Amit nem irok,

#237703 Hozzászólás

Joe
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Amit nem irok,

azt ne gondold bele az irasaimba!

Nem azt mondtam, hogy aki vedi a kornyezetet az kommunista! Azokrol a Zoldekrol van szo, akik teged iranyitanak az orrodnal fogva, ok a komcsik. Ok viszont nem vedik a kornyezetet, csak azt mondjak, te szerencsetlen, mert ezzel tudjak az olyan birkakat, mint te vagy maguk melle allitani.

Ha ezt nem erted, akkor komoly problemaid lehetnek az emeleten. Persze, sajnos a legtobb ember nem erti, ahogy te sem, ezert haladunk roham leptekkel a sullyesztobe, nem pedig a “kornyezet szennyezes” miatt! Azert fog a vilag visszasullyedni a kozepkorba, mert az emberek annyit gondolkoznak, mint te es hagyjak megszopatni magukat, sot onkent es dalolva hajtjak a fejuket az igaba, hiszen “meg kell vedeni a Foldet”, amit maskepp nem lehet, mint ugy, hogy engedelmeskedunk Al Gore-nak, Soros Gyorgynek es a Zoldeknek (akik igazabol vorosok es le se szarjak a kornyezetet)!

Te es a hozzad hasonlo birkak, akik begetve kovetnek barkit, aki olyasmit papol, ami nektek jol hangzik, ti vagytok az igazi kornyezet szennyezes, ami egy tenyleges globalis katasztrofahoz vezet.

A gyereked majd elhet egy olyan vilagban, ahol a szo szoros ertelmeben nem finghat (metan gaz kibocsajtas = kornyezetszennyezes) anelkul, hogy ne adozzon a Vilagkormanynak minden szellentes utan. Ez nem vicc!!! Adot fogsz fizetni minden szuletett gyereked utan, mert minden ember a kilegzessel CO2-t enged a levegobe, minden fingassal meg metant, tehat minden elo ember “szennyezi” a kornyezetet. Ezen tul kornyezet vedelmi adot fogsz fizetni a halalodert is, mert ha elegetnek, azzal kormolod a levegot, ha meg elasnak, akkor a koporsohoz fat kellett kivagni. Azt hiszed ez nem fog bekovetkezni???

Mar most szo van ezekrol es az olyan elmebetegek segitsegevel, mint te vagy, meg is fogjak tudni valositani! Persze ez csak a kezdet lesz. Vannak Zoldek, akik azt akarjak raeroltetni az emberisegre ma (nem jovobeli kepzelges), hogy vegyek ki a nok a mehuket, a ferfiak pedig kossek el az ondovezetekuket, mert a szaporodas “szennyezi a kornyezetet”. Persze a gumi ovszer is “szennyezi a kornyezetet”, ugyhogy azt azert nem lehet hasznalni, hacsak nem ujrahasznalod min. 15-szor. (A pontos szamot a politburo hatarozza meg.) De ezt is csak akkor, ha BIOszappannal mosod ki a gumit minden hasznalat utan!

Csak ido kerdese, amikor majd beallit a gyereked lakasara a Vilagkormanytol az illetekes elvtars es leellenorzi, hogy a el van-e kotve az ondovezeteke. Ha nincs akkor jon a birsag, aztan a borton, ott meg a hereles. Ha nem tudnad, Kinaban ez mar mukodik. Persze ezt bevezetni az egesz vilagon, egy kis idobe fog telni, de a te es a hozzad hasonlo birkak segitsegere mindig lehet szamitani, akik azt hiszik, hogy ezzel mentik meg a Foldet!

Ilyen elete lesz a gyerekednek a te johiszemu naivitasod miatt.

Ajanlom a horgaszujsag helyett olvassgassal mast is, amig a konyvekre is ki nem vetnek egy 1000%-os kornyezetvedelmi adot. Ha nem tudnad, az internetet is meg akarjak adoztatni, mert az is “szennyezi a kornyezetet”, te szerencsetlen ember! Akkor aztan az informacioid is csak a kozponti politburo altal bevezetett kabelon kaphatod, abban a dozisban, amit a politburo engedelyez, mert a tul sok guglizas is globalis felmelegedest okoz, ha nem tudnad. Mar ki is szamoltak, hogy egy gugli kereses pontosan mennyi uveghazi gazt okoz, ha azt gondolnad, hogy ez is csak egy baromsag. Ime: http://technology.timesonline.co.uk/tol/news/tech_and_web/article5489134.ece

Olvassd, amig engedik!