A “Bush csalad kulpolitikaja”?

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem Újabb Fidesz propagandaújság A “Bush csalad kulpolitikaja”?

#237634 Hozzászólás

Joe
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

A “Bush csalad kulpolitikaja”?

Nekem csak egy dolog tunik ebben logikatlannak. Te egyetertesz velem a magyar politikat illetoen, vagy en ertek egyet veled, ami ugyanaz es ami azt jelenti, hogy szerinted valamit kell, hogy ertsek a magyar politikahoz. Pedig tudod, hogy nem Mo-n lakok es igazabol nem is a magyar politika erdekel, hanem a politika altalaban, de ha mindenaron specifikusak akarunk lenni, akkor foleg az amerikai politika, mivel az az en zsebemre megy, amire kibaszott erzekeny vagyok! Tehat vajon mibol gondolod, hogy a magyar politikahoz ertek, amihez sok kozom nincs, de az amerikaihoz hulye vagyok…??? Logikatlan.

Egyebkent az en nezeteim nem nemzethez kotottek, hanem universalis megfontolasokon alapulnak.

Ami a Fideszrol valo olvasast illeti: Amikor arrol volt szo, hogy eloben kell ervelnem magyar hallgatokkal es ki kell csontozzak magyar politikusokat es lejaratni azok agyalagyult erveleseit eloben, akkor epp eleget olvastam, hallgattam es neztem videokat Orbanrol. El kell mondjam, TULZAS NELKUL!!!!, hogy beteg lettem tole. Szo szerint! Szedultem es hanyingert kaptam. Mondtam is a Zolinak, hogy nem birom tovabb, szedje ossze o az Orbantol az idezeteket es adja oda nekem egy max 5 perces, suritett verzioban, mert inkabb folakasztom magam, mint ezt az allatot hallgatom.

A Baracktol is megfordul a gyomrom, a legtobb politikust hallgatva szet akar robbanni a fejem, de ezek csak pillanatnyi kellemetlensegek. Az Orbantol azonban napokig rosszul voltam. Ez nem vicc, a Zoli tanusithatja. Ugyhogy nekem egy darabig eleg volt ebbol az urgebol. Amit tudni kell rola, azt en megtudtam regen.