Az a nagy büdös helyzet,

#274619 Hozzászólás

Az a nagy büdös helyzet,

hogy egy ország intellektuális közállapota valóban tükrözõdik abban, hogy az “átlagember” a választópolgár hogyan viszonyul bizonyos dolgokhoz. ( Szemetel-e vagy sem, graffitikkel firkálja tele a várost vagy sem, a járdára szaratja-e a kutyáját, vagy sem, stb. stb. ) Az átlagember intellektuális szintje meg viszont sajnos azon múlik, hogy milyen nevelést, példamutatást kap a valóságshow-kon elhülyült szüleitõl, az éhhalál szélén tántorgó 3-400 usd havi fizetést “zsebrevágó” pegagógusoktól, a kivétel nélkül multimilliárdosokból álló, ezzel szemben vacsoraszámlát számla nélkül kifizetõ állami vezetõktõl és azoktól a kopasz gengszterektõl, akikkel tele vannak az utcák.
Ahogy nem a gyerek a hibás ha buta, hanem a szülõk, ugyanúgy nem az állampolgár a hibás ha primitív, hanem a vezetõi…
Affelõl meg ne legyenek illúzióid, hogy mi ezt a kormányzatot akarjuk-e a fejünk fölé. Dehogy akarjuk. Hanem ez ül a fejünkön és nem tudjuk lehajítani magunkról. És ez óriáai különbswég. Vagy szerinted annak idején az emberek akarták Rákosit a fejükre? Dehogy.
Szerintem van olyan szerencséd, hogy fogalmad sincsen a reális helyzetrõl Mo-n, de annyit azért elmondok, hogy cseppet sem könnyû megszabadulni a komcsiktól. Minden eszközük megvan rá, hogy megõrízzék a hatalmukat. ( a média, a sutyi pártpénzek, a gátlástalan hatalomvágy, a Nemzetbiztonsági Hivatal, a külföldrõl behozott rendfenntartó erõk, az elbutított cigány és proli szavazók és a többi. )
Arról nem beszélve, hogy jelenleg az a helyzet van az országban, hogy a pénzt ( még )termelni képes réteg, azaz a becsületes adófizetõ állampolgár tartja el azt az ingyenélõ réteget, aki a komcsikra szavazva hatalomban tartja õket. Ördögi kör. A nép munkanélkülivé tételének és elhülyítésének pontosan az a célja, hogy minél nagyobb százalékban legyenek az olyan kiszolgáltatott emberek, vagy inkább nincstelen prolik, akiknek minden mimdegy alapon akár a kommunista uralom is jó, csak legyen munkanélküli segély, orvosi ellátás, meg mónika sóóó. Vagy te igazságosnak érzel egy olyan rendszert, ahol én aki adózom, én vagyok a leghátrányosabb helyzetben?! Egy normális országban éppen azokat támogatja az állam, akik hajlandóak dolgozni, adózni és normák szerint élni. Itt az állam azokat támogatja, akik szart se érnek, csak paraziták a lassan kissebbségi normálisak nyakán, de ezer Ft-ért arra szavaznak, akire megmondják nekik.
Messze nem demokratikus állsápont, elismerem, de én csak annak adnék választójogot, aki az elmúlt négy évben adózótt és nem volt semmilyen törvénysértésért büntetve. A többinek legyen kuss. Ha nem termelnek, akkor ne is okoskodjanak bele, hogy merre menjen a szekér. A demokrácia egy olyan idióta ” család ” ahol a pólyásbabának – akit még szoptatni kell, meg naponta 5-ször maga alá csinál – ugyanolyan szavazati joga van ( merthogy ordítani viszont már nagyon jól tud ) mint az szülõknek, akik dolgoznak mindannyiuk megélhetéséért… Elég abszurd nem? Amikor az ovodás gyereket megszavazzák, hogy apu mint csináljon: dolgozni menjen, vagy inkább õket vigye a vidámparkba, esetleg alaposan rúgja tökön magát, mert az olyan muris…. Te szeretnél ilyen familiában élni?!Ez van nálunk, mint demokrácia…. Kösz szépen, inkább nem mosolygok.
Nem tudom, hogy te hol élsz ( régebbrõl mintha Ausztrália rémlene ) de abban biztos vagyok, hogy 60 év komcsi uralom után, pár tíz vagy százmillió ingyenélõ parazita eltartásának kötelezettségével, a nyakatokon egy ilyen liberális pártarisztokráciával odakint, most pont annyit mosolyognátok, mint mi itthon… ( a paraziták száma behelyettesítendõ az adott társadalom 60-70 százalékával… )
Úgyhogy csdak ne kritizálj minket, hanem értékeld, hogy még nem kötöttük fel magunkat, vagy méginkább költözz haza és csináld jobban. Nekem sincs veled semmi bajom, de itt és ebben a kérdésben neked – rólunk és az országunkról – nincsen különösebb jogod véleményt nyilvánítani, már ne is haragudj…
Vagy én is osszam egy kicsit az észt, hogy Ausztráliában mit és hogyan kellene jobban csinálni?! Ugye milyen abszurd ötlet lenne?