A TAXBACK neveben

#433309 Hozzászólás

Marietta2
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

A TAXBACK neveben

Kedves Gida!

Ismet ajanlom figyelmedbe (es masokeba is) Kapitalista levelet. Es nem kotelezo AMOn keresztul intezni a visszateritest, egyszerubb, ha egy TAXBACK irodahoz fordultok segitsegert es valaszert kerdeseitekre.

Több info: http://www.taxback.hu
Teleton(helyi hívás díja): 06-40-200-563

Ime az idezet:

“Lehúzos banda
Gida 2004 Mar 02, 13:42

Természetesen nem csak a két szép szememért tennétek meg mindezt gondolom. Még is hány százalékot nyúltok le belõle?

Én külföldön dolgoztam de eszem ágában sincs adózni utána.

Ha netán találtok valami balekot aki bejelenti a külföldi jövedelmét, akkor szóljatok.

nembalek@hotmailcom

Darkness from Hungary
Kapitalista 2004 Mar 03, 20:03

Gida!

Te annyira hülye vagy, hogy az már fáj. Lehúzos mindenki ugye? Szánalmas ez a kommunista felfogás, nem gondolod? Miért nem nevezed a mobilszolgáltatódat, a fodrászodat, az autószerelõdet lehúzónak, mert nem szolgáltat neked ingyen…. hahhhh?

Remélem ingyen dolgoztál a munkaadódnak, mert ha nem akkor szemét lehúzos munkavállaló vagy… érted ugye a saját logikádat?

A Taxback arra való, hogy ha még nem igényelted vissza a külföldön szerzett jövedelmed után fizetett adót akkor, amikor kint voltál, rajtuk keresztül még megteheted.

Tudtad ezt Gida, hogy a legtöbb országgal van egy olyan dolog, hogy kettõs adóztatást kiküszöbõlõ egyezmény, hogy ilyen egyszerûen fogalmazzak?!

Neked volt annyi eszed, hogy visszaigényeljed az adódat?

Az meg, hogy itthon hogyan adózól utána, az már a te bajod… old meg, hogy ne, vagy kevesebbet adózzál, mint kint tetted!

Nem vagyok Taxback ügyfél és nem csak ez az egy cég létezik. De lehet õket használni és mivel szerintem az emberek többségének halvány lila gõze sincs arról, hogy hogyan kell adót visszaigényelni külföldön, idegen nyelven, idegen törvényi keretek között, az átlagos 10-20% os jutalék elfogadható, ha legalább megkapod a 80-90%át a befizetett adódnak.

Vagy intézzétek egyedül, áljatok sorba, töltsetek ki 20 ûrlapot, telefonálgassatok el sok-sok ezer forintot, várakozzatok a menürendszerben, töltsetek el vele jó-sok órát és örüljetek, hogy nem nyúltak le a százalékukkal… sötétség!

Az ilyen Gidák meg menjenek Észak Koreába. Ott nem nyúlnak le… igaz szolgáltatni sem szolgáltat senki semmit.

“egy kapitalista szolgáltatásokat használó fogyasztó” “

Ismet köszi Kapitalista!

Lassan hozzaszokunk a kapitalista vilag altal nyujtott szolgaltatas kenyelmeihez, de fizetni azt nem szeretunk… Itt a lehetoseg egy kis ado (es koltseg) csokkentesre!

Jo (legalis) munkat kivan:

A TAXBACK vezetosege