amulok

#437085 Hozzászólás

viz

amulok

, hogy indulatot olvasol ki a szavaimbol. Ugye nem mindegy milyen lelkiallapotban, ES MIT olvas az ember. Nem vagyok doktorno sem pszichologus kar szemelyeskedned, nem ohajtottam kioktatni sem senkit. Leirtam a velemenyemet, amit gonddolok. Azt hiszem ezt irtam mar korabban is. Nem tortem palcat senki felett. Ertelmezd megegyszer a hozzaszolasomat. Nem irtam rolad egyebet csak egy tenymegallapitast, hogy Te nem beszeled ki a parodat. Nem mondtam errol semmifele negativ dolgot. Bun el sem hangzott egy irasomban sem. Kicsit szelsoseges ahogy fogalmazol es bantoan szemelyeskedo, lekicsinyito. Szived joga de nem hiszem, hogy az eletben is igy nekiesel valakinek, aki olyat mond ami neked nem tetszik. Szo nincs indulatrol, kioktatasrol sajnalom ha annak vetted, ugye ez megint nem az en problemam.
Sophie megkerdezte a velemenyemet en leirtam neki, sot emilt is valtottunk. Abban nagyon igazad van, hogy a sajat hibajabol sokat tanul az ember. Ezt kipipalhatjuk, mert en is igy gondolom de attol meg nem kell csukott szemmel jarkalnunk es a fejunket a foldbe dugni. Sziv az ember egesz eleteben eleget, mert ugye az elet nem habostorta de masok oszinte velemenye neha utmutato lehet. “Bun” leirnom, hogy nezzen korbe a Isten lanya, je ilyen is van? Ha valaki azt mondja: “kepzeld nem te vagy az egyeduli akivel ezt tortenik” elotted mar rogton egy habzo szaju tundi-bundi enemy jelenik meg a sorok szerzojekent? Kettonk kozul te vagy az, aki agressziv hangnemben szol a masikhoz nem en. Senki eletebe nem ohajtok beleszolni-uldozesi maniad van?
Remelem elszallt mar a haragod.
A magyarokrol ne mondj semmit. En is magyar vagyok, pontosan azert dontottem ugy, hogy mashol elek, mert otthon nem “jott be” a mentalitas. Ebren almodom, es van nalam ebresztoora is. Kellemes hetveget! Sziasztok.