akkor sem stimmel

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem Arab pasik akkor sem stimmel

#266658 Hozzászólás

maya

akkor sem stimmel

Szia kk,
több dolog miatt sem stimmel. Elõször is õ azt mondta, hogy ezek a szabályok minden arab országra érvényesek (az unió követeli meg). Másrészt mivel utánanéztem, hogy mindenben nekem kell jótállni érte (kell hozzá jöv.igazolás, apeh igazolás, a lakásról földhivatali papír, a fehérnemüm színe…) akkor mégis miért kérnének tõle ennyi pénzt? Harmadrészt ha neki ezt az egyiptomi magyar követségen mondták (márpedig ott kellett, hisz’ ide akar jönni), akkor errõl a hivatalnak szintén tudnia kéne. A kinti követségnek pedig tutira tudnia kell, hogy akárhányezer dollárt befizet, az általam intézett hivatalos papírok nélkül soha nem jöhet be az országba + ha jól emlékszem, azt mondta, hogy ez a letét nem az õ, hanem a mi országunk miatt van. Akkor a mi országunk mért nem tud róla?? Ha pedig vmi csoda folytán kiderülne, hogy mégis létezik ez a letét, akkor is úgy gondolom, hogy oldja meg õ (végül is azt mondta, hogy az a fele amit bent tartanak az úgyis az õ fele lesz, neki ez nem probléma, az enyémet pedig visszaadja…), én sem kértem, hogy fizesse ki az utamat, amikor kimentem hozzá.

eri, nagyon egyszerü: akkor nem tud jönni, ami ugye elég nagy motiváció. Mármint nekem, hogy gyorsan elküldjem a lóvét… Egyébként ezt a kört is lejátszottuk. Nem, az útját természetesen õ fizette volna – bár ezek után ki tudja, lehet, hogy legközelebb a repjegyére akart volna levenni.
Minek taktikázzak? Utálok taktikázni, már rég rossz, ha egy kapcsolatban erre van szükség. Egyébként meg: szerinted ebbe érdemes lenne még idõt, energiát (pénzt??) ölni? Még örülök is, hogy már most, 3 hónap után kiderült és nem teszem tönkre magam anyagilag és érzelmileg egy ilyen kapcsolatban, mint ahogy gamilla barátnõje.