#202045 Hozzászólás

Krissy

Köszi a jó tippet az msn-re, majd kipróbálom, nagyon kíváncsi vagyok. Õ is tesztelt már le még rögtön az elején, arra volt kíváncsi, hgy csak egy kis flörtre vágyok és néhány forró pillanatra mert unatkozom, vagy valami mást keresek. Szerencsére átmentem a teszten, mert nemet mondtam, és ettõl teljesen odáig volt .. engem kicsit meglepett.És ekkor kezdett el papolni a vallásáról és az európai nõkrõl.
És ezúton üzenem a kedves kételkedõnek, hogy a storim nem kamu!!! Ennél jobbat is ki tudtam volna találni ha akarok.
Egyébként minden nap látjuk egymást msn-en, úgyhogy igen látott már, nem csak úgy ‘vaktábanakar házasodni.Eddig 2 hónap alatt mindössze 2-szer fordult elõ, hogy nem tudtunk msn-en beszélni, de akkor is kaptam tõle sms-t. És elég cikis, de többnyire nekem nincs soha pénzem, hogy feltöltsem a telefonomat, úgyhogy mindig õ hív. Azért mondom hogy cikis, mert tényleg nem voltam még ilyen szar helyzetben anyagilag, épp nincs munkám. :S
Egyébként asszem elég pénzt költ arra, hogy nap mint nap beszélhessünk, ugyanis netkávézóba jár, ezért is van hogy este csak sms, de soha ki nem hagy egy estét sem , ami bíztató. De valahogy nem vagyok azzal kibékülve, hogy már pár hét után házasságot emleget.
Erre azt mondtam neki, hogy majd találkozunk, és akkor meglátjuk hogy hogyan tovább. természetesen nem mondtam neki egybõl igent.Annál óvatosabb vagyok.Aztán elkezdünk beszélni róla hogy hol és mikor, hoyg õ jön ide vagy én oda, és tulajdonképpen arra jutottunk hogy nekem sokkal egyszerûbb lenne oda menni, és ha nem jön össze akkor volt egy jó nyaralásom legfeljebb, nem?
Csak õ ezután mondogatni kezdte, hogy õ már elmondta a családjának, hogy én nyáron megyek hozzájuk és esküvõ lesz meg hogy elkezd utánajárni a papíroknak meg minden.. hát elég biztos a dolgában, pedig én csak egy TALÁN-t mondtam. Hát elég furi mindenesetre jó lenne tudni, hogy mi van a háttérben, miért siet ennyire.