A böszmék felismerték,

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem Gyurcsány és hasonlók A böszmék felismerték,

#232651 Hozzászólás

Kárpáti
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

A böszmék felismerték,

hogy mit nem lett volna szabad nekik 3 éve csinálni.
Böszmék…nekik szabad….mindent.
Megdöbbentõ MSZP-s felismerés!

Tisztességtelenséggel nem szabad támogatást szerezni – mondta Simon Gábor, az MSZP választmányának elnöke a grémium mai tanácskozása után. Az MSZP testülete azonban nem Gyurcsány Ferenc menesztésére következtetett ebbõl a felismerésbõl, hanem ismét Orbánba rúgott bele, a szokott tisztességtelenséggel.

Gyurcsány Ferenc megállapította: Orbán Viktor tisztességtelenül járt el, amikor etnikai összefüggéseket emlegetett a bûnözéssel kapcsolatban. Ezzel az MSZP választmánya teljesen egyetért.
„Lehet, hogy azt gondolja Orbán Viktor, hogy ez népszerû, lehet, hogy ez szavazatot hoz, de hozzá kell tenni, hogy tisztességtelenséggel nem szabad támogatást szerezni” – fogalmazott a kormánypárti politikus a választmány soron kívüli, a miniszterelnök részvételével tartott zárt ülése után. Simon Gábor szerint a magyarországi cigányság helyzete, az ebbõl fakadó feszültségek, gondok nem lehetnek a politikai zsákmányszerzés alapjai.

Sem Simon, sem a választmány egyetlen más tagja nem látott okot rá, hogy Gyurcsány Ferenccel kapcsolatban hasonló megállapítást tegyen.

Az MSZP választmánya egyébként kijelentette: Itt lesz Európa legstabilabb nyugdíjrendszere. Az elmúlt évek ismeretében ez nem jelenthet mást, mint hogy a hazai nyugdíjrendszer összeomlása már belátható közelségben van.

http://gondola.hu/cikkek/63536