a zsidokra sok mindent lehet mondani,

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem Az EU szerint M-on rossz a cigányság helyzete. a zsidokra sok mindent lehet mondani,

#266055 Hozzászólás

laci

a zsidokra sok mindent lehet mondani,

de azt nem, hogy lustak es potyalesok lennenek, sot, mind kemenyen tanulnak, dolgoznak, semmi lazsalas – hogy mikor milyen ugyert, az mar mas kerdes, de hajtanak az biztos. Ez szoges ellentetben van a magyarorszagon elo kisebbseg eletfelfogasaval, ami nagyjabol ugy hangozhat: ide nekunk mindent ingyert kulonben megyunk Strasbourgba, Kanadaba, stb…… Hat ezert nem igen latjak oket szivesen sehol, mert igaz az, hogy nem munkaval lehet a legtobb penzt keresni, de azt senki nem mondta, hogy ez mindenkinek sikerulni fog… Ez valoban egy ordogi kor, hogy az altalanos kozfelfogas miatt vannak mindenutt hatranyban, ezt a kozfelfogast meg a magatartasuk hatarozza meg hosszu tavon es ezen elsosorban ok kepesek valtoztatni…ha akarnak. Csak akkor ha akarnak.
Emiatt szerintem ha esetleg Izraelbe kerulne nehany “tezsver”, ott nagyon gyorsan a legkozelebbi menekulttaborban talalna magat 100% arab tarsasagban.