Alakuloban a szervezes :)

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa Portugália kérdések! Alakuloban a szervezes :)

#154627 Hozzászólás

Esteban
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Alakuloban a szervezes :)

Sziasztok!

Koszonom az eddigieket is. Akit erdekell annak mondom mi a nagy helyzet most. Augusztus 2.-an (koran reggel indulunk es kora delutan erkezunk oda) egyenesen Madeirara ottleszunk 10.-e keso estig. Onnan repzi at Lisszabonba es ottleszunk meg 3 napot es jovunk haza.

Mostmar igazabol csak olyan dolgok erdekelnenek, hogy Madeiran mik vannak olyan helyek, tajak, programok, helyi erdekessegek amit mindenkepp nezzunk meg. Olvastam mar par dologrol… de erdekes, az hogy az utazasi irodaknal ugyan azokat a dolgokat mondjak csak. Ellenben neten maszkalva tallaltam egy a sziget belsejeben levo 1 km-es barlangturat gyonyoru fotokkal. Vagy lattam Jeep kalandot is… de ezekrol itthon semmit nem irnak. Szoval tenyleg ha esetleg valami volt mar kint es ezekrol ill. mas erdekes lehetosegekrol tud az irja mar meg :)

Amit eddig tapasztalaok az az, hogy nem erdemes utazasi irodan keresztul menni, sokkal dragabb! Ellenben ez a repjegy vasarlas ez nevetseges. Na de nem idegesitem magam.

Olvassa esetleg ezeket a sorokat olyan valaki aki ugyszinten jon Madeirara? (aug 2 – aug 10 kozott), ha igen es van kedved kozos programod csinalni valamit akkor csak irj nekunk, es megbeszeljuk.

Az eddigieket nagyon szepen koszonom.
Minden johet ami Madeira :) (mit, hol merre nem szabad kihagyni)

Sziasztok
Esteban