Akrakadabra-nak

#217629 Hozzászólás

Tapuci

Akrakadabra-nak

Kedves Abrakadabra!Amig mas idegen ember eletutjat,csaladi kotodeseit,erzelmeit sajat magad nem fogod tapasztalni,addig kerlek,hogy ne mondj semmilyen velemenyt.
Azt az eletutat amit mi elunk,csak mi tudjuk elni,elrontani,vagy szeppe tenni.A forumon mindenkinek jogaba all a velemenyet elmondani es a terveivel kapcsolatos infokat gyujteni,atadni masoknak!
Csak egy kis izelito:Anyam edesanyja amerikai allampolgar volt.Anyam negy testvere am.allp. volt.Az allamokba tizennegy unokatestverem el.Noverem szinten es gyerekei.
Anyamon keresztul jogosultak lennenk az amerikai allampolgarsagra ,kb 8 ev mulva, amig tart a procedura
Kinek van erre ideje es penze!!!!!Magyarorszagon ugyanugy nincs senkink,mint ahogy eszakon se lesz.Azt ne kelljen ecsetelni,hogy a gyerekeim jovojet nem latom otthon biztositottnak! Sok velemeny errol is szol!
Hogy ki kit szakitott szet,az valoban nem ide vago tema.Tudod ha az embert elkapjak az erzelmei (mint ahogy te is irod) akkor csak ir ami kijon belole.
Abrakadabra!A mi felfogasunk szerint az ember intelligens tarsas leny. (en igy probalom nevelni a gyerekeimet)Tarsas lenyebol fakadoan kell,hogy komunikaljon,kerdezzen,tanuljon masoktol,velemenyt formaljon,vagy alkosson.Ez igy termeszetes.En szemely szerint nem erzem ugy hogy most fuhoz-fahoz rohangalok,hanem igenis tudatos informaciogyujtest folytatok.Hala a kommunikacio eme csodalatos vivmanyanak,eleg jol haladok.
Nem utolsosorban HALA a KEDVES topic-tarsak segitsegenek!!!!
Maradok Tisztelettel Tapuci.
UI:Anyam Amerikan kivul szuletett Szlovakiaba a tobbiek USA-ba,sajnos ot itthagytak!Utolag olvastam,kimaradt.