Árak!

#452939 Hozzászólás

kreutzb
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Árak!

Kedves “Hadibandi”
Igen valóban azt írtam,de viszont úgy döntöttem ,hogy marad az ár!Viszont annyiban változtattam meg ezért az árért a szolgáltatást,hogy nem egy adott város a végcél(Amszterdam) ezért az árért és ha kerülõ akkor+km dij!(mert van aki olcsóbb,viszont km díjat kér a kerülõért ami van hogy igencsak felmegy az én áram fölé!)tehát????Hanem HOLLANDIA bármely városába Roosendaltól Groningenig ugyan ezért az árért viszek mindenkit!!!Lehet számolni!!!!!
Nem pedig nyílt fórumon akár hitelrontó üzenetet írni!!!
Ha meg felhívtál,márpedig biztos hogy felhívtál,csak ebbõl a nickbõl nem tudom hogy ki lehetsz, akkor viszont ugyan ezt elmondtam neked.
Akkor említsük meg azokat az embereket is akik mikor féluton vagyok Hollandiába,akkor találja ki hogy egy ismerõsével jönnek mégiscsak haza!!Ez mennyire korrekt?Kicsi mentsége azért van ,hogy legalább felhívott,igaz kicsit késve.
Másik pedig mikor elérhetetlenné teszi magát,minthogy felhívna hogy sorry változott a dolog!Sok emberben ennyi emberség van!!
Ha legközelebb valaki ilyen negatív színt akar feltüntetni akkor javaslom nyissunk egy erre alkalmas fórumot ahol mindenki elmondhatja a nyügét-bánatát,és ne itt ahol emberek egymás segítségét,munkáját,szolgáltatását stb keresik szeretnék igénybe venni.

Üdv

Üde2002BT
8200 Veszprém Láhner Gy. 2/2 B

Kreutz Balázs cégtulajdonos, sofõr
Telefon: +36-20-3441-769