Amcsi fikazoknak

#98153 Hozzászólás

Sipi

Amcsi fikazoknak

Hiphop, kóla, hamburger, deszka, ezek mind elo dolgok, ellentetben Thomas Mann, Heine, Goethe, Kirkegaard, Bartók, Dante, Orwell, Leonardo, Munkácsy, Monet, Mozart, Beethoven, ezek mind halott emberek!!!
En megmondom oszinten, hogy nem szivesen baratkoznek olyan emberrel, akivel csak ilyen halott emberekrol tudnek beszelgetni. Ugyanis ez szamomra unalmas. Az irodalomtanaromat juttatja eszembe, akit a mai napig csak a szuk csaladja latogat, mert egyetlenegy baratja sincs, pedig o aztan csak ezekrol a halott emberekrol beszel egyfolytaban.
A kajarol meg csak annyit, hogy Magyarorszagon is lehet zsiros disznoporkoltet enni, meg itt is lehet sult pisztrangot enni, senkire sincs rakenyszeritve, hogy mit egyen, magyarul mindenki azt eszik, amit akar. Itt is lehet kellemes kornyezetben enni, meg kellemetlenben is. Ha otthon kellemesen akarsz enni, menj el a csongradi Csuka Csardaba, ha meg szar kajat akarsz enni, menj a mekibe a nyugatinal. Ez a valasztasi lehetoseg ugyanugy megvan itt az usaban is. Elmondom nektek, ha esetleg nem tudnatok, hogy itt is lehet csirkeporkoltet enni nokedlivel, erdelyi fatanyerost meg ciganypecsenyet, osztrigat meg kagylot, es senki sem erolteti a hamburgert.
Az, hogy az amcsik 99%-a hamburgert zabal, szerintetek erdekel valakit? Vagy az, hogy ti otthon sult pisztrangot esztek, erdekel valakit?