Alice+Iroda

#79377 Hozzászólás

Nathalie

Alice+Iroda

Sziasztok lányok!
Tényleg csak Ninoval szoktam beszélni, de néha mikor msn-en beszéltünk, akkor ott voltak a többiek is. Mivel általában nem ottonról interneteznek, hanem beülnek valahova a csapattal és úgy msn-eznek, így volt, hogy ott volt Jack is. Hella a menyasszonya volt, de ha jól tudom, akkor vége lett,mert nem bírták elviselni egymást (a lány nagyon féltékeny volt…joggal), bár utána augusztusban együtt mentek a Thalassába dolgozni, tehát ki tudja…:) De az biztos, hogy akkor csalta, amikor csak tudta és amikor nem volt ott Hella, akkor nagyon csúnyán beszélt róla.
A verekedés szerintem sem igaz…
Én úgy tudom, hogy tényleg Nino fizetett nekik mindent, mivel már április végén odaköltöztek a szállodába, amikor még javában zajlottak a felújítások, így nem volt nyitva az étterem,ahol ehettek volna, és fizetést sem kaptak. A csapatból csak kevesen kaptak fizetést, õk sem mindig, ez is állandó probléma volt. Viszont az igazán nagy baj abból volt(ahogy én tudom), hogy Hella sem volt teljesen hûséges, és titokban találkozgatott a szálloda igazgatójával…bár szerintem ez csak pletyka. Ninot végül azzal az indokkal rúgta ki, hogy nem dolgozik egész nap, csak este a showk ideje alatt tûnik fel, a nap többi részében Hella társaságát élvezi a szobájában.
Tényleg visszamentek páran a Chirazban,de hatalmas kampány volt, hogy vegye vissza az igazgató Ninot is,mert nélküle nem tudnak dolgozni. Alex,Sam,Midoo,Jack,Imed…huh, sajnos elég régen volt már és nem ugrik be mindenki neve…
Nah és persze…Nino a Casanova:)