balazska

#405476 Hozzászólás

benoe

balazska

Kaplar Balazs mint altalaban, most is talalgat (ami a kisebbik hiba), es ragalmaz (rosszindulatuan hazudik, ami a nagyobbik hiba). Leszarom magasrol, mit gondol Kaplar Balazs, felolem azt csinal, amit akar. Ha hulyesegeket irogat ide, vagy mas forumokra, majd mindig kijavitom.

Csak figyelmeztetesul irom, hogy az azsia.net-en Kaplar Balazs az egyik focenzor (o magat “moderatornak” becezi, de bizonyithatoan cenzuraz), hat aki az ilyen fickokat kedveli, usgyi, aztan lehet ott rontani a levegot. Az okosabbjanak meg ott van a 100% szabad azsianet (ugy is lehet fogalmazni, hogy az “igazi” azsianet).

Azt hiszem a sztoikus gondolkodok fogalmaztak ezt a legjobban, amikor arra utaltak, hogy a vilagban vannak mindenfajta emberek: hat az ilyen kaplarbalazs-fajtakra is szukseg van, hogy mellettuk jobban lehessen latni a kulonbseget, ha van naluk jobb ember. Teljesen korrekt, csinalja csak tovabb a cirkuszt kbalazska, aztan majd amikor tullo a celon es atmegy becsuletsertesbe, ragalmazasba, stb, akkor fizeti majd szepen a buntetest a polgari peres torvenykonyv betui szerint. Jo jatek, hulyegyerekeknek :-)