:(

#314451 Hozzászólás

Mercenary79
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

:(

Szewasztok!

Meg szeretnem veletek osztani rossz tapasztalataimat, ami a PSD, HRSO munka kereseset illeti. Szoval volt egy Job Fair majusban Kaposvaron, es tobb europai orszagban is. En a pozsonyin vettem reszt, mivel felvideki vagyok. Hozza kell tennem, hogy ket nap alatt 3 ember jelent meg ezen a toborzason. Dumaltam a Recruiterrel, fel ajanlott egy jo melot Afghanisztanban [ Kabul, Flight security specialist]. Masnap hivtak is az amcsik, hogy kuldjem el az utlevelem fenymasolatat. Ezutan kuldtek tobb tesztet, felmerot, amit online kellett megoldani. ezeket elvegezve kaptam egy telefonszamot (USA, TX) amit fel kellett hivnom es ott egy angol tesztet kellett elvegeznem. Miutan minden rendben volt, elkuldtek az orvosi nyomtatvanyokat [ persze angolul], arra volt 8 napom! hogy megcsinaljam. Persze keritenem kellett egy dokit, aki tud angolul, stb. Nem gond, minden megvan, gondoltam, mehetek. persze nem igy tortent. Azt mondtak minden ok, megkaptam az amcsiktol is az engedelyt a LOA-t , csak varni kellett az afganokra, hogy kiadjak a MOFA numbert es a Vizumot. Turelmesen vartam, vartam. persze folyton kapcsolatban voltam a recruiterrel, aki azt mondta, nyugi van, minden ok, megjon a papir es megyek. Na mostanra fogyott el a turelmem es elkeztem a DynCorpon belul mailezni, hogy most akkor mi is van?! Na ket napjara hivott a nagyfonok, meg minden azt allitotta minden ok, ez normalis, hogy varni kell. Persze 2 nap mulva kaptam egy szep levelet, hogy erre a melora nem kapom meg az afgan vizumot es hogy bocsika!

Szoval draga barataim, ennyi volt. rengeteg idom es penzem ment ra ezekre a dolgokra, 12 ev rendori multtal jelentkezem stb. es igy sem sikerult. Szoval en meg egyszer nem fognak bele…
Ha valakinek kerdese van, irhat a mercenary7979gmail.com-ra is. Sok szerencset kivanok azoknak, akik meg nem adtak fel:)