attol fugg,

#299580 Hozzászólás

helybeli

attol fugg,

hogy kit kerdezel meg.Ha magyar alkalmazottat, akkor biztos nem kapod meg az informaciot es meg durvan is beszelnek veled. Ez szemelyes tapasztalat. Ha azonban ausztral alkalmazottat kerdezel,keszsegesen megvalaszoljak minden kerdesedet, angolul.
Egyebkent hiszitek vagy nem, de az ausztral kepviseleteknek semmi oka packazi es kitolni a kerelmezokkel. Igen tisztessegesen vegzik munkajukat csak az olyan utazokat (tobbek kozott) akarjak kiszurni akik kolcsonkernek 600000.00 Ft-ot amit betesznek egy bankba reggel 10-kor. Kernek egy bizonylatot rola amit bemiutatnak a kovetsegen, hogy megkapjak a vizumot. Delutan 3-kor mar ki is veszik a penzt es visszaadjak a kolcsont.
Kulonben is az az erdekunk, hogy minnel tobb (igazi) utazo ismerje meg ezt a szep orszagot, de ehez bizonyos osszegu fedezetre van szukseg.
Andrea irta, hogy a parja ausztral. Ha ausztral allampolgar es a ferje vagy “de facto” akkor nehez egy lapon emliteni egy magyar allampolgarsagu vendegmunkassal aki a menyasszonyat szeretne kivitetni. Akar ideiglenesen is. Mind ket eset teljesen mas elbiralas ala esik. Lehetnek kozos tapasztalatok, de messzemeno kovetkeztetest nem vonnek le.