ANONYMUSNAK (foleg)

#315266 Hozzászólás

Chubba

ANONYMUSNAK (foleg)

Hatalmas igazakat szoltal, az elso uzenetedben, az amerikaiak szellemi szinvolalarol, meg az itteni demagogiarol, meg sotetsegrol, meg butitasrol. En, aki 5 evet lenyomtam Cincinnati, Ohioban, ezt teljesen megertem, es aki csak latogatoba jon, azt meg ugyse lehet errol meggyozni.

Egy masik egyednek, aki azt mondja hogy “akkor meg miert van az, hogy mindenki ide akar jonni”, azt tudom uzenni, hogy A SOK PENZERT jonnek. Mert itt jobban lehet keresni, es olcson lehet dolgokat venni (kiveve ha minosegi dolgot akarsz, mert akkor mar egybol draga minden, es nehez megtalalni, stb).

En pl. csakis azert vagyok itt, mert itt pl. meg tudok elni kutatoorvoskent, otthon meg nem. Ilyen egyszeru ez. Amikor ezt persze egy amerikainak eloadom, tobbnyire padlot fog tole – hat nem azert jottel mert itt akkora nagy szabadsag van? (Kb akkora mint Sztalin apanknal volt, a leggyakoribb valaszom- erre tobbnyire le is szoktak hanyni).

Egy harmadik egyednek, pedig annyit, hogy a magyarok otthon is meg itt is kb. ugyanolyanok. Ami nem egy pozitiv megallapitas, mint azt jol tudjuk.

Na pa’

Chubba (the Hutt)
Aki erti, az erti.