a parkolasi keselyukre vigyazzatok

Kezdőlap utazas.com Fórum Észak-Amerika vezetés USA-ban a parkolasi keselyukre vigyazzatok

#164873 Hozzászólás

skodra

a parkolasi keselyukre vigyazzatok

mert azok lecsapnak rad aztan jon a birsag. Ha nem fizetsz felemelten jon. Ha megint nem fizetsz ujra emelenek….Lerazhatatlanok es megkerulhetetlenek ha sajat kocsiddal voltal. Ha sokat szoszmotolsz a birsag befizetese korul akkor attesznek a birosagra….. a New York City-beliek nagyon kemenyek. A birosagos papir kb. annyit jelent, hogy elkobozhatjak es elarvereztethetik az autodat, ha megszabadultal meg elotte tole, akkor elvehetnek barmi ingosagodat, es akar le is tartoztathatnak.
Emelle a kocsidat beregisztraltatjak a DMV-nel, ezaltal sem eladni, sem levizsgaztatni nem tudod, arra meg elobb utobb sort kell keriteni. Es hogy teljes legyen a gyonyor, ajogositvanyodat is ervenytelenitik.
Ha pedig kiosonsz az orszagbol, akkor jobb ha elfeljted, hogy Amerika valah is a terkepen rajta volt. Ide aztan tobbett vissza ugyan nem jossz.

Gondolkodtam mar rajta mi van ha reklamal az emberfia, mondjuk joggal is…… okos nativok szerint remenytelen, az igazsag a mennyekben lakozik, az meg messze van.

New Yorkban – Manhattan-ben van egy olyan trefaja a rendorsegnek, hogy az amugy is korlatozott szamban szabad leledzo parkolohelyekre unnepnapokon kitesz egy akombakom papirt, hogy vasarnap itt ne parkolj….hat jobb ha tolem most megtudodo hogy a vasarnap az az unnepnapot is jelenti….nekem 135$-ba kerult ezt megtudni….nektek most ingyen adom.