a butáknak

#99970 Hozzászólás

okos ember

a butáknak

buta ember egyik szavaddal ütöd a másikat, egyszer azt írod, hogy “OSSZES malária elleni gyógyszernek MINDIG vannak mellékhátasai. Kb. ennyi.” utána meg magyarázkodsz, hogy sokan érzékelik a mellékhatásokat. Mit tudsz te a felelõsségrõl, egyáltalán mit keresel Kenyában , misszionárius vagy, vagy dolgozol kint, esetleg a milliárdos szüleid pénzét költöd ? vannak gyerekeid, családod, feleséged, vagy csak éppen befejezted az egyetemet, megtanultál angolul makogni, és itthon hagyva mindent csapot- papot kimentél vagánykodni? esetleg menekülnöd kell? Gondolod, hogy ettõl több vagy, mert éppen Kenyában vagy? Nálad hol kezdõdik a felelõsség

legalább 1 tucat védekezési módszer van a malária ellen, még a teveszar is jó, azt pedig, hogy valaki nem szedett gyógyszert és meghalt, csak saját felelõtlenségének köszönhetõ, és fölösleges belemagyarázni a lázálmot, meg a hasonló faszságokat. ” nem lehet hónapokig szedni a gyógyszert ” kötelezõ hónapokra Afrikába menni ? Kényszeríttette valaki? Ez kb olyan, amikor egy elvesztett focimeccs után órákig magyarázkodnak, hogy miért kapott ki a csapat, azért kapott ki, mert kevesebb gólt rúgtak, mint amennyit kaptak. pont. Ennyi.

Ui. így van, a ” Horgász buta ember”, vagy mit is akartál ezzel mondani ?! Horgászokat sem tartóm sokra, fõleg a családos horgászokat, akik a haverjaikkal kimennek pecázni meg piálni, miközben az elhanyagolt asszony próbálja nevelni a buta gyerekeit.

Befejeztem veletek a társalgást de elõbb levonom a tanulságot, ne védekezzünk malária ellen, mert akár rosszat is álmodhatunk, viszont esetleg meghalhatunk, ami nem baj.

Budapest/Hûvösvölgy