1-1

#437086 Hozzászólás

unalmas

1-1

Egye fene 1-1! Olvashattad, én karakán típus vagyok, és nem kertelek. Szerintem te sem. És ha ismernél, akkor inkább azt mondtad volna, hogy most még finom voltam és nõies. ha-ha
Komolyra fordítva…
Nem vagyok sem ideges sem haragos, és nem vettem magamra, mert nem érzem igaznak, csak általánosan mondtam el a véleményedet errõl az egészrõl ahogy te is. Nem kell mindent véresen komolyan venni, a más dolgát meg pláne nem.
Egyszerûen csak nem értem, miért kell ebbõl olyan nagy ügyet csinálni, és nem kell úgy a lelkedre venni sem. Szép dolog, de nincs érte semmi hála, én sem teszem, ez van, és nem akarok változtatni sem ezen. Már rég rájöttem, hogy nem érdemes túl sok figyelmet fordítani másra, mert úgysem úgy jön vissza. Az ember elbeszélget és tovább lép, teszi a dolgát. lássuk be, hogy senki sem szereti ha állandóan ezt kántálnák, hogy ezt ne meg azt ne. Ha koppanok, abból úgy is tanulok. Nemigaz? Ez az élet…
Szívembõl szóltál ami a magyarokat illeti… na ezen inkább feltudnám bosszantani magam, de értelmetlen.
Minden elismerésem, amiért megragadtad a lehetõséget és máshol élsz. Biztos vagyok benne, hogy bárhol is vagy, de boldogabban és nyugodtabban élsz, mint itt élnél. Remélem ez így is marad. :) Én is ezen vagyok, mert ez már egy diliházhoz kezd hasonlítani, lehetsz jó és rendes, elõbb-utóbb megtalál valaki és alád tesz.
Meséltem sokat a páromnak arról, hogy hogy viselkednek az emberek itt, hát igencsak elámúlt. Mondhatni 0 a segítõkészség, udvariasság, jó modor, türelem és tisztelet egymás iránt, nemtõl és kortól függetlenül… szomorú.
A legutóbbi két hét csodálatos volt kint, ég és föld a különbség az ottani és itteni mentalitás között, de ami itt várt vissza az maga volt a pokol a kintihez képest.
Szóval ne vedd zokon ha kemények voltak a szavaim, ez itt rádragad ha akarod ha nem, mentségemre szólva.
Mutass itt egy normális embert! Az már kihalófélben van… :D
szép napot