afhjk

#164452 Hozzászólás

whatever

afhjk

En is csak az elottem szolokhoz tudok csatlakozni. Andy, nem tudom, hogy te hol jarsz, hol elsz… De ha annyira nem tetszik neked itt, akkor miert nem megy haza??? Miert faj az, ha vadidegenek rad mosolyognak? Miert faj az, hogy itt megteheted, hogy sokat vasarolj? Otthon is szivesen megtennek, ha tehetnek… Talan azert latsz annyi “kaja-reklamot”, mert rengeteg gyorsettermi lanc van. Mo-on a McD. az egyetlen igazan elterjedt es az hirdet is rendesen. Rengeteg amerikai ismerosom van es eggyel mar evek ota egyutt is elek. Az osszes baratunknak, rokonoknak nagy az erdeklodesi kore es szeretnek vasarolni az teny, foleg a lanyok, de nem csak ebbol all az eletuk.
A baratsagok sem mubaratsagok!
Mit varsz egy kisvarostol? Talan mo-on minden kisvarosban new york-i sebessegu elet folyik??? Szoval leveled minden pontja megdontheto….
Kivanom, hogy hamarosan megvaltozzon a velemenyed! Es elvezd a sok jot, amit itt talalhatsz /nem csak anyagiakra gondoltam/! Valoszinu, hogy nem olyan regota vagy itt, de idovel majd belatod, hogy nem igazan olyan az amerikai nep, ahogy azt Mo-on az irigyseg, keseruseg mondatja az emberekkel!