a helyzet fokozódik

#411694 Hozzászólás

klem

a helyzet fokozódik

és nem csak a nemzetközi :)

Közeli ismerõsöm akart menni HK-ba. Kért, hogy nézzek neki 2 olcsóbb repjegyet.

Próbálkozás:

1. Vina4 -rendszeresen veszek évek óta, az ismerõseim is oda küldöm. A kezdeti kedvesség, gyorsaság, segítõkészség (kiváló viszony Binhel és a többiekkel) ma ott tart, hogy: -nõi hang “jó, majd visszahívjuk, telefonszám, emil címe?” aztán várok egy hétig semmi, most is semmi… Lehet, hogy már csak címeket és telszámokat gyûjtenek és nem is akarnak eladni repjegyet? Ez volt a harmadik – egyben utolsó – hasonló kimenetelû próbálkozás. KÖSZÖNET VINAFOUR!

2. OK, akkor legyen nagy a nagypihenés. Azok legalább közelebb vannak, nem kell átmennem a városon. Az utazás.com oldalról linkelek át és kapok egy akkora vírust, mint ide Kiskunlacháza. Ez volt szombat reggel. Telefon nem kivárható, órákig hívom, csak géphang, az én pénzemen várok a kezelõre, órákig. Aztán írok egy faxot, kézzel, mert gép az nincs. Kérem, ha megtudják, hogy mivel lehet írtani a vírusukat akkor küldjék el nekem is. Ma csütörtök este. Még nem küldték el. Lehet, hogy egyszerre írnak a Vina4-ral?

Egyébként, ha a gugliba beütöd a nagypihenést, akkor ma is az jön elõ, hogy: “Nagypihenés.hu – A Thaiföld specialista >>Az oldal káros lehet a számítógéped számára.” (Mellesleg a gépen 5 napot dolgoztunk, a NOD32 csapatával, darabokra szedtük, adatmentettünk, végül format, aztán újból felépítettük a gépet. KÖSZÖNET NAGYPIHENÉS!

Hmm? Akkor már csak pult alatt lehet repjegyet kapni? Csúszópénz kell? Hízott kacsa?

Garfi elsõ mondata ebben a topikban: “Mik az új tapasztalatok ? A régi, bevált irodák úgy tûnik bedõltek a saját nagyszerûségük csapdájába…”