#202062 Hozzászólás

Krissy

Lehet hogy menekülök, igen, azok elõl a pasik elõl, akik mondjuk már az elsõ nap ágyba visznek, utána ha jó a szex akkor talán velem marad még egy két hétig-hónapig, aztán keres valaki mást, vagy esetleg TALÁN majd egyszer feleségül vesz ha már évekig együtt jártunk. Ez nekem nem megy.
Nem tartom magam hibásnak azért ha esetleg elgondolkozom egy akár milyen házassági ajánlaton, ha együtt lennék valakivel mondjuk két hétig és azután a képembe vágná hogy feleségül akar venni, akkor sem küldeném el a fenébe az illetõt, hogy ‘hé, te tiszta hülye vagy!’, hanem igenis elgondolkodnék, mert lehet hogy életem legjobb lehetõségét szalasztanám el, ha nemet mondok. Én sajnos így gondolkodom. És akinek ez nem tetszik, nagyon sajnálom.

Két dolog miatt hezitálok ezzela fiúval kapcsolatban:
1. még csak két hónapja ismerem, ez elég kevés ahhoz hogy döntsek egy házasságról.
2. ide jöttem, és olvastam ezt a rengeteg storit, ami odakint folyik, egy kicsit elbizonytalanított, hogy esetleg engem is csak hülyítenek. Elõtte nem igazán gondolkoztam ezen, mert tényleg elég sokszor bizonyította már hogy szeret és tényleg érdeklõdik irántam. Persze nem látom hogy mit csinál amikor épp nincs velem, de ez ugyanígy van más kapcsolatokban.