:-)

#238668 Hozzászólás

Mchrome
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

:-)

Majd esetleg olyanok háborodjanak fel legközelebb, akik olvasták Dr. Duke könyvét. Továbbá olyanok, akik a liberalizmus nevében a szólásszabadságra törnek, azok mélyen fogják be a szájukat. Az igazi csöcselék, lám, itt gyûlt össze fröcsögni, oktalanul, vagy faji hitvallásból. (Huhh, most lehet nyálaskodni, hogy egy náci írt, akivel vitatkozni sem szabad, mert buta, noha a helyesírás alapvetõ szabályaival sincsenek itt nagyrészt köszönõviszonyban sem egyesek…:-)
Szánalmas és belterjes társaság, akik mindenáron a külvilág felé akarják bizonygatni mennyire “kozmopoliták’ õk, mintha ez valami dicsõség lenne… Olvasni kellene, és felismerni a valóságot. Addig is, mindez a sok „felháborodott” szerencsétlen csak butaságának és szemellenzõsségének ad hangot, gyûlölködnek és fröcsögnek, tudatlan és oktalan szédült módra. Üdv a csõcseléknek, szánalmas emberkék! 
„Meddig mehetünk el toleranciában?” És a gondolkodó emberek, mint mi, meddig tûrjünk?
Égõ imaházakat hallucinálók, nácizmust kiáltók,érdekbõl vagy butaságból felháborodók! Egyelõre minket hallgattatnak el, az olyanok, mint ti. Addig nem kell semmiféle lázálmokat kergetni.