Szállás kereső

SZÁLLÁS-FOGLALÓ

Nincs szükség más oldalakon pazarolnod az időd!
Ez a szállás-ár-összehasonlító oldalak ár-összehasonlítója.
Árgarancia*, hogy itt a legjobb áron foglalhatsz!

Jó helyen vagy, ha biztonságos és pihentető szállást keresel. Itt megtalálod! 5 millió, térképen kereshető vagy kilistázható szálláshely a világ minden tájáról. Összehasonlíthatod a keresők árait, árgaranciát* kapsz, hogy ettől olcsóbban sehol, ráadásul több millió értékelésből, visszajelzésből is elolvashatod a számodra érdekeseket mielőtt döntesz.


5 millió szállás
a világ minden tájáról

Ár-összehasonlítás
más kereső oldalakkal

Árgarancia*
biztos, hogy itt a legolcsóbb

Térképen kereshető
és foglalható szálláshelyek

Több millió
vélemény és értékelés

Szálláskereső és foglaló rendszer – garantáltan legolcsóbb ár*

Szálláskereső oldalakkal Dunát lehet rekeszteni, annyian vannak. Egyik hotel, másik apartman, harmadik magánszállás kategóriában, némelyik kizárólag kempingek terén kínálja a lehetőségeket. Mégis hol keressünk?

Olyan helyen, ahol együtt biztosítják az összes szolgáltatás. A szálláskereső és foglaló rendszerek esetében nem elegendő, ha csak hotelt vagy csak apartmant fog kilistázni, hiszen a kategóriák nem annyira élesen elkülöníthetőek. Lehet, hogy – még vagy már – a másik is kínálja, amire szükségem van. Az én véleményem, hogy a felhasználó által megadott információk alapján kell minél hatalmasabb adatbázisból kiválasztania a szálláskereső modulnak az utazáshoz a legjobb, és persze az aktuális időben elérhető megoldást. Majd ezt szűkíteni, ha szükséges. Valljuk meg őszintén, hogy az utazás során a legtöbb esetben nem az számít, hogy az adott ajánlat magánszállás vagy éppen hotel. A legtöbb esetben inkább a nyújtott szolgáltatások, az elhelyezkedés és az ár a döntő. És az egyszerű szállásfoglalás.

Nemzetközi szállásfoglaló rendszer

Nos, az oldalunkon található szálláskereső modul ezeket egyesíti magában. Olyan nemzetközi adatbázis van mögötte, amely mintegy 5 millió ajánlatot kínál. Hotelek, apartmanok és magánszállások együttesen vannak jelen a világ minden pontjáról. Hazai és nemzetközi szállodáktól a legkisebb falusi kiadó szobáig minden megtalálható a kínálatban. A keresés gyors és egyszerű. A szállás típusa persze szűrhető, ha valakinek ilyen igénye is van. Sőt, nem csak a típus, de a szálloda vendégeinek értékelése, a kínált szolgáltatások és felszereltségek, az ár, és persze a tematikus érdeklődés szerint is szűkíthetjük és az utazás igényeihez alakíthatjuk a keresési kritériumokat. Nem csoda, hiszen ez a szálláskereső és szállásfoglaló rendszer a világ egyik legnagyobb ilyen típusú szolgáltatása. Ahhoz, hogy Ön is igénybe vegye, elegendő mindössze az utazás úti célját és a dátumokat megadni, máris böngészheti a jobbnál jobb ajánlatokat.

Egyszerű használat

Az utazas.com szálláskereső moduljának egyszerű használata és az egyszerű szállásfoglalás teszi kedvelté a felhasználók körében. A legtöbb szállásról nagyméretű képek tájékoztatják az érdeklődőt, de részletes leírásokat is találhatunk. Sok helyen nem csak a szállás kerül bemutatásra, de a környék, illetve a környékben elérhető szolgáltatások, nevezetességek és látványosságok. Így könnyebben választható ki a legjobb, egyénre szabott megoldás, hiszen utazás terén sem vagyunk egyformák.

Térképen a szállás

A szállásfoglaló rendszerünk képes térképen is megjeleníteni a kínált szállás helyét, így – akár műholdas felvételről – még az utazás előtt megnézhetjük a környéket, felmérhetjük az alternatívákat. A térképes rendszer másik nagy előnye, hogy megmutatja a környékbeli tulajdonságokat is, forgalmas utakat, parkokat, tengerpartot stb.. Sőt, a szállás neve mellett egyből kiírja az adott időszakra az árat is, így pillanatok alatt el tudjuk dönteni, hogy érdekes lehet-e számunkra, vagy inkább nézzük meg a következőt.

A leírásból világosan kitűnik, hogy az itt kínált szállásfoglalás előtt már rengeteg hasznos információt megtudhat a felhasználó. Így biztosítva, hogy ne vakon, hanem jól tájékozottan foglalhassa le a pihenése, a vakációja, a nyaralása idejére szállását.

Szállás árgarancia* mellett

A kereső modul számos előnyös tulajdonsága mellett azonban mégis a legkedveltebb az árgarancia*. A szálláskeresőben található lehetőségek és a kínált ár olyan olcsó és olyan jól optimalizált, hogy a legkedvezőbb áron tudja kínálni az említett 5 millió szállást. Ez a garancia* Önnek azt jelenti, hogy nyugodtan kiválaszthatja a szállását itt, hiszen sehol nem lesz olcsóbb, de ha mégis, a különbözet Önnek visszajár*. Ennél jobb ajánlatot nem kaphat! Próbálja ki!

*A szálláskeresőre vonatkozó legolcsóbb árgarancia* időszakosan változhat, vagy meg is szűnhet, a pontos részletekről minden esetben partnerünk honlapján, itt tájékozódhat.

Hozzászólások lezárva.