az én megoldásom

Kezdőlap utazas.com Fórum Nagyvilág hazateres az én megoldásom

#92946 Hozzászólás

lunda

az én megoldásom

hogy kb 2-3 havonta elutazom valahova, akárcsak 1 hétre vagy csak egy hosszú hétvégére. Legyen az a Tátra vagy egy kis kirándulás a Balaton-felvidéken vagy 1 hét Londonban ismerõsöknél. Mert azért nem mindenki teheti meg, hogy hónapokig utazgat valamely távoli ekzotikus helyen. Tehát amint érzem, hogy kezd(ene) a depressziós környezet rajtam nyomokat hagyni gyorsan valamit kitalálok és elutazom, hacsak rövid idõre is, hogy feltöltõdjek.
Egyetértek az elõttem szólókkal, hogy egy-egy utazásról, élménygyûjtésrõl visszatérve nehéz megérteni, miért ilyen búskomor mindenki és miért ez a nagy rohanás, de azért minél többet utazom, annál kevésbé vágyom arra, hogy másik országban éljek. Mert ÉLNI a szó hétköznapi értelmében (lakni, dolgozni, komfortosan berendezkedni, eltölteni a hétköznapokat stb.) azért nem ugyanaz, mint túristaként járni valahol, eltölteni egy kis idõt a helyiekkel – de gondolom ezzel nem mondok újat itt senkinek. Dehát errõl a témáról már elég sokat beszéltünk itt a fórumon.
Persze vannak helyek (fõleg a déli tengerpartok :)), ahol én is szivesen élném a hétköznapjaimat, de az a hely inkább földrajzi fogalom, mint egy másik ország.
Figyeljétek meg, hogy amint kisüt a nap mindenki sokkal jobb kedvû lesz… Lehet, hogy az éghajlattal van a baj? :)