Több lett a parkolóhely a Liszt Ferenc repülőtérnél

Újabb hatszáz férőhellyel bővült a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérnél elterülő parkoló, és még az idén ezer korszerű parkolót épít az üzemeltető Budapest Airport.

Az üzemeltető információja alapján a Holiday Lite nevű parkoló burkolata tömörített murva – kivéve az aszfaltozott járdákat és a mozgássérültek parkolóhelyeit, valamint fizetőautomatával és poggyászkocsi-kiadóval is fel van szerelve. A Budapest Airport árazása folytán a hosszabb utazásra indulóknak lehet kedvező a modern parkoló, egyes helyeiről 10-12 perc sétával válik hozzáférhetővé a terminál.

Újabb hatszáz férőhellyel bővült a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérnél elterülő parkoló

Újabb hatszáz férőhellyel bővült a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérnél elterülő parkoló

A társaság közölte továbbá, hogy azért vált szükségessé a parkolóhelyek bővítése, mert az online foglalási rendszer és az ezzel járó kedvezmények bevezetése óta dinamikusan növekedett a parkolók kihasználtsága. A jelenlegi már a harmadik bővítés az idén.

Az összesen több mint 600 millió forintos beruházás keretében nemcsak a férőhelyek száma növekedett, fedett járdák is épültek a parkolóktól egészen a terminálokig, több helyen elérhető a poggyászkocsi-kiadó és a fizetőautomaták száma is bővült.

mti


Hír-bejegyzések térképes megjelenítése

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.