armageddon

#83362 Hozzászólás

kattant gyerek

armageddon

“Akárhol is vagytok, Mo.-on vagy külföldön, komolyan érdekelne, hogy mennyire lenne kedvetek adott esetben bevonulni (mert el fog jönni az idö, amikor nem kérdeznek majd, csak soroznak!)és egy olyan kultúra, olyan emberek ellen harcolni (lásd. arabok és az iszlám), akik nektek az ég világon semmit sem ártottak.”

Ez a “nem kerdeznek csak soroznak” elegge valoszinutlen.
A 3. vilaghaboru is elegge valoszinutlen, legalabbis amig az EU letezik, addig keves eselyt latok erre az egeszre. Kell valami, ami felelemben tartja a tomegeket. Hiszen kontrollalni, iranyitani csak azt lehet, aki fel!

Amugy ketszinu es kepmutato nagyon az USA kulpolitikaja. Folyamatosan csesztetik Irant az atomprogrammja miatt, erre mit latok tegnap a BBC-n? Az USA es India valami nuklearis egyezmenyt irna ala, amit termeszetesen az amerikai kormanynak meg kell szavaztatni. Vilagos, hogy keresi az USA a szovetsegeseit,kezdenek felni. A legjobban Kinatol es az oroszoktol rettegnek.Egyre tobb a szkeptikus, az EU szoba sem johet, mint szovetseges, ha viszont az amcsik megszavazzak ezt az USA-India egyezmenyt [szerencsere ennek nagyon kicsi a valoszinusege] akkor melegben leszunk!