Adrienn,

#237653 Hozzászólás

Joe
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Adrienn,

nem aggodok, gondolom, ha osszeszedted az erveidet, majd elorukkolsz veluk az USA-t illetoen:) Tanacskozzal Barnaval, hatha 2otoknek egyutt lesz vagy 0.5% eselyetek.

A tobbi mondokaddal egyetertek es elkepeszto ostobasagnak tartom, hogy az emberek pl sirnak-rinak a segelyek miatt, de nem sirnak-rinak amiatt, hogy az adojuk TOBBI resze – ami nem a ciganyokra lesz elkoltve – hol kot ki.

Csak nehany gyorsz adat:

Mo GDP-je kb 200 milliard $.
Az allam eves koltsegvetese 52%, kb 104 milliard $.
Mo-n a romak a lakossag 2%-a, vagyis kb 200 ezer ember.
Ha az allam az osszes bevetelet a ciganyokra koltene, akkor a ciganyok FEJENKENT evente 5 milliot $-t kapnanak. Dollart, nem forintot es fejenkent!

Persze az allami juttatasoknak nem a 100% van elkoltve a ciganyokra, hanem teszem azt az 1%-a. (Hasra utottem) Ettol fuggetlenul egyes magyar politikai szervezetek szeretnek elhitetni a lakossaggal, hogy a ciganyok a legnagyobb problema! Ezzel persze elterelik a figyelmet az IGAZI problemakrol, hogy hol van az elvett penzek a 99%-a! Na erre lennek en kivancsi a ti helyetekben, nem pedig a ciganyokra!

Ugyhogy, ha lehet en nem allnek be a birkak koze es begetnek a ciganyokra, annak ellenere, hogy en egy fillert se adnek nekik, masoktol elvett penzbol.