Attilanak

#86987 Hozzászólás

sue

Attilanak

Attila,
Az orvos nemcsak gyogyszerrel tudja levezetni a depressziot… Beszelgetesek soran meg fogja talalni, ra tud vezetni a kiszbadulas utjara.
Sokkal tobb ember szenved depresszioban, mint gondolnad. Nemcsak Skandinavia problemaja. Nemcsak ott kerulnek emberek elveszettnek, tarstalan, eletunt helyzetekbe.
A csalad altalaban felno, amikor a gyerekek felnonek, akar szulo ellen vannak nevelve, akar nem, a szulok “elveszitik” oket az onallosag megszerzesevel.
Ne add fel… Tul konnyu azt mondani, ellenem neveltek oket.
Tudat alatt bennuk is megvan az erdeklodes irantad, ha egyszer elutasitottak, probald meg tobbszor a kozeledest, ne add fel. Ne probald meg “lerohanni” oket, es ne ajandekok elhalmozasaval.
Szemelyesen gyozd meg oket arrol, hogy a kiskapu mindig nyitva all elottuk, ha szukseget erzik, megkeresni oket, barmikor megtehetik…
Tudd meg a cimuket, kuldjel kepesalapokat alkalmakra, par soros tartalommal, a cimed, phone# feltuntetesevel. Legyel rovid, tomor, kedves, ne emlegesd, hogyan voltal “atverve” a volt felesegeddel Ez a kettotok ugye, a gyerekekre ez az oldal semmi esetre sem tartozik, ne felejtsd el, ok szeretik az anyjukat!!!
Ha nem erzik magukat eroszakkal kenyszeritve a kapcsolatfelvetelre, hidd el meg fognak elobb, utobb keresni teged.. Sajnalom, hogy igy jartal, de soha sem keso es harcolni erdemes ezert.
Nem tudom, hany evesek, de marcsak a jovendobeli unokakert erdemes…Az en szuleim elvaltak, az anyam hagyott ott bennunket annak idejen, es soha nem probalt meg kozeledni, “harcolni” ertunk. Nem tudod, milyen nehez felnoni ugy, hogy nincs olyan honap, ne almodnal anyukadrol, aki nincs melletted, amikor kellene…
Sajat magaddal is torodni kellene, mert mar csak a gyerekek miatt is kell magadba egy kis “eletet” lehelni…
Keress emberi kapcsolatokat, hobby-t, amivel ki tudsz mozdulni otthonrol.
Horgaszas, vadaszas, uszas, hegymaszas stb…
Legyel aktiv! Egyedulelo ferfinek ez a legnehezebb, mert “minek az?”, “ugyis minden mindegy mar”…
Kell eroszakkal figyelmesztetni magadat erre, csinalj egy napirendet, amit naponta mindig meg kell csinalnod.
Pl.: reggel 7.-8-ig zuhanyozas, reggeli, 8-9-ig seta stb
Remelem adtam otletet.
Sue