a temahoz

#237661 Hozzászólás

farao
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

a temahoz

“Magyar tulajdonban lévõ vállalkozásunk 2004 októberében elsõként jelent meg a hazai médiapiacon egy ingyenes, kerületi laphálózattal Magyarországon, felismerve annak hiányát, illetve az abban rejlõ piaci lehetõségeket.

A Helyi Téma kezdetben a budai kerületekben jelent meg, majd 2005 szeptemberétõl az összes budapesti kerületben, 2006 márciusától pedig már a dél budai agglomerációban is megjelenik (Budaörs, Érd, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Százhalombatta), összesen 723 ezer példányban!

Az elmúlt 3 év alatt a Helyi Téma a Szonda Ipsos és a Gfk Hungária piackutatásai szerint az egyik legolvasottabb hazai sajtótermékké és a hazai médiapiac egyik jelentõs szereplõjévé vált. Az olvasói igények és a piaci visszajelzések alapján a lapot folyamatosan fejlesztjük, így 2007 augusztusától az teljesen megújult formában, új külsõvel, új tartalommal és rovatszerkezettel jelenik meg.

Kiadónk az elmúlt év végén megkezdte az országos terjeszkedést is, így a Helyi Téma elsõ vidéki változata tavaly õsszel megjelent Dunaújvárosban, de az idei esztendõ végéig további 4-5 vidéki nagyvárosban tervezzük a lap megjelentetését.”
…a vadaszkutya 2006 tavaszan jelent meg, vmi takaritono adta ki, tehat a thema nem lehet az utoda…esetleg elode..
a bolsi-libsi ingyen propaganda a Budapest 7 Nap cimre hallgat, persze plussz a fizetos tsai…
hogy semmi jot nem ir a szoclib kormanyrol? mi jot irhatna egy olyan kormanyrol amelyik csodbe vitte az orszagot? az orias hitel nelkul nem lehettet volna kifizetni a nyugdijakat, bereket…ezert, a komunista, baloldali kinaban gyurcsnyit es verest nyilvanosan vegeznek ki, ez egeszen biztos..ma, magyarorszagot a szervezett bunozes vezeti es uralja, nagyon szomoru…
ja, a hulyesegszuro…evek ota olvasom ezt a topikot, volt egy penge valtasom a listas szavazasrol, mas nickkel, vele, fogalma sem volt mi is az…akkor nem tudtam eldontenni hogy lehet valaki ilyen vegtelenul h u j e, igy jevel, hat akkor is, most is arra jutottam, ezt nem lehet ingyen csinalni, ezert fizetnek…igen, ket harom evvel ezelott ebben a topikban tobb volt a fizetett forumozo mint az indexen, mara sokat javult a helyzet, de azert meg maradt egy-ket hirmondo!