andriska és kináncsi lány

Kezdőlap utazas.com Fórum Távol-Kelet Ázsia Bangkok szexturizmus andriska és kináncsi lány

#398130 Hozzászólás

surranós

andriska és kináncsi lány

andris:
válaszaim nem lesznek valami épületesek, de az a helyzet, hogy bangkokban minden elérhetõ és megkapható ezernyi különféle módon. így hát:
1. ott is és bangkokban még rengeteg helyen találsz “hadra fogható” lányokat. helyet adhat õ is, te is. reggeltõl estig találhatsz nõt, rondát is, világszépet is.
2. a taxis többnyire már szobára visz, de elõfordulhat, hogy night clubba, ami rosszabb, mert ugye lehúzás…
3. az egyszerûség kedvéért ide nézz be: http://www.bangkokbob.net a soi cowboyt bárra lebontva véleményezik, soi cowboy térképe is fenn van és még egy halom nagyon jó bangkoki info. pl. bevásáróközpontok, címmel, hellyel, véleménnyel ( hol mit vegyél )
4. egyesek bármibe, ha megfizeted, másoknál van egy határ, mondjuk szado-mazo, pisiszex, fétis és társai nem, meg iylesmik. de ha ilyen irányultságod van, arra is találsz lányt hamar.

kiváncsi lány:

na ezek már érdekesebb kérdések számomra, már csak azért is, mert én a prostikat nem favorizálom egyáltalán már egy jó ideje, a normális thai lányokat, mert azért szerencsére ilyen is van bangkokban jócskán, viszont igen. amit írok az alábbiakban, hangsúlyozom, nem prostituáltakra vonatkozik, bár részben rájuk is.
1. az egyik ok valóban a puszta tény, hogy thai, ergo izgalmas, érdekes, új. ( ez egy szimpla emberi tulajdonság, hogy ez mindig vonzó, mindegy hogy lányokról vagy egy egzotikus ételrõl van szó ), további ok a thai lányok viselkedésébõl adódik. valami olyanfajta nõiesség lengi körül ezeket a lányokat, ami az európai lányokból már kiveszett, egyszerûen csak nõként viselkednek, nekik ez természetes, nem az észt próbálják osztani és nem is a saját karrierjükön jár az eszük folyton, most ha feministák is olvassák, fogok kapni rendesen, de leírom mert valami ilyesmi a helyzet: tudják, hogy hol a helyük és mi a szerepük. és könyörgöm ne értse félre senki, ez nem e nõk elnyomásáról szól, ááá dehogy is. csak van egy klasszikus férfi és egy klasszikus nõi szerep ami európában teljesen összekeveredett és felborult, itt viszont még megtalálod. tanulságos amit európai srácok mondanak akik Thaiföldre jönnek. A múltkor egy olasz srác mondta nekem: itt férfinak érezhetem magam. Persze ez kicsit illúzió, de a lényeg pont az hogy õk úgy bánnak veled, mintha te lennél az atyaúristen, persze nem vagy az, te is tudod, de mégis úgy kezelnek és nem úgy mint otthon az asszony ( mint egy rakás szart ) és ez nagyon jó érzés. nekem nincs itthon “asszony”, de sokaknak van és õk ide szabadulni jönnek a “börtönbõl”. sokat lehetne még errõl filozofálgatni, majd biztos megszólal még néhány “szakértõ”
2. errõl majd mond véleményt olyan aki ezt az oldalát jobban ismeri ( pl. garfi , csodálom, hogy itt még nem jelent meg ). tény, hogy ez egy veszélyes játék, ezért is jobb egy normális lány, persze nem tudhatod, ki kicsoda csak sejtheted, szóval akkor is marad némi veszély.
3. igen, persze, bár ez sokkal ritkább.