Szállás kereső

SZÁLLÁS-FOGLALÓ

Jó helyen vagy, ha szállást keresel.
Árgarancia*, hogy itt a legjobb áron foglalhatsz!

Jó helyen vagy, ha biztonságos és pihentető szállást keresel. Itt megtalálod! 5 millió, térképen kereshető vagy kilistázható szálláshely a világ minden tájáról. Összehasonlíthatod a keresők árait, árgaranciát* kapsz, hogy ettől olcsóbban sehol, ráadásul több millió értékelésből, visszajelzésből is elolvashatod a számodra érdekeseket mielőtt döntesz.


5 millió szállás
a világ minden tájáról

Ár-összehasonlítás
más kereső oldalakkal

Árgarancia*
biztos, hogy itt a legolcsóbb

Térképen kereshető
és foglalható szálláshelyek

Több millió
vélemény és értékelés


Érd el egyszerűen és olcsón úti célod. Itt egy helyen megtalálod az adatbázis-motorokat, gyorsan összehasonlíthatod az árakat, nincs szükség rá, hogy más oldalakon keresgélj. Válaszd ki és foglald le utazásod legjobb repülőjegyét! Légitársaságok árainak összehasonlítása, rugalmas indulási / érkezési dátumok.


Jó helyen vagy, ha biztonságos és pihentető szállást keresel. Itt megtalálod! 5 millió, térképen kereshető vagy kilistázható szálláshely a világ minden tájáról. Összehasonlíthatod a keresők árait, árgaranciát* kapsz, hogy ettől olcsóbban sehol, ráadásul több millió értékelésből, visszajelzésből is elolvashatod a számodra érdekeseket mielőtt döntesz.


Utazz kényelmesen és olcsón! Árgaranciát* kapsz, hogy itt a legolcsóbb a kiválasztott autód. Válogass kedvedre a gazdaságos és a luxus megoldások között. Keresd meg és foglald le egyszerűen itt utazásod kényelmes bérautóját. A világ minden táján 46 000 autófelvételi helyszín található, amit eddig több mint 4 millió ügyfél bizonyít.A Világutazók közössége. Kérdezz-felelek, útitárs kereső. Több százezer vélemény, kérdés és válasz. Tartozz Te is a közösséghez! Regisztrálj és tedd fel saját kérdésed vagy írd le amit tapasztaltál. Segíts másoknak és mások is fognak segíteni Neked.


Nyaralj olcsón! Váltsd valóra álmod és utazz kedvezményesen, akciósan olyan helyekre, ahova egyébként nem engedhetnéd meg. Válassz és spórolj akár jelentős összeget is! Folyamatosan frissülő, kedvezményes, akciós utazási ajánlatok.


A nagyvilág utazási hírei, információi a Föld minden tájáról. Legyél naprakész, tájékozódj, olvass lenyűgöző vagy éppen megdöbbentő, esetleg ötletes írásokat, melyeket felhasználhatsz utazásaid során. Folyamatosan frissítjük!


Szálláskereső és foglaló rendszer – garantáltan legolcsóbb ár*

Szálláskereső oldalakkal Dunát lehet rekeszteni, annyian vannak. Egyik hotel, másik apartman, harmadik magánszállás kategóriában, némelyik kizárólag kempingek terén kínálja a lehetőségeket. Mégis hol keressünk?

Olyan helyen, ahol együtt biztosítják az összes szolgáltatás. A szálláskereső és foglaló rendszerek esetében nem elegendő, ha csak hotelt vagy csak apartmant fog kilistázni, hiszen a kategóriák nem annyira élesen elkülöníthetőek. Lehet, hogy – még vagy már – a másik is kínálja, amire szükségem van. Az én véleményem, hogy a felhasználó által megadott információk alapján kell minél hatalmasabb adatbázisból kiválasztania a szálláskereső modulnak az utazáshoz a legjobb, és persze az aktuális időben elérhető megoldást. Majd ezt szűkíteni, ha szükséges. Valljuk meg őszintén, hogy az utazás során a legtöbb esetben nem az számít, hogy az adott ajánlat magánszállás vagy éppen hotel. A legtöbb esetben inkább a nyújtott szolgáltatások, az elhelyezkedés és az ár a döntő. És az egyszerű szállásfoglalás.

Nemzetközi szállásfoglaló rendszer

Nos, az oldalunkon található szálláskereső modul ezeket egyesíti magában. Olyan nemzetközi adatbázis van mögötte, amely mintegy 5 millió ajánlatot kínál. Hotelek, apartmanok és magánszállások együttesen vannak jelen a világ minden pontjáról. Hazai és nemzetközi szállodáktól a legkisebb falusi kiadó szobáig minden megtalálható a kínálatban. A keresés gyors és egyszerű. A szállás típusa persze szűrhető, ha valakinek ilyen igénye is van. Sőt, nem csak a típus, de a szálloda vendégeinek értékelése, a kínált szolgáltatások és felszereltségek, az ár, és persze a tematikus érdeklődés szerint is szűkíthetjük és az utazás igényeihez alakíthatjuk a keresési kritériumokat. Nem csoda, hiszen ez a szálláskereső és szállásfoglaló rendszer a világ egyik legnagyobb ilyen típusú szolgáltatása. Ahhoz, hogy Ön is igénybe vegye, elegendő mindössze az utazás úti célját és a dátumokat megadni, máris böngészheti a jobbnál jobb ajánlatokat.

Egyszerű használat

Az utazas.com szálláskereső moduljának egyszerű használata és az egyszerű szállásfoglalás teszi kedvelté a felhasználók körében. A legtöbb szállásról nagyméretű képek tájékoztatják az érdeklődőt, de részletes leírásokat is találhatunk. Sok helyen nem csak a szállás kerül bemutatásra, de a környék, illetve a környékben elérhető szolgáltatások, nevezetességek és látványosságok. Így könnyebben választható ki a legjobb, egyénre szabott megoldás, hiszen utazás terén sem vagyunk egyformák.

Térképen a szállás

A szállásfoglaló rendszerünk képes térképen is megjeleníteni a kínált szállás helyét, így – akár műholdas felvételről – még az utazás előtt megnézhetjük a környéket, felmérhetjük az alternatívákat. A térképes rendszer másik nagy előnye, hogy megmutatja a környékbeli tulajdonságokat is, forgalmas utakat, parkokat, tengerpartot stb.. Sőt, a szállás neve mellett egyből kiírja az adott időszakra az árat is, így pillanatok alatt el tudjuk dönteni, hogy érdekes lehet-e számunkra, vagy inkább nézzük meg a következőt.

A leírásból világosan kitűnik, hogy az itt kínált szállásfoglalás előtt már rengeteg hasznos információt megtudhat a felhasználó. Így biztosítva, hogy ne vakon, hanem jól tájékozottan foglalhassa le a pihenése, a vakációja, a nyaralása idejére szállását.

Szállás árgarancia* mellett

A kereső modul számos előnyös tulajdonsága mellett azonban mégis a legkedveltebb az árgarancia*. A szálláskeresőben található lehetőségek és a kínált ár olyan olcsó és olyan jól optimalizált, hogy a legkedvezőbb áron tudja kínálni az említett 5 millió szállást. Ez a garancia* Önnek azt jelenti, hogy nyugodtan kiválaszthatja a szállását itt, hiszen sehol nem lesz olcsóbb, de ha mégis, a különbözet Önnek visszajár*. Ennél jobb ajánlatot nem kaphat! Próbálja ki!

*A szálláskeresőre vonatkozó legolcsóbb árgarancia* időszakosan változhat, vagy meg is szűnhet, a pontos részletekről minden esetben partnerünk honlapján, itt tájékozódhat.

Hozzászólások lezárva.