ang

#208400 Hozzászólás

Cirmos
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

ang

Szia ang!

Koszi, tenyleg megadhatnad az agensy cimet! Hatha tobb szerencsenk lesz mint itt. Jelenleg Wembley-ben lakunk egy szobaban, de mar nagyon rank ferne egy rendes lakas. A ferjem fel eve dolgozik igy penzugyileg kibirjuk, de a munka minket is idekot.Szerettunk volna videkre koltozni de a munkaba jaras 95 fontba lett volna hetente radasul a lakas arak is valoban ugyanilyenek mint itt.Igy lemondtunk errol a tervrol.

A fiam erti az angolt par evig eltunk Canadaban ott tanult meg beszelni. De a folytonos koltozkodes miatt iskolaba most jar igazan eloszor mert a kindergarten az meg nem igazan az.
Szoval irni-olvasni nem tud a fiam angolul. Es a suliban igazabol nem foglalkoznak vele kulon. Ma voltam szuloin es kozoltek hogy itthon tanitgassam szepen a gyereket en irni-olvasni angolul.Szivesen megkerdeztem volna hogy jo rendben, de akkor miert kotelezo az iskola.

Ne legyel turelmetlen a fiaddal ha mar tud olvasni es le is tudja forditani amit olvas akkor azert olyan rossz nem lehet.:-)) Es szerintem a gyerkocok sokkal jobb kiejtessel tanulnak meg beszelni mint mi.:-))