Azzal ervelni,

#209129 Hozzászólás

Joe
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Azzal ervelni,

hogy Kossuth, Petofi, Liszt nem voltak magyarok egy logikai erveles, amivel semmire nem mesz! Ahogy te is tudod, a sablon valasz, hogy “az szamit, aki magyarnak ERZI magat”! Figyeled? ERZI! Megint az erzelmek!!! Ekkor nagy boszen azt hiszed, hogy sakk-matt, amikor kijelnted, hogy “akkor Fekete Pákó ekce magyar”. Fenet! Tudod miert nem? Mert Fekete Pákót MI NEM EREZZUK magyarnak! Kesz, mehetsz a francba a logikai erveiddel!

Egyebkent ezert mondtam, hogy nagyon kell vigyazni arra, hogy hogyan kategorizaljuk be az ellensegeket es a baratokat, hogy ne legyenek atfedesek, mint ebben az esetben. Ez a fenti eset ugyanis eleg cinkes es akinek vagy egy kis esze, az azert nem eszi meg ezt az “erzes” dolgot a magyarsaggal kapcsolatban. Tehat itt biztos lemorzsolodik egy jo reteg es csak a legsotetebbje marad. A cel, hogy ezeket is tovabb morzsoljuk, de ezeket mar csak erzelmi ervekkel lehet tovabb mozditani, mert az mar nyivanvalo, hogy ezeken semmilyen eszerv nem mukodik.

Ekkor el lehet kezdeni parhuzamokat vonni az erzo cigany es az ugyanugy erzo magyar kozott:

A cigany anya is ugyanugy siratja a 2 eves gyereket, aki meghalt leukemiaban, mint a magyar anya, tehat semmi kulonbseg nincs kozottuk, stb… ekkor a TV-ben be kell jattszani leukemiaban szenvedo 2 eves, haldoklo ciganygyerekeket es az oket sirato szuleiket es kesz! Sakk-matt. Aki ezek utan nem EREZ egyutt a cigannyal, az embertelen, szivtelen, gonosz rasszista, aki ha tehetne kiirtana az egesz ciganysagot.

Meg egy ujabb, ketsegbeesett tamadas a ciganyok ellen:

“A cigany utal dolgozni es rajtunk eloskodik.”

Valasz:

A cigany nem dolgozik, de miert? Te se dolgoznal, ha az allam azt mondana:

“Mindaddig, amig nem dolgozol, amig nem tanulsz ki egy hasznalhato szakmat, amig nem leszel kepes magadat es a csaladod eltartani, addig mi, az allam eltartunk. Minel tobb gyereket csinalsz, annal tobb penzt adunk, csak szavazz rank minden valasztaskor. Ha viszont van merszed es visszautasitod az ajanlatunkat es megprobalsz megelni a sajat labadon es talalsz egy munkahelyet, akkor nemhogy nnem adunk tobb penzt, hanem az ellensegunk leszel, akitol elvesszuk a fizetesenek a felet! Szoval jol gondold meg, hogy mit csinalsz!”

Mi tehet ilyenkor az a nyomorult cigany, akinek a szulei alkoholistak voltak, az apja utotte-verte es megeroszakolta, nem engedte iskolaba, ugyhogy eselye sem volt kikerulni az ordogi korbol, de ha meg is probalta volna, akkor az allam ellensege valt volna es akkor az allam zsigerelte volna tovabb? Te mit tettel volna, ha ebbe a helyzetbe szuletsz bele? Biztos vagy benne, hogy ta maskent vislekednel? Bla, bla, bla…

Valami ilyesmivel kell az aldozat-ellenseg demarkacios vonalakat atrajzolni, ugy, hogy az allam keruljon az ellenseg oldalra, ami MINDEN ROSSZ OKOZOJA es mindenki mas – beleertve a ciganyokat is – az allam aldozatai.

Ez egyebkent nagyon jol mukodik, ezt a libsik tokeletesen csinaljak, csak persze naluk az ellensegek mi vagyunk, az aodfizetok. De ok a ciganyokat gyonyoruen besoroltak az aldozat kategoriaba, akiket ok hivatottak megvedeni. Nekunk csak kicsit kell a dolgon csavarni es oket allitani a celkeresztbe magunk helyett, de ugyanazokkal az eszkozokkel, amikrol ok bizonyitottak, hogy milyen jol mukodnek!