Már itthon is használhatjuk a PayPal.Me pénzküldő szolgáltatást

Magyarországon immár szintén rendelkezésre áll a PayPal személyek közötti elektronikus fizetési megoldása, a PayPal.Me. A szolgáltatással gyorsan és biztonságosan küldhetnek és fogadhatnak pénzösszegeket egy egyszerű személyre szóló linkkel, amelyet bármilyen webes felületen, de akár sms-ben is eljuttathatnak a címzettnek.

Már itthon is használhatjuk a PayPal.Me pénzküldő szolgáltatást

A PayPal információi alapján a PayPal.Me szolgáltatással bárkitől könnyedén igényelhetünk pénzt egy különleges link elküldésével. A biztonságos link küldése minden webes felületen üzemel, ugyanakkor a fizetési igény emailben, chat ablakban, vagy közösségi média felületén is eljuttatható a címzettnek. A fogadó félnek a fizetéshez nincs más dolga, mint a kapott linkre kattintani, majd a PayPal fiókjába.

Ezzel a továbbfejlesztett pénzügyi szolgáltatással a PayPal gördülékeny megoldást nyújt magántermészetű tranzakciók lebonyolítására, de – mivel a regisztrált link egy társaság nevével is összeköthető – megoldás lehet a mikro-, a kis-, vagy a középvállalkozások, és nonprofit szervezetek részére is.

A PayPal.Me igénybevételekor a fizetéshez nincs szükség a 16 számjegyű bankkártyánk számának, vagy más adatoknak a megadására. Ugyanakkor lehetőséget nyújt a PayPal egyenleg, a bankszámla, a betéti kártya, vagy a hitelkártya terhére történő fizetésre. A felhasználók adatait a pénzügyi szolgáltató a PayPal.Me link küldése esetén sem osztja meg a másik féllel, és 100 százalékban garantálja a jogosulatlan tranzakciók visszatérítését. A szolgáltatás jelen pillanatban csak a PayPal fiókkal ellátott felhasználók részére vehető igénybe.

Már itthon is használhatjuk a PayPal.Me pénzküldő szolgáltatást

Magántermészetű tranzakciók tekintetében a PayPallel történő a pénzküldésnek nincsenek költségei, amennyiben a számlatulajdonos PayPal egyenleget, vagy bankszámlát használ az utaláshoz.

Az árucikkekért, vagy szolgáltatásokért kapott kifizetések fogadásának díja egységesen a tranzakciós összeg 3,4 százaléka plusz 90 forint. Amennyiben a havonta fogadott összeg magasabb mint 700 ezer forint, a számlatulajdonos kedvezményes kereskedői tranzakciós díjra jogosult.

A PayPal a New York-i Nasdaq értéktőzsdén jegyzett internetes pénzügyi szolgáltató. A PayPal éves árbevétele 2015-ben 9,25 milliárd dollárt ért el, 2016-ban már 10,84 milliárd dollárra emelkedett.

mti

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.