Axman

#243333 Hozzászólás

Joe
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Axman

biztos lehetsz benne, hogy Szakacs “visszadana” az “igazsagtalanul elvett” foldeket a huronoknak, sot minden e-amerikai indian torzsnek, de a bolenyeknek is a legelot, csak hogy az USA-tol “vissza legyen veve”, amit “elvettek” az “angolok”.

Tereszetesen ez az “igazsagon” alapulo osztogatasa nem terjedne ki egyetlen mas orszagra sem, se Mexikora, se Magyarorszagra. Valamilyen megmagyarazhatatlan oknal fogva csak arra az orszagra terjed ki, amelyik a lakoinak a vilagon a legjobb eletszinvonlat biztositja. Azok az orszagok, amik az altaluk meghoditott teruleteken csak fokozzak a nyomort, mint pl Mo es Mexiko, azok azt vesznek el es annyit, amennyit akarnak. Amikor aztan a balfaszsaguk miatt elveszitik ezeket a teruleteket, akkor jon a siras, zokogas es a nyalveres. A belem is kifordul.

Egyebkent en is drukkolok, mint Szakacs, hogy Kalifornia ne legyen resze az Egyesult Allamoknak. Persze en nem azert “drukkolok”, hogy Mexiko “visszakapja” Kaliforniat. Felolem Kalifornai csatlakozhat Mexikohoz, vagy lehet egy fuggetlen allam, nekem csak az lenne a fontos, hogy a Demokrata Partnak 55 electoral szavazattal kevesebbje legyen az elnokvalasztaskor.

Kalifornia egy veszett fejsze az USA joletje szempontjabol, amitol jobb lenne minel hamarabb megszabadulni. Nyaralni persze tovabbra is jarnek oda, ahogy jarhatok Mexikoba is, masra ugyse jo Kalifornia. Ha csak arra gondolok, hogy Nancy Palosi nem lehetne a Kongresszusban, mar ez megerne Kaliforniatol szepen, bekeben megvalni!

Kanada sem tagja a szovetsegnek, megis jol megvagyunk egymas melett. Ha viszont ok is tagjai lennenek az Egyesult Allamoknak, akkor nem 1, hanem 20 Palosival kellene birkozni a Kongresszusban, ami teljesn remenytelen lenne.

Velemenyem szerint az USA jovoje csak az lehet, ha csokkenti az allamok szamat. Ha nem, akkor karhozatra van itelve. Az EU-ban is fokozatosan csokken az eletszinvonal, ahogy egyre tobb “szemetet” folvesznek a soraikba. A szemetet ki kell dobni, nem begyujteni! Ez ahasonlat ezert nem egeszen igazsagos, mert a k-europai allamok kozott van par, amik sokkal tobbre lennenek erdemesek, mint a ny-europai “nagyok”, akik maguk valtak a legnagyobb szemette.

Mindenkeppen osztonzom a totalis szabad piacot minden orszag kozott, de ugyanigy ellenzem, hogy a politikai donteseket olyanok hozzak meg a reszemre, akik egy szemetdomb lakoi. Mindenki hozzon politikai donteseket a sajat szuk kornyezete reszere es akkor mindenki jobban jarna. Nem lehetne masokat okolni a barom dontesek miatt es nem lehetne mastol elvenni azoknak a jo donteseik gyumolcset, hogy azzal finanszirozzak a balfaszok az idiotak donteseikbol fakado karokat.

Persze ezen az alapon a politikai donteshozatal jogat leszukitenem egyre kisebb es kisebb kozigazgatasi teruletekre, ami a vegen leszukulne a csaladra, de ez egy kulon tema:)

A lenyeg: Kalifornia, koszonjuk a kozremukodest, innen nelkuled is tudjuk az utat!