Újabb célpontokat érhetünk el a Liszt Ferenc repülőtérről

Áprilistól több új európai célállomás válik hozzáférhetővé a fővárosi reptérről, többek között a portugáliai Faro, Hannover és több balkáni főváros, mindent összevetve Szarajevó is a korszerű úti célok közt van, azonfelül több járatot sűrítenek a nyári hónapokban.

A magyar hátterű Wizz Air diszkont légitársaság korábbi bejelentése alapján áprilistól Faro, Hannover, norvégiai Bergen és az olasz Lamezia Terme is elérhetővé válik Budapestről. Mindemellett a légitársaság sűríti járatait, Liverpoolba és Nizzába, heti kettő helyett három járat közlekedik ezt követően. A modern járatnyitásokkal Budapestről 55 célállomás érhető el.

Újabb célpontokat érhetünk el a Liszt Ferenc repülőtérről

Neues Rathaus, Hannover

A spanyol Iberia légitársaság idén már április elsején elindította a Madrid-Barajas járatát, júliusig heti három, júliusban heti 4, augusztusban mindazonáltal napi járat köti össze a magyar és spanyol fővárost. A gépek október 28-ig, a nyári menetrendi időszakban közlekednek.

Újraindítja a Czech Airlines (CSA) a Prága és a Hévíz-Balaton Airport közt közlekedő közvetlen járatát, áprilistól október végéig hetente repülnek a gépek a sármelléki repteret működtető Hévíz önkormányzata információja alapján.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter korábbi beszámolója alapján a Wizz Air légitársaság 2017 áprilisától megindítja közvetlen légi járatait fővárosunk és Tirana, a Szarajevó, Szkopje és Podgorica között.

Az Air Canada Rouge információja alapján elindítja heti hatodik járatát is idén nyári hónapokban Budapestre, és már pénteken is lesz közvetlen légi összeköttetés a kanadai Toronto Pearson International Airport és a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér közt. Az idén már május 20-án érkezik az első járat és az először heti három alkalommal, kedden, csütörtökön és szombaton közlekedik. A nyári csúcsidőben, ami az Air Canada Rouge tekintetében a június 21-től szeptember 19-ig tartó időszakot jelenti, hétfő kivételével a hét minden napján lesz Toronto-Budapest járat. Az aktuális bejelentéssel újabb 7300 férőhely jelenik meg ezen az útvonalon. Az Air Canada Rouge gépei 2017. október 15-ig közlekednek.

Írd meg, Te hova utaznál leginkább!

mti

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.