Bangkok Samui Koh Pangan Hua Hin

Kezdőlap utazas.com Fórum Távol-Kelet Ázsia Szállások Thaiföldön Bangkok Samui Koh Pangan Hua Hin

#401557 Hozzászólás

Romero

Bangkok Samui Koh Pangan Hua Hin

Sziasztok

Most jüttünk vissza Thaiföldröl csütörtökön a szállások amiket ajánlannék:

Bangkok Atalanta Hotel(Sukhumvit soi 2) kulturált fanos illetve légkondis szobák az 5 személyes a legdrágább az 640 batyu volt érdemes elõre foglalni mert nekünk csak ez volt szabadon:) az egész hotelnek kicsit kubai családias feelingje van, és az étterme közepes. Nana Inn hotel Sukhumvit soi 5. nah ettõl ovjón meg az ég:)) 900 batyu egy éjre kulturált szobák de a forgalom miatt nemtudsz aludni.

Koh Samui: Lamai beach Sun breeze bungalowsban szálltunk meg. Kulturált kis bungalók légkondival 700 batyu fannal 450 batyu közvetlen tengerparton nagyon kulturált személyzettel:) igaz elfelejtették milyen kaját rendeltünk és rájuk kellett szólni, hogy ezt még kléne:)) helyszinen automata robogó bérlés 200 batyu:) és a tengerpartja tiszta ami asszem elég fontos mivel amikor elmentünk sétálni a nagy hotelek elõtt a szemétben vájkáltunk. Samuira menet érdemes szállásneppert bérelni már a buszon mert nekünk tényleg 80%osan telitett a hely még márciusban is. A szállásnepper trükkje, hogy a buszon még 100 batyu a hajón már 200 batyu a szigeten már 400 batyu:)) étkezni érdemes a fõút mellett van egy thai barbecues 89 batyu annyit eszel amennyit akarsz, illetve Coppenhagen thai restaurant 60-120 batyu europai tulaj istenni kaják.

Koh Phangan: Coral bay resort. Ez egy gyönyörü természeti környezetben felépült kis bungalóegyüttes egy izraeli francia csaj és a thai férje üzemeltetti(Ha Thong Salába jön be a hajód és elõre odatelefonálsz kijönnek érted a kikötöbe), a hely lényege, hogy azt csinálsz amit akarsz. kényelmes két függöágyas fanos zuhanyzós bungalók 350 batyu. áram csak 18-24 óráig van és kötelezö naponta egyszer enni az éttermükben. A beach gyönyörü fehérhomokos öserdõbõl kibontakozó part, a vizben láttod a korralokat. Sajnos úszásra viszont nem alkalmas mivel a viz max combig ér. Mostanni eszemmel a Koh Ma szigetnél szállnék meg mert a kiláttás gyönyörü a viz istenni, csak a bungik jóvval lepusztultabbak voltak a mienknél. Motorbérlés automata 250 batyu egy napra. 1 átlagos vacsora 80-150 batyu

Hua Hin Suphamitra hotel. fanos meleg zuhanyzós szoba 417 batyu egy napra. Ez a hotel igazi szálloda hangulatu volt és itt volt az elsõ igazi lehuzzós angol wcnk Bangkok óta. A szállodában nincs automata motor csak maunális vátós az 190 egy napra. A hiltonnál automata motor egy napra 250. Étkezni a night marketten érdemes 1 kiló rák 300 batyu:))

Hua Hinból taxi Bangkok reptérre 900-1000 batyu egy fõrre (400km kb) értünk egy vip minibusz jött és ketten ültünk benne bachott kényelmesen:) a 400kmt 2.5 óra alatt lezavarta a srác:))