Ahmednek

#435264 Hozzászólás

értetlen

Ahmednek

Én tisztelem a muszlimokat,csak sok ellentmondást találok.
Azt írod, hogy a muszlim férfi a szerelmet keresi. Ez így igaz, azonnal kimondja, hogy “I love you”, még akkor is, ha azt sem tudja valójában ki vagyok. Két perc után képesek szerelmet vallani, ami egészen nevetséges. Úgy tudom, hogy a Szent Korán egy szót sem szól a szerelmrõl, javits ki, ha tévedek. A szex az kifejezetten kívánatos a szent könyv szerint. A vágyakat kötelezõ kielégíteni, de a szerelem az ismeretlen dolog. A házasságok sem szerelembõl köttetnek, és a férfiak több nõvel is tarthatnak fenn szexuális kapcsolatot. Az igaz szerelem nem errõl szól. Az igaz szerelem csak egy emberhez köthetõ. Tehát amit a muszlimok szerelemnek hívnak, az valójában szexuális vágy érzelmek nélkül.
Tényleg igaz, hogy a muszlimok nem nyúlnak a külföldi nõhöz, ebben igazad van, de azért a folyamatos szerelmi vallomás, ajándékok, mély barna vágyakozó nézések pucérra tudják vetköztetni a nõket.
Nem utazom Kubába, inkább arab országba. Kedvelem az ottani embereket, és próbálom megérteni Õket, de sajnos mindig ellentmondásokat találok. És soha nem fogom elfogadni, hogy a férfiaknak mindent szabad a nõknek semmit.