Az erõsebb kutya ß@$ziK

#232154 Hozzászólás

Clash
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Az erõsebb kutya ß@$ziK

Nem Klampárokat, Dankókat, Rácz Aladárokat kell kiragadni -nyilvánvaló, hogy tehetséges emberek minden nációban akadnak – ezzel nem sokra megyünk. A cigányságot általában kell nézni, és akkor rájöttök, hogy sokkal életrevalóbb, mondhatni felsõbbrendû faj mint a magyar.
1,Összetartóak (fõleg ha bántják õket), míg a magyaroknál a széthúzás, árulás nemzeti alaptulajdonság. Az aluljárók nem cigány hajléktalanokkal vannak tele, hanem olyan nemzettársainkkal,akiktõl utálkozva elfordulunk, ha látjuk õket. 2, Nehezen asszimilálódnak. Évszázadok óta élnek itt, és nem mutatnak nagy hajlandóságot eltûnni, sõt! A magyar nemzet viszont egyre fogy, a szomszédos országokban meg van számlálva az ideje. Nemrég Losoncon egy Hegedûs Tibor nevû taggal, aki a bicajomat javította, csak kézzel-lábbal tudtunk kommunikálni, vagy itt van szegény Niki New Yorkból, aki 10 év után már csak töri a magyart. 3, Saját törvényeik szerint élnek: azt csinálják ami nekik jó. Míg mi a magunk számára állítottunk fel demokráciának nevezett játékszabályokat, és nagyon csodálkozunk, hogy mások nem hajlandók a mi szabályaink szerint velünk játszani.
Nem tudom, tisztában vagytok-e vele, hogy nem váltottunk helyjegyet a Kárpát-medencébe, csak néhányan közûlünk úgy hiszik, mint ahogy a rómaiak, a gepidák meg az avarok is hitték. Ha Cigányia lesz itt, az azért lesz, mert megérdemelték!