AM-070, BR -319

#286891 Hozzászólás

BM

AM-070, BR -319

ETTÕL NE FÉLJÉL! NÉZZ KÖRÜL AHOL ÉLSZ, ÉS GONDOLJ BELE JÓL, HOGY MI VOLT OTT ANNAK IDEJÉN. ÉS HOGY MIBÖL FEJLÖDÖTT OTT KI!

AZ ÚT AZ MÁR ÉVTIZEDEK ÓTA MEG VAN, A “MANOEL URBANO AM -070” ÚT CACAU PEREIRA ÉS MANACAPURU KÖZÖTT, VAN A “CARLOS BRAGA” BEKÖTÖÚT IRANDUBÁIG, ÉS VAN EGY ELÁGAZÁS MANACAPURU ELÕTT, AHOL AZ AM-352 ÚT VEZET NOVA AIRÃO TURISZTIKUS KISVÁROSKÁIG. A LAKOSSÁG IRANDUBA 40 EZER, NOVO AIRÃO 15 EZER, MANACAPURU 87 EZER, ÍGY KB 150 EZER EMBER ÉLHET EZEN A TERÜLETEN. (SZÁMOLVA HOGY AZ ADATOK 2007-08-ASOK ÉS SZÁMOLVA AZOKKAL AKIK A VIDÉKI KIS TELEPÜLÉSEKEN, FARMOKON, STB, LAKNAK)
AZ ITT LAKÓ EMBEREK ÉVTIZEDES VÁGYA, HOGY SEMMIFÉLE NEHÉZSÉG NÉLKÜL TUDJANAK ELJUTNI A FÕVÁROSBA, NEM SZÁMOLVA A MANAUSZI HELYI HÉTVÉGI TURIZMUST EBBE AZ IRÁNYBA. A MAI NAP EZT A KÖZLEKEDÉST KOMPOKKAL OLDJÁK MEG, ÉS A HÉTVÉGEKEN, ÜNNEPNAPOKON, TÖBB ÓRÁS A VÁRAKOZÁS EZEKRE. NEM SZÁMÍTVA AZ ÖSSZES TERMÉKEK GYORS SZÁLLÍTÁSA A FÖVÁROSBA, GYÜMÖLCSÖK, ZÖLDSÉGEK, TOJÁS, TÉGLA STB. EZ VOLT AZ OKA ENNEK A BERUHÁZÁSNAK. A HÍDDÍJBÓL MAJD GYORSAN VISSZA JÖN AZ.

A BR-319 AUTÓÚT 1970-BEN VOLT ÁTADVA, AMELYET A KATONAI URALOM ALATT ÉPÍTETTEK. A ÚTFENNTARTÁS, KÖRNYEZETI OKOK (ESÕ) ÉS A SÚLYMÉRÕ MÉRLEGEK HIÁNYA MIATT PÁR ÉV ALATT AZ AUTÓ ÚT TÖNKREMENT. A JELENLEGI KÖZLEKEDÉSI MINISZTER AZ ITT LETELEPEDETT (PARAIBA ÁLLAMBÓL SZÁRMAZIK), TÖBBSZÖRI MANAUSZI VOLT POLGÁRMESTER, ERÕLTETI AZ AUTÓ ÚT UJRA ÉPÍTÉSÉT. DE NAGY SIKEREK NÉLKÜL. A PÁLYÁZATOTT MEGNYERÕ CÉG 20 MILLIÓ REÁLT SIKKASZTOTT ÉS 10 KILOMÉTER UTAT CSINÁLT. ( JÓ MI?) JELENLEG MEGINT A KATONÁÉK ÉPÍTIK AZ UTAT. HOGY MIKOR LESZ KÉSZ? AZ IS EGY CSODA LESZ! HEHE
ADDIG AMÍG AZ AUTÓ ÚT NINCS KÉSZ, BIZTOS ,HOGY NEM LESZ HÍD!