Biztosítás

UTASBIZTOSÍTÁS

Jól akarod érezni magad az utazás során? Akkor ezt ne feledd!

Biztosítótársaságok
ajánlatainak összehasonlítása

10% kedvezmény
minden utasbiztosítás árából

Személyhez és utazási típushoz
alkalmazkodó ajánlatok

Limitált ajánlat az utazas.com felhasználóinak!
Kösd meg utasbiztosításod 10% kedvezménnyel!
(A biztositas.hu oldal összes ajánlatára érvényes.)

Hova utazol? Itt válaszd ki!

Minden utazás során a biztonsági faktor a legmeghatározóbb. Ha nem érezzük biztonságban magunkat, akkor elmarad a kikapcsolódás, a pihenés és elmarad az élmény is. Reszketve nem éri meg utazni.

Utazz és érkezz meg biztonságban!

Egyszerű mondani, de mitől lesz az utazás biztonságos? Tapasztalataim azt mutatják, hogy nem tudunk mindenre felkészülni. Mindig akadhatnak olyan váratlan események az utazás alatt, amire nem számítok. Járatkésés, baleset, elvesztés vagy lopás, mind-mind előre ki nem számítható, ugyanakkor nagyon kellemetlen esemény. Kellemetlen, hiszen ezek mindegyike extra időt és extra kiadást jelent, mégpedig nem is keveset. Gondoljunk csak bele, a baj egy pillanat alatt megtörténhet. És például egy megsérült autó hazahozatala a családtagokkal együtt több százezer forintba is kerülhet. Márpedig én nem szeretem az extra költségeket.

Az utazas.com közösség promóciós kódját (UTAZ-2017) használva minden utasbiztosítás árából 10% kedvezményt kapok! Szeretnéd igénybe venni? Limitált ajánlat!

Az évek alatt be kellet látnom, egyetlen módja van annak, hogy biztonságban utazzak, ez pedig a megfelelő biztosítás, jó feltételekkel és időben megkötve. Az utazás költségeihez mérten az utasbiztosítás filléres tétel, még akkor is, ha kiegészítő biztosításokat is beleveszek. Ellenben a szolgáltatások egy bekövetkező baleset esetén felbecsülhetetlenek.

Szóval én élvezem az utazás minden pillanatát, jól alszok, mert tudom, hogy én és a családom minden tagja rendelkezik biztosítással. Ez azt jelenti számomra, hogy ha probléma merül fel, én korlátozásoktól mentesen mindent meg tudok tenni annak érdekében, hogy a szeretteim biztonságban legyenek. Ez nekem megér pár forintot.

Az utazas.com közösség promóciós kódját (UTAZ-2017) használva minden utasbiztosítás árából 10% kedvezményt kapok! Szeretnéd igénybe venni? Limitált ajánlat!

A megfelelő utasbiztosítás

Biztosítási szakember vagy? Akkor nem jelent gondot kiválasztani a megfelelő konstrukciót. Én azonban nem vagyok az, ezért profik segítségét kérem. Az utazas.com oldalon keresztül profi utasbiztosítási szolgáltatások érhetők el. Kiválaszthatom az igényeimhez legjobban illeszkedőket, összehasonlíthatom az egyes biztosítók kínálatát és egyszerűen megköthetem a számomra ideális utasbiztosítást.

Sőt, az utazas.com oldal tagjaként, a közösség promóciós kódját (UTAZ-2017 *) használva minden utasbiztosítás árából minimálisan 10% kedvezményt kapok a biztositas.hu oldalon! Szeretnéd igénybe venni? Limitált ajánlat! Most regisztráció és tagság nélkül is korlátozásoktól mentesen használhatod ezt a kódot magadnak és családodnak a kedvezményes biztosításhoz! Így nem csak az egyik legjobb utasbiztosítási szolgáltatást kapod, de ráadásul kedvezményesen. Ez az egyik ok, amiért az utazas.com oldal népszerű, és ami miatt érdemes rendszeresen visszatérni.

* Az UTAZ-2017 kódot visszavonásig bármikor, bármennyi alkalommal használhatod a biztosítas.hu oldalon, hogy kedvezményesen kösd meg utasbiztosításod!

Hozzászólások lezárva.