azt hiszem ezt nem kell kommentálni

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem Magyarország maffiatársadalom? azt hiszem ezt nem kell kommentálni

#238944 Hozzászólás

Kurdisztán1
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

azt hiszem ezt nem kell kommentálni

Az indexen jelent meg ez a hír, ma:

“Figyelmeztetést kap az a pécsi háziorvos, aki január közepén agyvérzést diagnosztizált egy holtan talált idõs asszonynál. A boncolásnál azonban kiderült, hogy az asszony mellkasán 14 késszúrás van.

Lezárult az ÁNTSZ vizsgálata, amely megállapította, hogy az orvos szakszerûen, de nem kellõ gondossággal járt el, ezért figyelmeztetésben részesítik, mondta Schäffer Károly, a dél-dunántúli regionális tisztifõorvos.

A döntést azzal indokolják, a jogszabályban nincs elõírva, hogy a halottat le kell vetkõztetni. Valószínûleg ezért nem vette észre a háziorvos az asszony mellkasán a szúrásokat.

Az idõs asszonyt január közepén lakásában találták meg a szomszédok, akkor már halott volt. Ezt a kihívott háziorvos is megállapította, a halál okaként azonban az agyvérzést jelölte meg. Ezért nem is hívták ki a rendõröket. A holttestet kórházba szállították, hogy felboncolják. Ott derült ki, hogy az asszony mellkasán 14 késszúrás van. Akkor értesítették a rendõrséget, amely emberölés gyanúja miatt indított eljárást.”