voltam.
normalis

2003 Mar 19, 07:11

Almomban sem gondoltam volna, hogy igy elszaporodtatok.

Tolerancia
normal

2003 Mar 19, 07:18

Axelnek, az albaniai hegyekbe: Majd mindjart megmondom, hogy ki itt a nemileg frusztralt! A meleg kollegad is csak azt a hangnemet kapta vissza, amilyennel "it" kezdett. Orulok, hogy a mezes-mazas kulsotok mogul sikerult bemutatnotok a valos eneteket. Meghogy Love Parade?!

Hetero: Az altalad is jogosan toleralt betegek, fogyatekosok vagy akar csak a szenvedely betegseggel kuszkodok mind arra torekszenek, hogy meggyogyuljanak. Mondhatni azt is, hogy normalisakka valjanak. (orvossagot szednek, terapiara jarnak, koplalnak, elvonokurara jarnak,) Ellenben a buzeransok ez nem is all szandekukban. Akkor meg mire fel a tolerancia?! Meg ha a kromoszoma zavarjabol keletkezik is ez a hiba/massag, nem kellene ezt hagyni senkinek. Igen is a kornyezet jobban befolyasolja az egyenisegunket, mint a velunk szuletett sajatossagaink! Ha az elet nehezsege elol megfutamodo fiatalok mind a ti kezeitekbe jutnak, akkor a kor bezarul. Na, most mar latom, hogy miert is csokken kishazank lakossaga. :( Ha a hangnemem kise durvabb is, azert soha nem voltam buzivero.

még egy kisérletet
axel

2003 Mar 19, 16:23

teszek.Kedves Normál.A betegek,fogyatékosok arra törekszenek, hogy meggyógyuljanak.A szenvedélybetegekre ez nem mindig és a betegségüknek nem minden fázisában igaz.Minden bizonnyal te sem vagy genetikus, a témában jártas pszichiáter (mint ahogy én sem) ,stb.igy ha arról dilemmázunk hogy ez genetikai hiba vagy valami más, akkor csak spekulálunk, semmi valós alapja sincs.Igaz az amit a WHO mond,hogy nem betegség.(=tüsszentéssel biztosan nem kapod el)

Gondolj bele abba a helyzetbe, hogy az egész világon egyik pillanatról a másikra minden megfordul, a homoszexualitás lesz elfogadott, a heteroszexualitás kisebbségben van, és rejtőzködnötök kell.A szaporodás ma még nem látható módon klónozással vagy mit tudom én hogyan, történik.(Nyugi, csak gondolatkisérlet!)Majd megbolondulsz, mert teljesen normálisnak érzed magad ,de nem élhetsz vágyaidnak, hajlamaidnak megfelelően.Tartasz a szüleidtől ,munkatársaidtól, stb.nem tudod hogyan reagálnának a coming out-odra.Keresel egy szórakozóhelyet, ahol a veled hasonlóakkal együtt lehetsz.Próbálsz az utcán közlekedve nem tulságosan macsós lenni, ne lássák meg rajtad, hogy hetero vagy.A homoszexuális szórakozóhelyeket kerülöd, nehogy a nyálas homók elverjenek.Feltünő szük ruhákban jársz, mert ugy gondolod, ez felel meg a többség izlésének.Otthon meg átöltözöl férfias ruhákba.Internetes rovatokban köpködnek rád, mert nem akarod magad kezeltetni, az agyadat besugároztatni és mert nincs betegségtudatod.Meg vagy róla győződve hogy normális vagy, csak a kisebbséghez tartozol.Próbálod bizonygatni hogy nem minden hetero egyforma, vannak akik nem olyan férfiasak, és járás közben ringatják a csipőjüket mint te is.

Arra válaszolj, át tudnál változni, hogy megfelelj a többség normáinak???Képes volnál lemondani a lányokról és a fiukat hajkurászni a diszkókban?

Ha ezt a gondolatkisérletet végigviszed és őszintén válaszolsz nekem ,egy bizonyitványt fogsz kiállitani magadról.Nem biztos, hogy rosszat.De valószinü.

Levezetésképpen egy kis számitás és annak bemutatása hogy a dialektika hasznos dolog.(Egy másik utazás.com topicban a napokban ez már bemutattam annak bizonyitására, hogy nem olyan egyértelmü melyik a többségi nemi irányultság)

Öveket bekapcsolni!

A teljes népességen belül a nők aránya 51% közülük leszbi 2%, a fiukat szereti tehát 49%.

A férfiak aránya az össz népességen belül 49%, közülük homo mondjuk 4% a lányokat szereti tehát 45%.

Mindent összevetve a teljes népességből a fiuk felé orientálódik 49+4=53%, a lányok felé 2+45=47%.

A teljes népességből a többség tehát a férfiak iránt vonzódik.

Azon túl hogy ezt marhaságnak tartod, tudsz e mást is mondani?

Mindenkit üdvözlök Axel.

Axelnek, aki vegre visszatert a hegyekbol
normal

2003 Mar 19, 23:14

A felreertesek elkerulese vegett tisztaznam azt, hogy az eddigi irasaim az ekezetek nelkuli es kisbetuvel kezdodo "normal" es most a vegen a "normalis" nev alatt futottak. Ja es megvalami. No vagyok.

Az ilyen kenyesebb temaknal, valahogy nem bizok igazan a statisztika adatok helyessegeben. Mivel a dolog nem foglalkoztatott, igy hat most kellett szembesulnom azzal, hogy ez milyen vilagmeretuve is terebelyesedett....must be the water :)

Egy kicsit "eros" volt az a pelda, amit felhoztal, de ertem, hogy mire akarsz kilyukadni. Egy eletforma megvaltoztatasa mindenkinek nehezen megy [a ducinak letenni a csirkecombot, a piasnak a vodkas uveget, a bagosnak a marlborot, a drogosnak a lysergic acid diethylamidet, a homosexualisnak a ...] De a lenyeg az, hogy ne jussunk el odaig. Nem tudom megerteni es sajnalni vegkep nem azokat az embereket, akik a sajat gyengeseguktol lettek massa. Most nezzuk noi szemmel a dolgot. Tudod, hogy hany lany valhatna leszbikussa, amiatt mert a kezdeti partnerje nem hozza ki azt a sexualitast, amit Hollywood sugallt nekik? Ezert magyaraztam azt, hogy fel kell allni, ujra kell kezdeni es nem beletorodni abba, hogy en olyan vagyok. Nem, nem vagy olyan, es ezt be is tudod bizonyitani onmagadnak! De mivel a politikusok, szabad teret adtak ennek az eletformanak, igy csak egyre inkabb noni fog a letszam, hiszen mint mondtad, tart karokkal vannak varva az uj tagok.

Nem akarok indiszkret lenni, de most rajtam a sor hogy kerdezzek toled dolgokat. Miert adtad fel? Mi az, amit mi nok nem tudunk megadni nektek? Miert jobb a ferfi partnered egy rugalmas es sikamlos noi huvelynel? Miert szeretnel egy kolonozott gyermeket egy termeszetes helyett? Mert valasztod az elet nehezebb utjat?

zoofilia meg egyeb
kary

2003 Mar 20, 18:21

Eloszor akartam irni hosszabbat, de annyira elszomorit ez az egesz utalkozo legkor, hogy valaszok helyett csak ket fevetes ...

Ha valaki egyetert a vegetarianusokkal, az meg nem vegetarianus ...

Akinek nem inge ... az is ertheti ...

A masik meg az hogy az allatokkal valo nemi elet miert nem elfogadott, az meg mindossze arra vezetheto vissza, hogy altalaban nem szoktak a kecsket megkerdezni rola, hogy akar-e ...

Ha meg megkerdezik nem tud egyertelmu vlaszt adni ra.

A homosexualitas ( milyen hulyeseg, hogy a homoszexualitast a testiseggel teszik egyenlove ... Emberek! Vannak erzelmek is!) pedig ket szabad ember szabad elhatarozasa ...

Szemeket tagra!

Tobb toleranciat! Es keruljuk a "de" szavacskat!

Tisztelettel,

k.

Kialakult tolerancia
Sharon Stone

2003 Mar 20, 19:30

En sokaig eliteltem a homoszexualitast...igazandibol a tudas hianyossagara tudom ezt visszavezetni mindenkinel.Bennem kialakult a tolerancia mindenfele (nemcsak szexualis) massag fele. Nem hulyeseg: "a tudas hatalom"... nem csak olvasni vagy hallani kell rola, hanem megerteni... a folyamatot...a massagot.

Most sem nezem joszemmel azt, ha az utcan tomegesen latok ferfi vagy noi parokat csokolozni, hisz gyermekekre nem tudom hogy hat az ilyesmi.

DE:

Azt azert el kene ismerni mindenkinek, hogy milyen magas erzelmi intelligenciaval rendelkeznek ezek az emberek, es milyen hatalmas a szeperzekuk, es az igazi erzelmek utani vagyuk.... Erzelem! Ami azt hiszem fuggetlen eleg sokmindentol... eleg megmagyarazhatatlan dolgok ezek..nem szerelemrol beszelek..

A masik dolog pedig nem tudom mennyit olvastok utana, (azokrol beszelek, akik azt mondjak hulyeseg hogy ez betegseg), de ajanlanek szamtalan genetikaval foglalkozo konyvet, melyeben leirjak, hogy egy gen rendellenesseg okozza a hajlamot, ami (CSAK ANYAROL) orokolheto, de korantsem biztos, hogy kiteljesedik az elet folyaman. Tehat lehet hogy akik itt "buziz"nak, meg kocsogoznek, szidjak oket, lehet hogy ok ugyanugy azzal a genallomannyal elnek, mint a homoszexualisok, azzal a kulonbseggel, hogy soha nem fogjak megtudni, miert nem teljes az eletuk erzelmileg.. BAr mondjuk aki alacsonyabb EQ (emotional intelligence) szinten all, annak az o szintje a normalis, es nem veszi tudomasul, hogy annal van tokeletesebb is.

Felreertes ne essek, en nem azt mondom, hogy csak egy heteroszexualisnak nincs magas EQ szintje! Dehogynem! Csak azt akartam ezzel mondani, hogy meg kellene erteni nagyon sok dolgot a vilagrol.... es utana itelkezni masok felett..

Es azt se feljtsuk el, hogy abban, hogy az emberekben kialakult a massag uldozese, vagy csak siman nem elfogadasa, mekkora szerepet jatszott az egyhaz tobb szaz evvel ezelott. Azota ez beleepult, nevelodott az emberekbe, attol fuggetlenul hogy most epp milyen vallasu vagy...mert ez is terkepezodik a genetikaban.....

Ne itelj, hogy ne iteltess!!!

Aki nem ert egyet, nyugodtan erveljen, de ne bunko modon, mert annak ertelmet nem latom.... (Az erveles ugy arrol szol...hogy...)

Udv. mindenkinek

udv. mindenkinek

Meg eggyel tobb ok
annusy

2003 Mar 20, 19:53

arra, hogy nivo ala menjen a topic. Tul szep es tul unalmas lenne a vilag, ha az emberek toleransabbak lennenek egymassal nem?

Annusy
Maszat

2003 Mar 20, 19:58

Sajnalom, hogy nem ertetted meg mit irtam.....

Nem mondtam hogy mindenki legyen tolerans.... mindenki mas...

Az is massag, hogy bizonyos emberek nem tudnak toleransok lenni..... Ezt te toleralod???

Miért kellene toleránsnak lenni?
zsolt

2003 Mar 20, 21:08

Kialakult 1 erkölcsi norma már pár ezer éve miért kéne hogy ez megváltozzon?

Miért ne lehetne az egészségeseknek undorodnia a buziktol?

A férfi és női párkapcsolaton kivül minden undorító és a vallásosak szerint a "pokolban "fogtok elégni. De nekem is van 1 benzines kannám:-))) na jó ez vicc.

És bizony betegség mert a tudomány szerint:megnővekedik valamilyen hormon abnormális mértékben.

O.K elfogadjuk hogy léteztek,de mi lesz ha más lesz esetleg az erkölcsi rend,törvények, stb? elfogadunk titeket:untill "futher notice":))))

zsolt
annusy

2003 Mar 20, 21:39

Mint minder emberfajta kozott, koztuk is vannak rendesebbek es undoritoak. Soha nem tudhatod, hogy kiben mi lakik.

Engem sokkal inkabb zavar, hogy mi mindenre kepesek a heterok!! Meg soha nem hallottam meleg sorozatgyilkosrol peldaul. Az viszont zavar, ha nyilvanossag elott csinaljak.

Ami a szexel kapcsolatos, melyen a maganugye mindenkinek, barmilyen a beallitottsaga, kizarolag csak a resztvevokre tartozik, az utca, nyilvanoshely emberere, gyerekere semmi esetre sem!

Válasz Zsoltinak
peti

2003 Mar 20, 21:57

Zsoltika, minden szavad egy kincs.

Szerintem nincs ebben a témakörben évezredek óta kialakult erkölcsi norma.Gondolj a görögökre, rómaiakra, a sok szempontból sötét középkorra, mindig más normák voltak.Ezek közül melyiket kellene folytatnunk?

Undorodj nyugodtan a buziktól a francot érdekli.

Tudod, a világon rengeteg vallás van és azok közül sokan homlokegyenest másként vélekednek egyes dolgokról.Amellett mindegyik úgy hirdeti, hogy közvetlen vonala van az Uristenhez.Akkor most mi van? Erősen kell benne hinni és akkor hat?Ha valami nem tetszik bennem az Uristennek, akkor szabadságom van abban hogy olyan vallást vegyek fel, ami kevésbé megszoritó jellegü.Mit ne mondjak, a buddhizmus is elég nagy és elfogadott vallás ,a homoszexualitást pedig viszonylag megengedően kezeli.Melyik vallás a kedvesebb vajon az Uristennek?

Tehát ezt a kérdést sem lehet a vallásból levezetve eldönteni, pláne nem a katolikus vallásból,amely a világon a legagresszivebb,az emberek természetes vágyait a leginkább elnyomó ,és két évezrede a papi nomenklatura fennmaradásáért dolgozik, amúgy eredményesen (Ti majd a túlvilágon...)

"Soha nem hallottam meleg sorozatgyilkosrol"
normal

2003 Mar 20, 22:00

A szemelyi jogai vedelmeben, azt ugyan ugy nem tehetik kozze mint, hogy melyik kisebbseghez tartozik, stb.

zsolt
annusy

2003 Mar 20, 22:10

Mint minder emberfajta kozott, koztuk is vannak rendesebbek es undoritoak. Soha nem tudhatod, hogy kiben mi lakik.

Engem sokkal inkabb zavar, hogy mi mindenre kepesek a heterok!! Meg soha nem hallottam meleg sorozatgyilkosrol peldaul. Az viszont zavar, ha nyilvanossag elott csinaljak.

Ami a szexel kapcsolatos, melyen a maganugye mindenkinek, barmilyen a beallitottsaga, kizarolag csak a resztvevokre tartozik, az utca, nyilvanoshely emberere, gyerekere semmi esetre sem!

Zsolt
Maszat

2003 Mar 20, 22:34

Meg mielott felreertened-latom mar megtetted-, en nem vagyok meleg.. heteroszexualis no vagyok..

de attol meg hivatkozhatok toleranciara, hogy nem vagyok homoszexualis , vagy nem???

annusy
MAszat

2003 Mar 20, 22:37

"kizarolag csak a resztvevokre tartozik, az utca, nyilvanoshely emberere, gyerekere semmi esetre sem!"

Ebben egyetertek...en is ezt irtam.... (Sharon Stone)meg egy par hozzaszolassal ezelott...

Sose?
andras

2003 Mar 20, 22:43

A Versaccit is egy meleg sorozat gyilkos olte meg..Es ez meg nem is volt regen....New york allamban Berkovitz nevu meleg sorozat gyilkos vagy 15 fekete gyermeket olt meg...A Wisconsini emberevo is meleg volt:)))Ezt csak ugy 2 perc alatt kapasbol...

andras
annusy

2003 Mar 20, 23:59

Nem azt mondtam, hogy nincsenek, csak ez ugy latszik kimaradt nalunk a hiradasbol- marmint az, hogy meleg.

Mindenesetre nem hiszem, hogyha meleg valaki, elitelendo dolog lenne, ha nem art vele senkinek!

Ne akarjon senki Istent jatszani!

mindenki
meleg

2003 Mar 21, 16:57

ha a gyerekekek vedelmeben szolnak ,hogy az utcara nem tartozik a melegseg, mint mondjuk kezenfogva maszkalas vagy egy csok barmi(ami ritka vagy csak olyan kornyeken fordul elo ahol kifejezetten ilyen negyedek vannak)akkor az sem tesz jot ha egy gyerek a parkban szeretkezo part lat, de meg rosszabb mikor egy gyerek azt latja hogy az apa ugy veri az utcan a not agyba fobe.hat en ugy vagyok ez sokkal rosszabb mintha ket fiut latna kezenfogva,mert ezt meglehet magyarazni a gyereknek. De azt hogy magyarazza meg hogy fiam ez egy normalis heterosexualis kapcsolat ahol a no alarendelt.

Szamtalan esetben fordul ez elo.En meg nem lattam olyat hogy meleg par utcan verekedett volna.

Sokkal elitelendobb az eroszak annal hogy a meleg temaval igy ilyen eliteloen,megalazoan irjanak.

ERlobb egy kicsit gondolkodni kell mielott az ember tallat fog.

Mindenki a sajat haza tajan nezzen korul utanna mocskolodjon.

Szep napot mindenkinek!

mindenki meleg-nek(?)
peti

2003 Mar 21, 19:42

Tök igazad van mindenben ,csak tudod a heteróság felmentést ad a családon belüli erőszakra, a tele levő árvaházakra,a heteroszexuális promiszkuitásra,(de ugyanez homoban már gusztustalan), a nyiltszini szexualizálásra,évi 5-6 buzi hetero fiu kurvák általi legyilkolására (csak a homofób zászlóvivők fogadják ezt el , a biróság meglepően kemény itéleteket hoz).

Megfigyelted-e ,hogy olyan erös a homofóbia, hogy ha a csillagokat lehozod az égből akkor sem tudsz megértetni semmit.Teljes a bezárkózás a frontvonalak mögé.Akik jóindulattal viseltetnek, szerintem azok sem értenek szinte semmit, miszerint mi is élünk, dolgozunk,a dolog visszafordithatatlan , nem lehet róla leszokni, mint a dohányzásról.Nem akarunk frusztráltan élni életünk végéig.

One life, live it.És senki ne jöjjön a vallással, mert berosálok.

Andras, Peti, meleg & Axel
normal

2003 Mar 22, 02:24

Andras, igazad van. Lehet, hogy a media ezzel azt akarta sugarozni, hogy ok is ugyan olyan halandok, mint mi.

Peti, You have only one life, LIVE IT WELL.(nagy kulonbseg)

meleg, te vajon nem mocskolodsz??? Sajnos mar voltam tanuja annak, amikor egy meleg par a Duna parton verekedett.

Axel, akkor a hallgatasodat vehetjuk annak a beismersenek, hogy megis gyenge vagy? -Valahogy nehez elfogadni azt a tenyt, hogy a kornyezetunken levok fele igy szulessen es igy kelljen leelni az eletet. Mit ronthatott el a kornyezeted, mert biztos nem ezt lattad a szuloi haznal?! Vagy csak felsz valaszolni, mert mar sokszor megsebeztunk? -Pedig itt volna az alkalmad, lathatod hogy mar "nyitottabban" kezeljuk ezt a temat.

Na, pentek este van, nem ilyenkor kell az internet elott ulnuk. Sziasztok.

nemcsak normalnak
axel

2003 Mar 22, 08:41

Kedves Normal, visszafogott vagyok.Nehogy már te vagy bárki más mondja meg nekem(nekünk) hogyan kell az életet jól élni.Mit mondanál, ha én kezdeném el kifogásolni az életmódodat,hogy ez nem tetszik, az nem tetszik,változtass rajta.Te mivel nyitottnak mondod magad azt válaszolnád, hogy minden véleményt figyelembe kell venni, majd mennél tovább a magad utján. Ez a normális.

Ez most már a süketek párbeszéde, de nekem jó a hallásom.Unalmas és szánalmas, ahogy még a magukat nyitottnak mondók is visszavonulnak lövészárkaik mögé, és onnan puffogtatják frázisaikat(a mi magatartásunk a normális, ti betegek vagytok,semmi bajom veletek,csak ne lássalak benneteket,hogy lehetséges, hogy nem tetszik a sikamlós női hüvely stb)Magamat nem értem miért mentem bele ebbe topicba.Van jó életem, jó bizniszeim, két nagy fiam,utazgatok ahova akarok és ahol jó nekem.Csodálom hogy némely hozzászólás milyen indulatokat váltott ki belőlem.De ennek most már vége.Várom azt, hogy melyikőtök családjában merül majd fel ez a probléma.Akkor nyittok majd egy új témát és közösen keresünk egy sebészt aki kioperálja a gyereketek agyából a hibás gócot, egy radiologust aki besugározza a hibáés testrészt:-)) vagy egy kurvát aki bájaival rendbehozza a gyerek pszichéjét.Na hiszen, ez tényleg jó ötlet.Magyarázzátok meg neki,hogy ő beteg, egyuttal alakitsatok ki benne egy jó kis büntudatot ,hátha öngyilkosságba menekül.Miért nem szokott le róla a rohadék, mint te a cigerettáról.

Nekem ebből az élveboncolásból elegem lett, gyülölködjetek meg tolerálkodjatok magatokban.

Csók és jó egészséget mindenkinek.

Akkor ez bisexualitasnak mondhato.
normal

2003 Mar 22, 11:12

A korabbi es targyilagos valaszaid alapjan elindult eszmecsere zsak utcaba futott, mivel mostanra az is attert a vadaskodasra, kikerulve a nemi identitasi zavar alapjanak a legfobb kerdeseit. Igy tenyleg az lesz a legjobb, ha a tema tovabbi elemzeset befejezetnek tekintjuk.

Indulatok
Ihászmester

2003 Mar 22, 19:50

Ne haragudjatok de nem értem mi vált ki belőletek indulatokat! Ez az egész téma értelmetlen, a korábbi válaszadók (Axel és társai) mélyen meg vannak győzödve, hogy mindent TOLERÁLNI kell ha tetszik ha nem. Az ember azért ember mert gondolkozik véleménye van valamiről éppen ezért minden amit mondd valamilyen szinten szubjektív. A természet rendje, hogy egy nő és egy férfi él közös háztartásban, közös szexuális életmóddal. ELVILEG.

Most ne menjünk már bele abba, hogy a heterok között mennyi rossz házasság van és hogy milyen undorítóak a hetero férfiak. Nem a hetero férfiak undorítóak (ha undorítóak) hanem a FÉRFIAK. És ugyanez fordítva.

Ha megismerek egy nőt (mondjuk munkámnál fogva) nem azt mondom: JÉZUS MILYEN PRIMITIV KIS LESZBI NŐ! Mert attól hogy nekem ellenszenves még lehet hetero és leszbi is!

Én Axelnek üzenném: nem tudom melyik részén vagy a Földnek, de szerintem nem kellene mindenáron tolerálnom azt, hogy fényes nappal Las Vegasban (kb délután 3-kor) egy fekete férfi orálisan elégíti ki szőrős fekete barátját egy útkereszteződés sarkán. Szerintem azért mert ezt nem tolerálom még nem jelenti azt, hogy kiszállok az autóból és agyonverem őket.

Melegnek üzenem: ezt is magyarázd el egy gyereknek: BIZTOS MAJD MEGÉRTI! :))))

Egyébként: KEDVES MELEGEK PÁRTFOGÓI OLYAN MÉLYEN HALLGATTOK A NAGYON ÉRZÉKENY LELKECSKÉTEKKEL MELYEKET FENTEBB IRTAM! PRÓBÁLTAM MEGKÖZELITENI EGY KICSIT MÁS OLDALRÓL A TÖRTÉNETET, SAJNÁLOM HOGY GYENGE ÉRVRENDSZEREITEKET ÉS VÁLASZAITOKAT CSAK "UTÁLOM A HOMOKOSOKAT ÉS EZÉRT VERJÜK MEG ŐKET" KIJELENTÉSEKRE TUDTOK REAGÁLNI. A TÖBBI MEG ELMEGY FÜLETEK MELLETT

Nevetséges!!!!!!!!!!!!!

Nincs partner és ha nincs partner akkor a topic is gyenge

EZ A TOPIC GYENGE!!!!!

Üdv

Ihászmester

Ihászmesternek és mindenkinek
Buszjegy

2003 Mar 26, 20:07

Csak annyi, hogy tényleg elég gyenge érveket hoztok fel buzikáim, pedig volt néhány vélemény amin tényleg el kéne gondolkozni. Ihászmesternek üzenem, hogy néha elég durva a gondolkodásod nem értem miért kell indulatból beszélni.....

Csőváz

Buszjegy, es mindenki
IQ

2003 Mar 27, 20:53

nem kell erveket felsorakoztatni,velemenyt lehet mondani anelkul is hogy a masikat a foldbe tipornatok.Ez mindenkire ervenyes.Semmi sem tokeletes , senki sem tokeletes,a vilag sem ugy mukodik ahogy az ti almodjatok, ahogy az ti szeretnetek.ha minden ugy menne mint ahogy az almokban lenne mi lenne itt?

Nem attol vagyunk emberek hogy ket labon jarunk,hanem attol hogy gondolkodunk!!!!Bar nem sokan teszik de hat az eszert meg kell "dolgozni".nem lehet nyerni lotton es nem vehetsz a boltban.

Olvasva ki miket irt,hat a szegenysegi bizonyitvanyt sokan megkaphatnak erte.Szegyen mind annak aki irta mind a szulonek aki ilyen gondolkodasra nevelte a gyereket.

Azok akik orvost ajanlottak a sexualis massagra,azoknak kellene eloszor orvoshoz fordulniuk,hiszen a mentalitasukkal,a masik ember sarbatiporasaval csak ellenszenvet valtanak ki, feszultsegeket keltenek aminek semmi ertelme.Az elethez epp ugy hozzatartozik a massag mint barmi mas.

Mindenhol vannak szegyenfoltok,meg tobb a hetero tarsadalomban-mivel azert ok tobben vannak,de a masok sem szidjak a heterokat,forditva miert kell ez barkinek is elviselnie?

Van sok mas dolog is a vilagban ami vitkara adhat alapot, ez a topik halalra szuletett,semmi erteleme sincs.Akinek nem tetszik a massag ne foglalkozzon vele,ilyen egyszeru!Akinek nem inge ne vegye magara.

IQ-nak
Buszjegy

2003 Mar 28, 01:25

Jézus IQ! Ennél sablonosabban nem tudsz fogalmazni????

Amiről írtál kb 15 sorban az egyenlő a nullával!!!

Semmiről nem szól, a szokásos buzivédő dumát hallom immáron 45. verzióban!!!!

Szégyen!!!

Válasz
   Fórum használati és moderálási mutató
Feladó neve
Feladó e-mail   nem kötelező, de ellenőrzött 
Válasz címe
Válasz