Ötödik Winteretno fesztivál Szabadkán

Térítésmentes gyermekprogramokkal és színházi előadásokkal várja a közönséget a Winteretno parádé Szabadkán február 22. és 25. közt – közölte a szervező Népkör Magyar Művelődési Center és a Magyar Teátrumi Társaság.

Ötödik Winteretno fesztivál Szabadkán

A program a Vándor Bábszínház előadásával, A kiskakas gyémánt félkrajcárja című produkcióval indul, de a kíváncsiskodók az első napon a Hair című musicalt is láthatják a Fabula Rasa Színjátszó Grund és a Róna táncegyüttes előadásában.

A délelőtti gyermekelőadások közt megtekinthető lesz a Mese a Napkirályról és a Holdkirálynőről, ráadásul egy zenés interaktív előadáson, és farsangi mulatságon is részt vehetnek a gyerekek.

A rendezvényen megtekinthető lesz a Veszprémi Petőfi Színház Love letters-Szerelmes levelek című előadása Kéri Kitty és Oberfrank Pál szereplésével, a Nemzeti Színházból Olt Tamás Szájon lőtt tigris című egyszemélyes produkciója érkezik, és a nagyérdemű megtekintheti a Turay Ida Színház Hamu és Gyémánt című előadását is, melynek keretében Cserháti Zsuzsa dalai csendülnek fel.

A találkozó négy napja alatt a színházi előadások mellett játszóházat, koncerteket és szakmai beszélgetéseket is szerveznek.

A legkisebbeket minden délelőtt a Teátrumi Mocorgó játszóház várja, ahol a gyerekek animátorok segédkezésével próbálhatják ki a színes, egész teret uraló játékokat. A játszóház kézműves foglalkozásokkal és logikai asztallal várja a nagyobbakat.

A Winteretno fesztivált ötödik alkalommal rendezik meg Szabadkán.

mti

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.