Agymosas

#238672 Hozzászólás

Erik
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Agymosas

Azt nem tudom megitelni, hogy melyik orszagban mossak erosebben az emberek agyat a Cionistak, Magyarorszagon vagy Amerikaban, de ugy gondolom, hogy veszelyesebb az amerikai agymosas, mert itt szuletnek a haborus dontesek. Ami Magyarorszagon megy politika cimszo alatt, az nevetseges, vihar a biliben. Nem orulok neki, verzik a szivem az orszagert, ahol megszulettem, nem ezt erdemli az a tiz millio, aki ott el, de lassuk be: az igazi bazmeg az itt tortenik a vilag legnagyszerubb demokraciajaban.
Tegnap a 13-as csatornan volt egy musor “Antiszemitizmus a 21. szazadban” cimmel. Irta es rendezte X. Goldberg. Csak egy kiragadott pelda: megszolaltattak egy fejkendos 14 eves Arab kislanyt, aki ketsegbe vonja a 9/11 WTC elleni merenylet hivatalos verziojat, mondvan: “miert nem ment be aznap dolgozni egyetlen Zsido sem?” Ezutan megjelenik a valos szamadat: “a WTC-ben elhalalozott kozel 3000 ember 10%-a Zsido volt.” Es ez igaz, csak nem egy zsenge Arab tinedzsert kellet volna meginterjuvolni, hanem egy felnott embert, aki tisztaban van a “Zsido” es az “Izraeli” szavak kozotti kulonbseggel.
A WTC-ben valoban haltak meg Zsidok, de egyetlen ott dolgozo Izraeli allampolgar sem ment be dolgozni aznap! Miert nem? Mert ok megkaptak a fulest, hogy nem ajanlatos kimozdulni otthonrol.
Azert neztem vegig az egyoras musort, mert azt remeltem, hogy megszolaltatnak majd egy-ket hiteles figurat, akik otthonosan mozognak ebben a temakorben (Noam Chomsky, Norman Finkelstein), de nem. Az tul lett ragozva, hogy a tortenelem soran mindig es mindenhol gyuloltek a Zsidokat azok, akikre raszivtak magukat, de a gyuloletet kivalto valodi ok nem lett megnevezve. (Hozzateszem: nem minden Zsido szivja ra magat a befogado tarsadalomra.) A nemzsidok azert utaljak a Zsidokat, mert nem ismerik oket, teveszmek keringnek roluk, hazugsagok, alaptalan vadak – ez volt a musor uzenete. De akkor miert?
Ha Las Vegas-ban jarsz, az elso szamu aranyszabaly: ne akard atkurni a helyieket, foleg ne a kaszinokban. Ez nagyjabol ervenyes lehet minden orszagra is. Ha idegenkent, vandorlo hazatlan bitangkent befogad egy orszag, akkor ne huzzal ujjat az oslakosokkal. Ne akarj okosabb es szebb lenni, ne akard atkurni oket, mert akkor nem fognak annyira szeretni. Lehet, hogy ez a problema gyokere? Forradalmakat szitani, viszalyokat kelteni, osszeugrasztani, haborus allapotokat teremteni, embereket lerantani jottel? You’re not welcome!
Az amerikai tarsadalom nem annyira agymosott, mint a magyar, de nagyon kozel allnak egymashoz.
Kormi, a puskacso szerintem nem megoldas. Inkabb alakitsunk egy partot te meg en, hozzuk a legjobb embereinket, es lesoporjuk a szemetet az asztalrol. A legfontosabb pedig az, hogy a Rothschild-penzeket nem engedjuk beszivarogni. Az vereztette ki Amerikat.