A kérdésre persze nem tudsz válaszolni

Kezdőlap utazas.com Fórum Külföldi kétkezi munka Kamionsofõr A kérdésre persze nem tudsz válaszolni

#339503 Hozzászólás

Ernshaw
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

A kérdésre persze nem tudsz válaszolni

Nem látom, hogy a neked feltett kérdésekre válaszolnál:
Ha neked egy ügynökség INGYEN elintézi a papirjaidat, INGYEN kiutaztat angliába, INGYEN kapsz munkaszerzõdést, akkor ebben mi a lehúzás átverés hazudozás??? Erre nyögjél valamit, de konkrétan erre és ne hazudozz,ne terelj, ne másról beszélj!
Tudod mi a helyzet?
– Nincs munkád
– Nincsenek papirjaid
– Nemsokára elfogy a pénzed és utazol haza
– Nem áll mögötted senki
Ellenben vannak tisztességes munkaerõ-kölcsönzõ cégek akik segitségével nem egy többszázezer forintba kerül kirándulás lesz az angliai munkakeresés. CSak hát te olyan okosnak tartod magad, hogy majd te jobban tudod és neked nem kell segitség. Akinek esze van, az nem fizet egy ügynökségnek. De elfogadja ha ingyen kinálják a segitséget, mert azzal NEKED lesz munkád faszkalap és nem másnak!
aki meg egy korrekt ügynökség kihozott az most jókat röhög rajtad, de szerencsétlen nagypofájú okoskodó majom.- ahogy te nevezel itt mindenkit aki nem ad neked igazat.
Másrészt irtál itt egy olyat, hogy “aki nem talál egybõl 100 teherautós munkát az szellemi fogyatékos(bocs) – akkor ezzel magadról állitottad ki a bizonyitványt, hiszen te sem találsz semmilyen munkát- fõleg teherautós munkát nem kispolszkis rutinnal.